Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Nem tud vki használt vezérműlánc feszítőt?
Kipufogók elkészítését olcsón vállalom!

palacsinta@citromail.hu
2006 Repsol-ra kéne (szemből) jobbos fejidom fél (motoron ülve balos). Ha esetleg van, beszélhetnénk.
Fél 7 felé összefutottam egy CBR 125-tel, Velence után az M7-es felüljárónál (Nadap felé ment).
Innen vót valaki?
Na ez már inkább ide tartozik
Szia

Kb semennyire
Nem ide szántam, de kis cbr125 r-hez is tudok alkatrészeket 2004-2010-ig nagyon sok mindent, ha valakit érdekel valami érdeklődjön
racccing@gmail.com 06705496103
És ez a cbr 125 tulajdonosait mennyire érinti/érdekli? :)
Sziasztok!

Eladó cbr 600 rr 2007-2010-ig alkatrészek (sérült és hibátlan is)szinte mindent tudok hozzá.

06705496103

racccing@gmail.com
Na elvileg nemsokára fent lesz a vidi,de sajnos nem olyan mint élőben
tényleg szép a hangjára én is kíváncsi vagyok
Kösziii Szép mély hangja van ma csinálok vidit és felteszem :)
Hello megadta magát az első fék lámpakapcsolója az érzékelője a karnak bementem tegnap Szászhoz és 6 ezer forint egy kis kapcsolóért ha valaki cserélte már vagy van valakinek eladó jó lenne előre is köszi! Szép napot mindenkinek.
én is nézegettem ezt a dobot, de végül nem vettem meg. Így elnézegetve kicsit bánom is, de ezen a gépen iszonyat jól néz ki, gratula hozzá!

Birel: megvan már a donormotor? Ha van feleslegben esetleg vásárolnék pár alkatrészt, elsősorban kormány részek érdekelnének. majd msn-en beszéljünk.
Valami gyönyörű ebben a színben
A kipu is zsír
Jóltudod centrifugális olajszűrője van. Azért írtam hogy nem egyszerű folyamat mert lehet tisztítani, csak szétkell szedni egy picit.
köszi jó a felnícsikod is grat jó lenne nekem is valami dob rá de netalálok sehol se! azért köszi
Csináltam 1-2 képet ha érdekel
Hello joci!egyedi kipuff!én 15-ért vettem használtan(teljesen jó állapotban) ami újonnan elvileg 42 volt!Szép mély hangja van
hello atika15 milyen pufót vettél és hol és mennyi volt ha meglehet kérdezni? Előre is kössz holnap kreszvizsga
Csááá gabbben!Megvan aham Ma felraktuk a kipufogót is A lánckerék még nincs rajta de lehet hogy holnap nagy unalmamban...... majd beszélünk róla.csááá
Ma észrevettem hogy elhagytam a moci első kerekéről a centírozó ólmot! szerinteteg nagy gáz? Most nem szedem ki az első kereket hogy kicentírozzák, asszem majd szezon végén....
úgy tudom centrifugál olajszűrője van. ha tévedek kövezzetek meg
Ezért van az a folymat, hogy kiveszed, újat be és pöfögj tovább.
Vanám, de nem olyan egyszerű azt tisztítani.