ezt komolyan kérdezed?
arra találták fel a kuplungot, hogy váltások között behúzod elengeded a gázt és mikor feljebb vagy lejjebb váltottál kiengeded...
ha kuplung nélkül akarsz motorozni vegyél robogót...
egyébként elengeded a gázt finoman elkezded felfelé húzni a váltókart és átkattan a következő sebességbe, de ha sokat játszol vele kinyírod a váltóját...
szia!
Köszi a választ!
Megkérdezhetem neked ez mennyi km-nél fordult elő?
Elméletben az enyémbe még csak most raktam bele a 10 000-et, nem hinném hogy szelepet kéne állítani. Hétvégén azért elnézek a szerelőhöz.
Joci a légszűrőt odaadom neked 5000 ft ér ha igy kell akkor írd le a címed e-mailbe nekem légyszi (meszcs@freemail.hu)
Amúgy köszi a kérdésed nem lett komolyabb bajom csak meghúzódott a térdem a combom és a vállam csak szegény ciber lett totálkáros Norbe a raptort 30 000 ért adom de ha netán sokalnád alkudhatol le belőle egy 5000 rest Ja és amugy a gyári kipufnak rögzítő biléncsének csavarjával fel tudod szerelni nekem is úgy volt!
Fireball: http://felnicsikok.hu Van egy csomó féle színben, sima, metál, fényvisszaverős, egyéni felirattal, stb. Ha az alapszínek közül választasz, 12 db 7 mm széles csíkot kapsz egy kb. A4-es méretű lapra ragasztva, plusz hozzá 12 db Honda feliratot. Persze rendeléskor meg kell adni a felniméretet, a színt, milyen feliratot kérsz, stb. Nekem egyetlen napra rá megjött elsőbbségivel, a borítékban benne volt a csekk is 2980 Ft-ról, amit még plusz 300pár forintért lehetett feladni. Sztem megérte, mert van ugyan olcsóbban is, de nem felirattal, és sztem nagyon megdobta a moci külsejét. És mint írtam, nem volt nehéz felrakni sem, mert eleve ívesek a matricák.
Először is megnézném a gyertyákat utána szelepfedél le és szelephézag állítás esetleg karbi tisztítást. Esetleg az üzemanyag ellátást is megnézném!
Én sokallom a bolti árakat de olyan 6000ft-s órabérrel számolj.
felvettelek. Képek nagyon szarok lettek. Jobb lett volna még a citadellánál kattintgatni párat, mert dobogókőnél már nem volt fény. De majd holnap melóban bedobom ide.
nekem ilyet akkor csinált amikor fals levegőt szívott. Ugyanígy, kis gázadásra egy hangos pukkanás után leállt, elég ritkán és főleg állóhelyzetben. Most volt neki szerviz, olajcsere meg szelephézag állítás, azóta nem csinálja.
Tisztelt kis cibere tulajok!
Ismét előjött a mocimnál az a jelenség, hogy főként lassításnál a gép pukkan egyet, mintha visszadurrogna a légszűrőházba és leáll. Utánna azonnal indul pöcre és már nyomom is tovább, hosszú km-ekig nem fordul elő. Eddig kb 1000 km-et mentem és 4-5 alkalommal történt meg ezalatt.
Nem tujátok mi lehet a baj? Hasonló nem történ senkivel?
Tudom hogy sokat állt a gép, mondta az előző tulaj...
2008-as, injektoros, 10 000 km-mel.
Sziasztok!
Fájó szível közlöm veletek, hogy szegény cbr em totálkárosra tört mivel egy geci bálázó gép nem adta meg nekem az elsöbséget Eladásra került egy két alkatrész amit kitudtam menteni remélem valakit érdekelnek! Van egy gyári plexim az nem törött mivel racing plexi volt rajta ripigyára tört van egy iridium gyertyám: cr9eix ngk,gyári tükrök az se törött, kifogástalan állapotban lévő K&N légszűrő, egy raptor sport kipufogó teljesen nyitott, és két idom darab egy bal alsó idom és a két alsó idom közötti darab (repsolhoz) nem utolsó sorban van egy egész vagány kinézetű tükröm igaz cbr re nem jó mert nem lehet benne látni semmit csak gondoltam hátha kell valakinek!
Gyári plexi: 4000ft
iridium gyertya: 2500ft
K&N légszűrő: 6000ft
Raptor kipuf: 30 000ft
Idomok: 5000ft
Ha valakit érdekelnek a cuccok írjon nekem erre a címre és válaszolok és postázom: meszcs@freemail.hu
remélem nem kell nagyon szétkapni miatta.meg ha már ott kicseréljük az izzót a műszerfalba is lehet teszünk kék izzót, haverom most vett,330ft volt 1 izzó,és kurvajól néz ki
arra találták fel a kuplungot, hogy váltások között behúzod elengeded a gázt és mikor feljebb vagy lejjebb váltottál kiengeded...
ha kuplung nélkül akarsz motorozni vegyél robogót...
egyébként elengeded a gázt finoman elkezded felfelé húzni a váltókart és átkattan a következő sebességbe, de ha sokat játszol vele kinyírod a váltóját...