Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Már írtam hogy nemrég sikerült megvásárolnom egy kis cbr-t 2008-ast, injektorost.
A Következő fordult elő velem már 2-3 alkalommal:
Amikor motor még aránylag hideg,(4-5 perce indult) lassítás illetve megállás után leáll! A minap egy körforgónál tötyörögve, szinte már megálltam és plötty, leállt. Nem a kuplungulás miatt, adtam neki elég gázt. Majd újraindítottam és plötty megint. Ismét újraindítottam kissé mérgesebb gázadással elindultam és onnantól simán jött haza. Egyszer már előfordult egy kereszteződésben, akkor azthittem én baktam el vmit.
Valakivel előfordult már ilyesmi? Mi lehet a gond?
üdv, elég olcsó ehez a tipushoz az új alkatrészek.amiket én vettem a honda takobertől:hátsó lámpa komplett 6000ft,fejidomtartó konzol 6400ft,indexbúra 2050ft.vigyázni kell tehát,van aki a használtat többre tartja mint az újat.
ezzel ne játsszál. vegyél újat. ha egy sima fejidom tartó konzol lenne azt mondom nyugodtan, de ebből nem érdemes gányolni. nem oylan drága szerintem az új.
Hello ma leszedtem az indexeket a cbr-ről mert ragasztva voltak meg a csavaroknak a helye el volt törve ma elvittem műanyagoshoz holnapra megcsinálja de index búrákat kellesz venni szerintetek lehet külön kapni hozzá?
Sziasztok. Megtisztítottam a kis CBR emen a láncot, a lánckereket meg amit kellett:) és mikor összeraktam akkor a bal oldali feszítőn eltört a csavar, egy sima hegesztés elég neki? vagy vegyek újat rá?
Köszi a választ
2010.06.28-án megkapta a friss műszakit és az én nevemen van:D:D végre eztis megértem:D sok balesetmentes km-ert minden cbr-esnek:D
Ahoz nemkell állítani semmit
Hangon kívűl nemváltozik semmi.
csak végdobot egyenlőreXD
injektoron kívül teljesen ugyanaz a kettő, szóval ami jó a karbisra, az jó az injektorosra is. A különbség, hogy felszerelés után a karbisat házilag rá lehet hangolni a nyitott kipuffhoz, míg az injektorosnál kell egy külső injektorvezérlő, hogy valami értelme is legyen a cserének.
Teljes rendszert akarsz egyébként, vagy csak végdobot?
hellósztok, 125-ös CBR-re keresek sportkipufogót, de injektorosra
ha tudtok lécci segítsetek köszi!
Hali! Érdekelne hogy van e még alkatrsézed a kis CBR-hez? vezérműláncfeszító kéne! ha megadod aszámod akkor felhívlak és egyeztetünk köszi
srácok én azt kérdeztem, hogy kell-e szelephézagot állítani,vagy sem..mert van aminél időnként kell,de vannak újabb konstrukciók aminél nemkell.ezeket hidralikus szelephézagnak hívják úgytudom..
meg akkor ennél a CBR-nél nem. de vannak olyan motorok aminél külön van az olajozás.de azé köcc.akk dokumentációja senkinek sincs?
Szerintem a hidrotőkére gondolt. Nem, nem hidrotőkés.
USB096-os rendszámú 125ös gazdája fórumozik itt?
hali
mi az hogy hidraulikus szelephézag? a szelephézag a bütykös tengely és a szelep között mérhető rés.
a motoroknál egy olaj ken mindent,nincs külön váltó és motorolaj bennük.
sziasztok! új vagyok itt a forúmba. mert ma jutottam hozzá egy 150es cbr-hez. olyan dolgokban kérnék segítséget,hogy van-e valakinek szerelési útmutató vagy valamien dokumentációja? mert sokféle cbr-hez találtam de 125-150es hez nem. De ha adatokat tudtok,hogy pl. szelephézag---ezeknél a gépeknél már hidralikus? vagy ha nem akkor mekkora a szelephézag?...meg akinek már egy ideje van cbr-je az bizti tudja hogy ugyanaz a olajat használja a kartelba,meg a hajtóműbe? de dokumentáció lenne a legjobb.valami link-et ha tudtok vagy esetleg átküldeni mail-be.köszi mindent by: GAbcsííí:) e-mail: gabcsi29@mail.datanet.hu
jaja én is most olyan 120at számoltam ,mert az enyém is olaszból van, aztán tudom hogy müködik a dolog,csak mondom megkérdem hátha csinált vki mostanába és akk nem kell számolgatnom,de vészül összeszámoltam és olyan 120-130körülre jött ki,hát, leeht nemnagyon éri meg olaszból hozni,majd megkérdek 1 srácot hnap ,aki olaszból hoz motorokat , hogy mennyiért tud, ha 200ért tud hozni,akkor még megéri,ha fölötte ak belföldön nézek vmit az asszonynak,kínálat az van,nézegettem a belföldieket
30ezer km az soknak számit már ezeknél a gépeknél?
Nem, nem megy le teljesen :) viszont ha letámasztottad, utána akkor fog felmenni ha egyenesbe állítod és ráadtad a gyújtást, szóval lefelé megy, fel nem :) legalábbis én ezt tapasztaltam vagy csak nem figyeltem meg eléggé, javítsatok ki ha tévedek.
Ilyet még nem hallottam...
Az természetes a kis ciberéknél hogy ha leállítod nem megy le teljesen a benzinszint mutató? akkor sem megy fél alá ha kiveszem a kulcsot, ha ráadom a gyújtást akkor felmegy, mert egyébként tele van a tank.
Nektek is így műkszik?
Lehet, hogy már régiek az infóim, de regadó + átírás + eredetvizsga +... olyan 130-150 környéke.
sziasztok,14500km-nél,a kis cbr-em benzinszintmérő órája meghülyült,ahogy lőtyög a benzin,úgy ugrál a mutató,szétszedtem a tankban kétszer,de semmiféle mechanikai meghibásodást nem látok rajta.aki tud erről valami infót,tapasztalatot,kérem irjon.
Aki tud olcsón K&N sportlégszűrőt a kis cbr-hez az kérem írjon nekem egy pü-t vagy vmi üzit....
Milyen formás CBR-t találtam Googlén elég szépen néz ki így oldalrol igaz,hogy ps-es de akkor is
hali srácok
olyan kérdésem lenne,hogy egy 2005 körüli kiscbr-t mennyi lóvé forgalomba helyezni,ha külföldről hoznák egyet? vagy esetleg ha valaki tud eladót itt belföldön,jó áron, mindenféle megoldás érdekel,a barátnőmnek kellene,most csinálja az A1 jogsit én meg a nagytesóval motorozok,bár volt már szerencsém kb 500km et motorozni kiscbr el,régen volt 1 haveromnak,aztán párszor kölcsönadta
Az lenne a legjob csak sajan nem talátlok sehol
Ilyen kaliberű alkatrészböl a használtat csak kivenni szabad.Ha cseréled akkor újra cseréld.