Az ilyeneken már csak nevetni tudok :D felesleges szájkarate az egész. Szerintem senki nem szeretne megragadni egy 125-ös cbr-nél tdr-nél xt-nél vagy akár rs-nél úgyis mindenki nagyobbra vált előbb utóbb.
Na ez a hétvége végre motorozással telt!
Szombat: Mátrafüred ( Kékestető ), koma XJ 600-al
Vasárnap: Gödöllő,Vác, Aszód,Tura szokásos útvonal de most barátnővel! :D
halljátok lenne hozzátok egy oan kérdésem h a 2004es ciberrénél a karbin hol lehet állítani h mennyit kapjon a motor? v a tűszelepen lehet csak? ha igen akk mondjátokel ennél h kell mint kell előre is köszi
Ez ok! Inkább ezt ajánlanám.
Igaz a km közel se lehet ennyi ahogy mondod, ennyi kilóméternél az első gumim 90% volt, a hátsó 70% és akkoriban járkáltam pályázni szóval nem amiatt volt ilyen állapotú.
De a blokknak nemszámít a ~30-60e km. Ha megveszed olajcsere,gyertya,légszűrő (k&n nem sokkal drágább csak 1-2.000-el és tisztítható) és kész.
Na megyek télleg még olajat is kéne cserélnem
Igen dunakeszi ott fel m0-ra (nem akarunk sokat menni m0-án nincs rendszám senkinek ) szentendre, de Lepencét mindenképp be akarjuk tervezni, mert kanyarogni akarunk picit Onnan visegrád és tovább... Aztán ha visszafelé még ha lesz kedvünk akkor dobogó-kő felé. Nem leszek msn-en, de csörgess meg itt a számom:
-harminc-négyszáztizenhárom-negyvennyolc-harmincegy.
Na húzok vissza szerelni rakom össze az elejét festegetek stb.
és merre terveztek menni? M0, át a 11-esre, Szentendre, aztán irány fölfelé? Ha így tervezitek, ezt még össze is tudnánk egyeztetni. Kicsit korábban lelépek melóból és pölö Szentendrén találkozunk.
Holnap leszel msn-en elérhető? Vagy telefon, csak nem találom a számod
Mind2 oldalra esett/dölt (ez nem probléma) és az a 31e km sztem a valósághoz nem sok köze lehet DE csak szerintem!(többmindenből levonható). Sztiki1: Holnap azaz hétfőn délután 3-4 óra körül indulunk gödöllőröl
kurvaolcsó 31000 km semmi elvileg ebbe a blokkba bár a bal első indexből látszik hogy eldőlt vagy csúszott de melyik cbr nem...? én a helyedben megnézném milyen ... enyi pénzért rendszámmal megéri ha jóéllapotó( szerintem)
Injektoromon szeretnék állítani hogy 1 picivel több benzin kerüljön a motorba és ezáltal a kipufogószelep öblítésekor 1 kis elégetlen nafta kerüljön a rendszerbe és így remélhetőleg dob majd lángocskát :)
Mikor tervezitek a menetet Birel? Már régóta beszélgettünk valami közös motorozásról, ha olyankor mentek amikor én is ráérek, szívesen csatlakoznék.
PΞяΞCкÁly: ja, van egy egyszerűbb kis tuning box-om. Érezhető a különbség, de azért nem kell csodákat várni. Írj nyugodtan, ha valami kérdésed van ezzel kapcsolatban (ha visszaolvasol többször is írtam róla, meg linket is tettem be, csak most lusta vagyok előkeríteni )
bocsi még az előzőből kifelejtettem:
mennyi a végsebessége a mocinak? mert olvasztam tesztet és ott a 90 kilós emberke alatt 110ig ment. egy 60 kilósnál akk ez kb mennyi lehet?
Szombat: Mátrafüred ( Kékestető ), koma XJ 600-al
Vasárnap: Gödöllő,Vác, Aszód,Tura szokásos útvonal de most barátnővel! :D
Nem tudja valaki hogy milyen fagyállót javasolnak gyárilag bele? Bármilyet gondolom nem lehet belerakni vagy igen?
Igaz a km közel se lehet ennyi ahogy mondod, ennyi kilóméternél az első gumim 90% volt, a hátsó 70% és akkoriban járkáltam pályázni szóval nem amiatt volt ilyen állapotú.
De a blokknak nemszámít a ~30-60e km. Ha megveszed olajcsere,gyertya,légszűrő (k&n nem sokkal drágább csak 1-2.000-el és tisztítható) és kész.
Na megyek télleg még olajat is kéne cserélnem
-harminc-négyszáztizenhárom-negyvennyolc-harmincegy.
Na húzok vissza szerelni rakom össze az elejét festegetek stb.
és ez? Gondolom a km közel se ennyi benne...
Holnap leszel msn-en elérhető? Vagy telefon, csak nem találom a számod
nem is tudtam, hogy monoron volt még 1 ugyan olyan cbr mint az enyém. és igen csak olcsón is adja
cibere
PΞяΞCкÁly: ja, van egy egyszerűbb kis tuning box-om. Érezhető a különbség, de azért nem kell csodákat várni. Írj nyugodtan, ha valami kérdésed van ezzel kapcsolatban (ha visszaolvasol többször is írtam róla, meg linket is tettem be, csak most lusta vagyok előkeríteni )
mennyi a végsebessége a mocinak? mert olvasztam tesztet és ott a 90 kilós emberke alatt 110ig ment. egy 60 kilósnál akk ez kb mennyi lehet?
am használtan mennyiért lehet venni cbr-t?