Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vlki válaszolna a kérdésemre am? xD
Az ilyeneken már csak nevetni tudok :D felesleges szájkarate az egész. Szerintem senki nem szeretne megragadni egy 125-ös cbr-nél tdr-nél xt-nél vagy akár rs-nél úgyis mindenki nagyobbra vált előbb utóbb.
http://sportmotor.hu/motoros_k... .Mindig bántyák a cbr-t ez nem igaz valaki mondjon már ezeknek valamit XD
itt egy szombatról
Na ez a hétvége végre motorozással telt!
Szombat: Mátrafüred ( Kékestető ), koma XJ 600-al
Vasárnap: Gödöllő,Vác, Aszód,Tura szokásos útvonal de most barátnővel! :D
Valaki segitene elmagyarázni, hogy kell a kormányvéget leszedni?. Köszi
halljátok lenne hozzátok egy oan kérdésem h a 2004es ciberrénél a karbin hol lehet állítani h mennyit kapjon a motor? v a tűszelepen lehet csak? ha igen akk mondjátokel ennél h kell mint kell előre is köszi
Annyit tok róla, hogy minusz harmincöt fokig jó az enyémben, és gyári.
Üdv!

Nem tudja valaki hogy milyen fagyállót javasolnak gyárilag bele? Bármilyet gondolom nem lehet belerakni vagy igen?
Ez ok! Inkább ezt ajánlanám.
Igaz a km közel se lehet ennyi ahogy mondod, ennyi kilóméternél az első gumim 90% volt, a hátsó 70% és akkoriban járkáltam pályázni szóval nem amiatt volt ilyen állapotú.
De a blokknak nemszámít a ~30-60e km. Ha megveszed olajcsere,gyertya,légszűrő (k&n nem sokkal drágább csak 1-2.000-el és tisztítható) és kész.
Na megyek télleg még olajat is kéne cserélnem
Igen dunakeszi ott fel m0-ra (nem akarunk sokat menni m0-án nincs rendszám senkinek ) szentendre, de Lepencét mindenképp be akarjuk tervezni, mert kanyarogni akarunk picit Onnan visegrád és tovább... Aztán ha visszafelé még ha lesz kedvünk akkor dobogó-kő felé. Nem leszek msn-en, de csörgess meg itt a számom:
-harminc-négyszáztizenhárom-negyvennyolc-harmincegy.
Na húzok vissza szerelni rakom össze az elejét festegetek stb.
Most hogy mondod... eddig észre se vettem.

és ez? Gondolom a km közel se ennyi benne...
és merre terveztek menni? M0, át a 11-esre, Szentendre, aztán irány fölfelé? Ha így tervezitek, ezt még össze is tudnánk egyeztetni. Kicsit korábban lelépek melóból és pölö Szentendrén találkozunk.
Holnap leszel msn-en elérhető? Vagy telefon, csak nem találom a számod
Jobbról a tükörszár, balról a hasidom felső részénél (szerintem) az csúszásnyom.
jé 1 földi
nem is tudtam, hogy monoron volt még 1 ugyan olyan cbr mint az enyém. és igen csak olcsón is adja
Kíváncsivá tettél! Mesélj, mikre gondoltál? Taníts mester!
Mind2 oldalra esett/dölt (ez nem probléma) és az a 31e km sztem a valósághoz nem sok köze lehet DE csak szerintem!(többmindenből levonható). Sztiki1: Holnap azaz hétfőn délután 3-4 óra körül indulunk gödöllőröl
kurvaolcsó 31000 km semmi elvileg ebbe a blokkba bár a bal első indexből látszik hogy eldőlt vagy csúszott de melyik cbr nem...? én a helyedben megnézném milyen ... enyi pénzért rendszámmal megéri ha jóéllapotó( szerintem)
Szerintetek érdemes lenne ezt megvenni?
cibere
Injektoromon szeretnék állítani hogy 1 picivel több benzin kerüljön a motorba és ezáltal a kipufogószelep öblítésekor 1 kis elégetlen nafta kerüljön a rendszerbe és így remélhetőleg dob majd lángocskát :)
Mikor tervezitek a menetet Birel? Már régóta beszélgettünk valami közös motorozásról, ha olyankor mentek amikor én is ráérek, szívesen csatlakoznék.

PΞяΞCкÁly: ja, van egy egyszerűbb kis tuning box-om. Érezhető a különbség, de azért nem kell csodákat várni. Írj nyugodtan, ha valami kérdésed van ezzel kapcsolatban (ha visszaolvasol többször is írtam róla, meg linket is tettem be, csak most lusta vagyok előkeríteni )
Óra szerint akár belecsúszhat a 130ba-is (valóságba~117km/h)
bocsi még az előzőből kifelejtettem:
mennyi a végsebessége a mocinak? mert olvasztam tesztet és ott a 90 kilós emberke alatt 110ig ment. egy 60 kilósnál akk ez kb mennyi lehet?
ok köszi :)
am használtan mennyiért lehet venni cbr-t?
Esuzergomb=Esztergomb. Igen nemjártam be magyarorákra nemröhögni