Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem olyan kicsi az. Én lementem vele Horvátországba is.
megbeszélnénk valami helyszint ami mindenkinek jó!DE mind1 akkor!Ingyen benzint mindenkinek

remélhetőleg később majd összejön. Személy szerint nekem kicsit messze vagytok, ekkora távolsághoz kicsinek ítélem ezt a vasat, persze lehet csak én vagyok papírsárkány
lefujtama találkozot!NEm kapot rá senki:S
én erőben nem érzek nagy különbséget, talán egy nagyon minimálisan jobban húz, de ez lehet csak placebo hatás
Nekem van még mellé egy GPR injektorvezérlőm, ezen kicsit után-állítottam, amikor megkapta a sportlégszűrőt meg kiszedtem a sznorkelt. A legpozitívabb hatása inkább, hogy elég durva hangja lett, amikor városban megyek sorok között, az autósok sokkal hamarabb észrevesznek, nem vágnak be elém, sőt általában félrehúzódnak. Néha már nem győzöm köszöngetni Amennyire én tudom nem károsítja a motort, de ezt inkább kérdezzük egy okosabbtól.

Birel: ezt nézted: http://www.kepesmotor.hu/motor...
Az injektorosnál nem kell. Épp ezét van benne a lamda szonda, hogy figyelje a kipufogó gáz keverékeket és ha nem megfelelő után állít.
Étem... és ha nekem már az injektoros van akkor is hozzá kell hangolnom?Bár gondolom magától nem fog összerázódni, de elméletileg akkor ez egy sportlégszűrűvel is elvégzendő feladat nem? Mármint a hangolás...
Ha hozzá állítod a karbit jobb lessz. Hangyafasznyival erősebb hangja méllyebb jóval, a fogyasztás nő 0,1-0,2 litert. Minden modosítás ami nem gyári nem tesz neki jót. De nem feltétlenül tesz rosszat.
szívesen elmegyek, legalább addig se pályázok hanem inkább túrázok egyet, előnyösebb így motoreladás előtt :D
Hello! Ha valaki esetleg megcsinálta amit a lenti video bemutat és azóta használta is a mocit légyszi írja meg a tapasztalatait. Gyorsulás, hang stb. Illetve még 1 kérdés ez nem károsítja a motort?
Elvileg jó
Keresek cbr 125-be blokkot! Elég hengerszett nélkül is!
Akinek van ide vagy : vermesd/kuka/totalcar/pont/hu
Köszönöm.
NEm nagy tali csak cbr 125ek!De ha összejövünk ilyen 5-6 an az már elég fasza lenne ha kerülnénk egyet:)Mindenki írja meg h kinek max mennyi távolságra lenne jó a találka és h jó e nkei a junius 25.?FONTOS UGY H SZERVEZZÜK
megkérdezem mert még van aki most csinálja a jogsit de addigra csak meglesz neki:D
vaaaa motorostali megyünk:D:D
Akkor jó nektek a junius 25. egy megbeszélt helyen h találkozunk azt kerülünk egyet?
Eladó egy Arrow kipufogórendszer Honda CBR 125 R-re. A régebbi modellekre is jó. A 2007 utáni modellek injektora alkalmazkodik a rendszerhez. Hangban és erőben is érezhető. Ára 59.000 Ft
junius 25 jó nektek?
Sziasztok.
Szeretettel meghívok minden CBR-tulajdonost
Fehérgyarmati Motors talira

Helyszín:Fehérgyarmati Strand
Időpont: 2010 Május 28-29 (Péntek,Szombat)
Kapunyitás: 12:00 2010 Május 28.(Péntek)
Vendégek:
-Hidi Miki(Streetfighter show)
-Rockzone
-Utánfutók
-Ciki Rock Band
-Szatmári Dáridó
-Blues Company Óriás dupla koncert

Mindkét napra a belépő 2000 Ft/fő
A beléps 14 éves korig ingyenes.

Szeretettel várunk mindenkit aki eltudj jönni és nem lakik messze
Reméljük az időjárás kegyes lesz velünk (az eddigiek alapján nem igazán esik,esik,esik )
Pest megye. A lényeg hogy jó előrre tisztázzuk az időpontot!
Sztem ug yis jó ha 6an leszünk!Nektek akko rmilenne gabben?és nektek birel?joci93 neked?jogsi?
szerint6em mi is mennénk joci ( az új cbr tulaj ha meglesz a jogsija szerintem jön) meg + vagy 4 cbr szóval vagy 6 an lennénk:)
Szabolcs megye és környéke lenne oké... am nem hülyeség szerintem próbáljuk meg legfeljebb hanem leszünk elegen lefujjuk
értem
akkor hagyuk az egészet!pedig nem lenne bonyolult megszervezni!
Sokan próbálkoztak már ezzel, főleg a többi topikban, nem nagyon jött össze nekik se.
Nem nagyon kaptatok rá az ötletre:S

A fékpedál miatt beszólnak, h szar a motorod?
Hagyd úgy, a fene úgy egye meg, ahogy van, ha nagyon paslán áll, akkor vedd le, és satuban kicsit kalapáld a helyére (nagyon gyenge ütésekkel)!
honnan jönnétek birel?