Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívesen.
Köszi! Hát tudom hogy nem 600-as, szóval túl sokat nem várok tőle, csak vigyen el mindig ahova akarom, az se baj ha csak 80-nal! :D
Egyébként van ezekben valami gyári fojtás amit ki kell szedni, esetleg kipufban?
Gratulálok a kis vashoz! Ez nemfog otthagyni sehol
Fog még a Tied gyorsulni higy nekem
Üdv srácok!
Egy 2008-as piros-fekete kis cbr boldog tulaja vagyok tegnap óta!
Klassz érzés menni vele, meglepően szép gyári hangja van. Ma mentem vele egy kört, bár még nincs átíratva. Mennyit mennek ezek gyárilag? Nekem nem nagyon megy 110 fölé, mondjuk van rajta egy Givi doboz, az fogná vissza? Remélem majd bírja a kétszemélyezést is!
Minden jót!
Kaldikám ne okoskodj
ez hülyeség... ha visszaolvasnál rájönnél hogy rengetegen JTF264-esre cserélték le és nem lett tőle semmi baj... nekem is ez van fent és nem lötyög.
am azt elfelejtettem mondani hogy ha valaki lecseréli kisebbre akkor majd picit kell húzni a láncon.
www.robogotuning.hu
itt megtalálod őket cikkszám szerint
Nem teljesen ugyan az a két lánckerék. Igazam volt. egy mm-es eltérés van köztük a kihajtás tengely ricninél. Már a 15ös sem passzol ahogy illene pedig alapból ezt hozza hozzá. akkor a 14es még jobban fog rajta lötyögni. Lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, de ha valami nem illeszkedik pontosan pont egy ilyen forgó alkatrésznél nem hinném, hogy az egészséges lenne...
a JT honlapján nem a 264-.est hozza hanem az 1264-est. 264esből van 980ft-ért 14es. az 1264esből csak 15től fölfelé írja.
csinéld meg attika és kipróbálom ha tetszik veszek én is:D
Ja és am mennyibe kerül kiszállítással mindennel együtt?
Köszi Łukács!sokat segítettél :)
500-al forog csak többet, csak annyiban zavaró hogyha 130 fölött akarsz menni akkor pirosba kell huzatnod, de amúgy nem vészes. megéri lecserélni
és hosszabb távon a folyamatos 100 as tempó 14 es fogaskerékkel nem zavaró? nem érzed hogy sok? rezeg a motor vagy ilyesmi?vagy bírja lazán így is a 100 at
sokkal jobban pörög? vége kb?
De akkor honnan tudnék?
Ez érdekes, igazad van. Én még onnan rendeltem, 1,5 évvel ezelőtt.
De én nagyvason csak a gyári fogaskereket találtam meg 17-est vagy rossz helyen keresem?
Hmm....lehetséges, mert van akkora lánc!
Köszi szépen!
Mintha régebben olyasmit olvastam volna, hogy 428. Habár még életemben nem olvastam olyan méretről.
Srácok!
420as, 425ös, vagy 430as lánc kell a gépre?
100nál 8500at forog nekem 14essel.
Hello! Kérnék egy kis segítséget 14-es lánckereket honnan tudok rendelni? egy link jól jönne Kösziii
lenne egy kérdésem. 14 es fogaskerékkel 6. ban mennyi az utazó tempó? 100 így gyári átétellel és így forog olyan 7800-7900 at . 14 es fogaskerékkel mennyit forog százon?