Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a tippet, megnéztem, most 2300 Ft, és 60 napig érvényes. Így ha minden jól megy, péntek este már felpattanhatok a gépre, és elvihetem az unokahúgomat fagyizni. Mivel B-s jogsim már régóta van, nem kell kivárnom a 2 évet, hogy utast vihessek, megkérdeztem.
És kisteleki mocistali reggelére vlh sikerült kiégnie a tompítónak xD
Ha már van másmilyen jogsid, akkor kérhetsz ideiglenes jogsit. Tavaly 1500 vagy 1800 körül volt.
gratula. ha az ocsmány iroda kiadta azt a papírt, hogy csinálják a jogsid vagy esetleg van kismotor jogsid akkor motorra fel és hajrá túrázni. azzal a papírral motoroztam meg vezettem több mind 2hétig. akkor is amikor a B-t csináltam meg amikor az A1et
nincs mit örülök, hogy segíthettem
Gratulálok
Üdv Mindenkinek! Örömmel közlöm, hogy jól szurkoltatok, tegnap sikeresen letettem az utolsó vizsgát "A.korl"-ból. Csütörtökön megyek a vizsgaigazolásért, pénteken az okmányirodába, és akkor már csak tűkön kell ülnöm 2-3 hetet...
Köszi szépen!
és jut eszembe. papírok nélkül ne vedd meg. ha csak nem pálya motort akarsz belőle csinálni. 50esként megesznek a rendőrök, mert tudják, hogy nem 50es. 125ös rendszámos meg nem lesz papírok nélkül.
a vázszám alapján bármikor meglehet mondani az évjáratot
tessék 1 kis segítség hozzá
2004 MLHJC34A-45000001
2005 MLHJC34A-555100001
2006 MLHJC34A-565200001
2007-2008 MLHJC39A-75000001
2009 MLHJC39A-95100001
Üdv!

Motor évjáratát lehet valahogyan ellenőrizni ha nincsenek meg a papírjai?
http://sportmotor.hu/motoros_v...

döntsétek el h kié a legjobb:D
http://sportmotor.hu/motoros_v...

kisteleki mocistalin a spar előtt driftelgettem:D xD
hellósztok engem is egy sportdob érdekelne, ha valaki tud segitsen, köszönöm.
én is lenyomtam egy jó kis túrát a hétvégén, kicsit több mint 500km-ert tettem a kis gépbe. Szombat hajnalban indultam el Pestről, régi 5-ös úton lementem Kiskunfélegyházáig, onnan 451-esen Békéscsabára. Kis pihi, délután egy Békés megyei körút haverokkal. Vasárnap meg vissza Pestre, Kecskeméten keresztül.
Nagyon elégedett voltam a kis biciklivel, elég rendesen felmálházva (2x25L nyeregtáska, 1x40 sporttáska, 1x12L tanktáska, plusz még én is ) négyest még tudtam tiltásig húzni. Mivel műszerfalam nem működik, nemtom mennyi volt az utazó, de emlékeim szerint 4-es tiltás 110 körül volt, tehát olyan 100-110 között jöhettem. Hétvégén viszem 5000-es szervizbe, ha jól számolom (és a kereskedő nem vert át amikor megvettem) akkor kb. most jött el annak is az ideje.
Engem egy sportdob érdekelne. Valaki tud ajánlani? persze olcsón.
Találtam egy oldalt ahol van jó pár robbantott ábra a ksi ciberéhez
cbr robbantott ábrák
remélem hasznát veszitek
No mi is kipróbáltuk tegnap az együtt motorozást!
Nem mentünk túl messzire,de elsőnek jó volt! (össz.140 km, Rukkel tó).
Ajj az uccso képet minek?
Király nap jó túra(Y):D Kisvárda Sárospatak Erdőbénye Aranyosvölgy (vagy nem toom):D Boldogkőváralja Tokaj Nyíregyháza és haza. egy pár kép.
kapaszkodót, tükröt rakd vissza csinálj úgy pár képet és utána rakd fel. Én is 1hónapig hirdettem. 1etlen jelentkező volt, de az el is vitte 1ből.