Köszi! Hát tudom hogy nem 600-as, szóval túl sokat nem várok tőle, csak vigyen el mindig ahova akarom, az se baj ha csak 80-nal! :D
Egyébként van ezekben valami gyári fojtás amit ki kell szedni, esetleg kipufban?
Üdv srácok!
Egy 2008-as piros-fekete kis cbr boldog tulaja vagyok tegnap óta!
Klassz érzés menni vele, meglepően szép gyári hangja van. Ma mentem vele egy kört, bár még nincs átíratva. Mennyit mennek ezek gyárilag? Nekem nem nagyon megy 110 fölé, mondjuk van rajta egy Givi doboz, az fogná vissza? Remélem majd bírja a kétszemélyezést is!
Minden jót!
ez hülyeség... ha visszaolvasnál rájönnél hogy rengetegen JTF264-esre cserélték le és nem lett tőle semmi baj... nekem is ez van fent és nem lötyög.
am azt elfelejtettem mondani hogy ha valaki lecseréli kisebbre akkor majd picit kell húzni a láncon.
Nem teljesen ugyan az a két lánckerék. Igazam volt. egy mm-es eltérés van köztük a kihajtás tengely ricninél. Már a 15ös sem passzol ahogy illene pedig alapból ezt hozza hozzá. akkor a 14es még jobban fog rajta lötyögni. Lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, de ha valami nem illeszkedik pontosan pont egy ilyen forgó alkatrésznél nem hinném, hogy az egészséges lenne...
és hosszabb távon a folyamatos 100 as tempó 14 es fogaskerékkel nem zavaró? nem érzed hogy sok? rezeg a motor vagy ilyesmi?vagy bírja lazán így is a 100 at
sokkal jobban pörög? vége kb?
lenne egy kérdésem. 14 es fogaskerékkel 6. ban mennyi az utazó tempó? 100 így gyári átétellel és így forog olyan 7800-7900 at . 14 es fogaskerékkel mennyit forog százon?
Egyébként van ezekben valami gyári fojtás amit ki kell szedni, esetleg kipufban?
Fog még a Tied gyorsulni higy nekem
Egy 2008-as piros-fekete kis cbr boldog tulaja vagyok tegnap óta!
Klassz érzés menni vele, meglepően szép gyári hangja van. Ma mentem vele egy kört, bár még nincs átíratva. Mennyit mennek ezek gyárilag? Nekem nem nagyon megy 110 fölé, mondjuk van rajta egy Givi doboz, az fogná vissza? Remélem majd bírja a kétszemélyezést is!
Minden jót!
am azt elfelejtettem mondani hogy ha valaki lecseréli kisebbre akkor majd picit kell húzni a láncon.
itt megtalálod őket cikkszám szerint
sokkal jobban pörög? vége kb?
JTF 264-14
Köszi szépen!
420as, 425ös, vagy 430as lánc kell a gépre?