Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Mostanában nézegetek sportmotort a DT125 mellé és jelenleg a CBR125ön akadt meg a szemem. Az YZF-R125 is nagyon komoly, de majdnem 2x annyi, mint egy CBR. Ezekről viszont azt olvastam, hogy elég picik. Ez mennyire érződik? Én igazából jobb szeretem a magas motorokat, bár egy enduró mérete nyilván nem lehet egy sport gép. Viszont nekem 185cm-el ideális lenne?
kamurendszám ezt fotózzák városba ha sietek nem az eredetit :D
Vesedonor neked minek E-betüs rendszámod van ?
és milyen tuning van benne?
baaaaaaaazd:(
a gyári fogas 15 ös talán 17 belemegy de ez csak tipp nekünk 14 es van benne :)
am lenne egy oan kérdésem h ezekbe a cbr ekbe mekkora a legnagyobb első fogaskerék? mer a gyáritse tom de annyit tok h haveromnak tán a legnagyobbvan amit belehet tenni és ugymegy 160at és nemmondja meg a gecije h hányfogas csak azt h a legnagyobb segítségeket köszi előre is
kössz ha lesz időm megcsin
ahol behúztam a piros vonalakat, ott vágod le.
a nyíl pedig azt az alsót rakod a prizma helyére
vesedonor majd még 1x irdmárle h h is csináltad mer mostmár megcsinálom xD am nemtom mekkora a guma de holnapra megnézem mer most pihen a kicsike am ma kaptamrá kormánysúlyt meg felnicsíkot küldök egykét képet
Mind1 ne foglalkozz vele.. úgy látom megy a szájkarate.
Tiszavasvári vagy Tiszalök felé nem szoktatok járni?
látom te is tisztában vagy rossi múljával meg elég nagy arcod van látom :) xDDD de legalább nevetek 1 jót rajtad :DDDDD (L)
Hát és szép a plexiden a THE DOCTOR felirat! Igazi hondás vagy (Y)
Gratulálok hozzá
Hát vesedonor te nagyon vagány vagy hogy hazahoztad a motorodat jogsi nélkül de ezt se érdekli senki am meg azzal ne dicseketsz hogy mien szépen öszetörted hát ez van itt kezdődik a nyomorékosság hogy vagánykodsz és öszetörted a cbr-ed hát ennyi
nem a tiedről van koppolva mert gyári repsloba nem tetszik az az ótvar lila szín az kék akarna lenni de nem jött össze fekete kéne vagy sötét kék annak a helyére és jó lenne (Y)
szerintem előbb nézz magadra és gondolkodj mielőtt ilyeneket mondasz :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Norbi mondtam már flexeld le a gecibe azt onnan :D:D

Itt aztán sugárzik srácok :D:D:DD köszönöm szépen a kommneteket, megint szereztetek 5 boldog percet nekem és a haveromnak :D:DD

kurva jót nevettünk azon ahogy oltjani próbáljátok egymást :D:D jóci te meg ülj le 1 es :DDD aki a saját motorját nem képes hazahozni mert fosik az a nagy szánalom:D:DD és 190 km ről hoztam és még 1200 at tettem bele papírok nélkül forgalmit se vittem minek :DDD és nem a szoszéd utcába meg ilyne helyeken nem, a nagyfaluba (budapest) na csőcső Luki majd msn :DDD
Norbi hanyas a hátsógumid? milyen vele?
bounce007 ez nekemszólt?xD ha igen akk mire irtad? xD
Joci nekem írta k1ng én kérdeztem :D
Norbiee0160, én Pécstől 40 km-re lakom és hidd el nekem el lehet vele merészkedni még messzebb is.....tapasztalat.
Neked meg mi a jóisten bajod van haver?
Köszi szépen!
K1ng téged meg kikérdezett amúgy? nyomorék
Mert a tiéd nagyon jó lukács injektoros szar! Nem látod hogy egy kicsit nagyképű vagy?