Hát, szerintem felrakóeszköz az nem lesz hozzá, mert eleve ívre hajlított matricát küldenek, viszont lesz benne oldalanként 3 felirat. Itt megnézhetitek az oldalt: www.felnicsikok.hu Na majd meglátjuk, lefényképezem, ha kész van.
ennyi xD csak azzal a vacakkal teddfel énis azzal raktam tegnap és jólett ezt mondjuk énse vágom minek kell állandóan ugyanazt xD kezdem már énis unni ha nemtudsz mást akk ink neis rakj fel képet mer ennek téll semmi értelme
ha logikusan gondolkodnátok rájönnétek hogy nagyobb fogaskerékkel nem fog gyorsabban menni, mivel már a 15ös fogaskerékkel se forog le 6-ban. de ti tudjátok mire költitek el a pénzeteket, saját kárán tanul az ember . am pinkmotorsba tudtok venni rá fogaskereket.
Üdv Mindenkinek! Rendeltem felnicsíkot a mocihoz, és bár van szemem és kézügyességem az ilyen precíziós dolgokhoz, de biztosan tudtok tippeket adni a felrakáshoz, amit hasznosíthatok. Előre is köszi!
figyelj nem lesz tőle csoda Dani tuningolta meg a cbr jét nagyobb köbös lett azt hiszem 160 as és az ment annyit kb de 1 nap után szét hullot :) de ha cserélni akarod ott van nézd meg :) 16 os leírtam mit kéne bele venned :D sok sikert a tuninghoz és majd szólj ha megvan vagy ha kell segítség :)
köszi vesedonor és am nemfordul el am erről a magasságokról annyit h énis 185vok és nekem tökéletes 120-130al elrohangálok vele és am haveromé állítólag megy annyit de majd megkérdem és lemérjük hátha rosszul tudom
Akkor lehet felejtős, mert én 185cm vagyok, meg nem is szeretem az alacsony motorokat túlzottan (bár a DT125höz képest mind az nyilván, csak akarok majd mellé egy sport gépet is). Tahisi vagyok, nem hiszem, hogy érdemes emiatt utaznunk. Igazából a másik motor, amit nézek, az az YZF-R125, az valamivel nagyobb méretre, csak 2x ennyibe kerül. Mindegy, lehet várok még , azt hanyagolom a 125ösöket, majd úgyis egy 600as kawát akarok,
hát nagynak nem nagy én 178 cm vagyok és annyi panaszom van rá hogy a lábam nagyon be van hajtogatva hosszútávon. hol laksz lehet tudok neked ebben segíteni
én 14 est raknék fel ezzel legalább leforog 6 dikban is a 15 össsel nem forgott le és most jobban húz a motor :) olyan ez mint a bicó áttétel gondolj bele előle 1 el nagyobbat teszel alig bírsz elindulni és ha jön egykis emelkedő megvagy halva :D
minek linkeled be folyton a motorodat?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD