nekem lassan 1 éve van benne xenon.
2 dolgot vettem észre. Mégpedig:
1. nem ég ki az izzó
2. Látok vele és éjszaka is merek motorozni vele és engem is látnak
Szia!Én meg vettem és akko rmég jó volt mire aza hoztam már az egyik nem éget!Én is rákérdeztem itt a srácoktól é smondták h ennél a tipusnál mindig kiég!valkainek beváloik a csere vaalkinek kiég!Hagyd igy nag ymocis:D
Jövőhétvége felé ha ráérsz lenézhetsz hozzánk... Leszünk jópár motoros. Nagyszerelés lessz meg a hozzávalók (fütyülés ).
Szóval mind2 cibere vázig csupaszít kiválasztjuk meik a jobb váz, mert az enyémbe van 1 kis hajlás és keresztbe megy. Aztán blokk bele a elektronika szerintem a hollandból megy bele a többit megmajd meglátjuk. Szóval nagy szerelés lessz kevés tapasztalattal... Najó nem
Kicsit érdekesen de sikerült megoldani:D haveromé is igyvan megcsinálva:D csakneki nemlehet beindítani amikor sebességbe van mer ő vlhogyan ugy csinálta:D hála az égnek nekem semmi gond indul ugyis:D
Nekem is ugyan ott tört le csúszásnál... Nemnagyon találtam ha találsz vagy bontottan vagy a hondánál. Ha találsz esetleg megköszönném ha szolnál. Sok sikert!
Sziasztok!lenne egy oan kérdésem h nektek volte már oan h eldölt a kis cbr és a visszapillantó letört ?:S mer nekem most letört és vlmi öntvény és nemtom mit tegyek:S segítsetek:S az a része ami a képen van az tört le:S
van egy elado cbr -re való láncszettem nagyon megkimélt állapotban. 1 szezont használt csak jó időben . esőben nem ment nem rozsdás. kb 2-3 olajcserét futott. a lánc DID 428 O-gyűrűs. patentszemmel nincs elnyúlva. fogaskerekek JT gyártmány elöl 15 hátul 42 fog. Ára 8500ft + postaköltség.
érd fyrgi 06-20/428-6407. Győr
2 dolgot vettem észre. Mégpedig:
1. nem ég ki az izzó
2. Látok vele és éjszaka is merek motorozni vele és engem is látnak
Szóval mind2 cibere vázig csupaszít kiválasztjuk meik a jobb váz, mert az enyémbe van 1 kis hajlás és keresztbe megy. Aztán blokk bele a elektronika szerintem a hollandból megy bele a többit megmajd meglátjuk. Szóval nagy szerelés lessz kevés tapasztalattal... Najó nem
Itt van az email roncsmotor@gmail.com
Írd le pontosan mi érdekelne.
Üdv
Ejnye ejnye
Amúgy tudok alkatrészt kis cbr-hez
akit érdekel valami írjon
Üdv
Tessék velem 1üt örülni
Nem eladó a motorod így törött állapotban?
Érdekelne
Üdv
van egy elado cbr -re való láncszettem nagyon megkimélt állapotban. 1 szezont használt csak jó időben . esőben nem ment nem rozsdás. kb 2-3 olajcserét futott. a lánc DID 428 O-gyűrűs. patentszemmel nincs elnyúlva. fogaskerekek JT gyártmány elöl 15 hátul 42 fog. Ára 8500ft + postaköltség.
érd fyrgi 06-20/428-6407. Győr