Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mennyél fel autópályára aztán minden fokozatba 11.5 és bújjál be a pelxi alá meg a seggedet is nyomjad bele az ülásba és a kezedet is szorítani a tankhoz aztá lehet neked is menni fogo a motorod szélcsendbe egyenesbe ennyi....
autópályán plexi alá dőlve nekem is leforogta a 145-öt.
ha nem dőltök be alá akkor csodát ne várjatok....
hülyegyerek nekem innyektoros van és abba már más a gyujtáskör is meg kivan cseérlve az első fogaskerék attól hogy neked a régi van meg nem tudod normálissna kipörgetni másnak még lehet jó a motorja (N)
te repülőből kiugorva mérted ezt a sebességet? hol menne az 145-öt ember? az én karburátoros cbr-em van hogy a 120-at sem viszi, néha mikor jó kedve van eléri a 125-130-at, de azt is teljes szélcsendben, esetleg hátszéllel... ha 30kg lennél elhinném
az enyim 145 öt megy vére majdnem tiltáson 6 osba és vagyok 178 cm 65 kg :)

de ha nem bújtok a plexi mögé meg nem prögetitek mindne fokozatba akkor ne is várjatok tőle sokat....
Megjött a pufó,megjött a lánckerék......már csak be kell járatni
sziasztok !Igaz már régen voltam erre de van nálunk most egy olyan akció,hogy 125 feletti motorosoknak 10% kedvezményt adunk!Ha rá mentek a Fűzfa Vendéglő honlapjára megtudjátok nézni az árakat és a kajákat!(a menü és az akciós ételekre nem vonatkozik a kedvezmény)Minden kedves motorost szeretettel várunk és szóljatok mindenkinek!Köszi Vykee!
mosön motorját láttam nyírtéten nagyon komoly:D (Y) mintha gyárból gurult volna ki gyönyörű állapot
tényleg függ sokban a súlytól és az úttól a guminyomástól a hőmérséklettől szóval mindentől:D a 120-125 amit bármikor kihozol belőlle. e felett az amit nagyon ritkán ha megvannak a jó tényezők.de szerintem nem erre tervezték. 100 as tempóban lehet vele szaladgálni sportdobbal szép a hangja és kész túrázni jó.
na, az kb tökéletes, ezt a gépet szerintem kb. ilyen méretre tervezték. Alattad még rendesen is megy, és nem nézel ki rajta olyan röhejesen mint pl. én
Az enyém eddig ment 135öt, de 164centi vok, és 58kiló.
ez azért nagyban függ a vezető súlyától. Ahogy szokták mondani a 40 kilós japán tinikre tervezték, ami alapvetően igaz is. Az én 80+ kilóm alatt már hármasban érezhetően gyengül, tiltásnál nem dadog. Amikor megvettem, kb 5-6 kilóval kisebb voltam, 125-öt sikerült kihoznom belőle. Télen megint elkezdtem edzeni, összeszedtem magam, tavasszal teljesen ráfeküdve, szélcsendben jó hosszan kihúzatva sikerült vele éppen csak 120-at elérnem, de fölé már nem megy. Szerintem egy 60-65 kilós vezető alatt simán megy 130 fölött is.
Én is mentem ismerősöm után "135-el", ami az én órám szerint 118 körül volt.
Ha véletlenül nyíregyen járnál akkor megnézném azt a 130KM/h-t.Itt a környéken nem mennnek 130-140et a ciberék!
Igen ennyit megy kb. Biztos elhitették veled,hogy 130-140 stb.Én vettem mellé egy CBF600-at így van motorom ha 2 személyel kell menni gyorsan.
Nekem akad. Hibátlan!, meg van még más is, ha kell valami keress meg.

roncsmotor@gmail.com
Hello!
Valakinek nincs egy eladásra szánt hűtője a cbr-hez?
Bocsi hogy lebeszéltelek róla, csak ennél a kismotornál nincs értelme ilyesmihez. Egy sportdob éskész
Na használd egészséggel és gyere majd velünk túrázni!
Jóéjt.
nekem is ilyen van és teljesen jó
ok, vettem. Nem akarok én hozzápiszkálni, így jó ahogy van, csak érdeklődtem. Köszi mindent.
Jóéjt!
Ja és ugye injektorra nemis tudsz állítani ahhoz kell külön kütyü.
Castrol 10w40 (kb. 1liter kell bele). A kipufogóban van 1 ugye a dobban, meg egy a rendszerben amit elvileg szabályozatlan katalizátornak hívnak, na attól szerintem csak lassúl ha teljesen nyitott a rendszer.
Az enyém nem karbis, már injektoros, 2008-as. 9000 km van benne. Kipufban hol található az a két dolog? Érdemes hozzányúlni. Egy olajat szeretnék cserélni rajta, mit ajánlotok?
2008-as most látom. Akkor már lehet barkácsolni, de gondold meg megéri-e a plusz 1 paciért. Szerintem nem, elég egy sportdob rá (nemherélt) oszt ucca neki hagyszojjon'!
Van, de legalább 1000 kilóméterig nenyúlj hozzá nem magad miatt hanem a következő 3-4 tulaj miatt
Szóval kipufogóba 2db van és a levegőzése is megvan picit folytva a kicsikénk. Folytás kiszedés után karburálni kell a levegő csavarral.