Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamelyik nap leruccanunk egykis túrára Esuzergomba (lepencén keresztül kanyarvadászat ) ezzel a kis csoportal ami a képen van (egyik Traki-cbr 125, másik honda ns-1 80as szívómembrános szóval nem marad le ). Nem száguldozás túrázás kivétel lepence ott lehet őrültködni mind a 13pacival Aki akar csatlakozni az írjon
Alakul a vas Igaz nem a gyári fúvóka van benne, de lépeget
Hali Sztiki1 hallom neked van injektor állítód :) ha igen beszélhetünk róla?:)
kezdő motornak ideális honda is úgy árulja és tényleg az :) ideális ne kezd 50 essel azokkal csak a baj van ez meg 4 ütemű. keveset fogyaszt stb.:)
Hello :)
még nincs motorom de jövőre szeretném letenni 125ösre a jogsit :D nézegettem a motorokat és ez jött be a legjobban :) 16-17 éves csaj könnyen vezeti ezt a mocit v ink kezdjem kisebbel pl 50essel?
vagy szerintetek egy kezdőnek melyik moci lenne jó?
na azért óvatosan kóstolgassál mert hófehérke és a hét törpés ágyneműbe alszok!
Amúgyis neked nem tudom mi keresnivalód van errefelé, ez cbr 125 fórum nem kawa szerintem félrenézted :D

http://www.sportmotor.hu/motor... ide e :D
ezt melyik pizsamádban álmodtad? kamu
lessz az 200 is
na de nem így megyen ez , mert a haverjának már ígyis 160-at megy , ő meg mégnagyobbat rak fel és neki 180 lesz a vége
én is
Jah az fasza én is kb vagy 5 6 perc .Melegited +időbe fasza olaj sose lessz baja
szoktam 3-4 percet általában míg felöltözöm kinyitom a kaput meg ilyenek :)
Vesedonor szoktad melegiteni ?
énse 45 el megyek
látod nekem a legjobb nem kell felnicsík mert ez így szép esetleg egy ilyet tennék fel
már mind1:D
homasitába lehet kapni felnicsíkot ócsóért és van hozzá felrakó (Y)
nem egyszerűbb mert ha 50 es akkor köztudott a rendőröknek hogy 45 el mehetek :DDDDDDDDDDD
Igen enyém is innen van. Kicsit drága de mutatós. Nekem a hátsó nagyon szar lett a többit meg muter rakta.:D de menet közbe nem látszik ezzel nyugtatom magam.
most miért vagyok hülye?:D
Nem1xübb rendszám nélkül? Úgyis akkora mint egy kissebb 50-es...
17-es jt fogaskerék. Képem az nincs róla, de nincs megkopva mivel egy métert sem futott.
Vesedonor hülye vagy kajjak am?:D