Véleményeteket szeretném kérni: NGK CR9EIX Iridium IX gyújtógyertya!Jófélét rendeltem-e?
Esetleg akinek iridium gyertyája van a mociba megosztaná tapasztalatait!
szászhoz 1000km-es szervizre 1700nál sikerült elvinni :D nem szóltak érte semmit, mert ugyebár az én érdekem hogy viszem-e a motort szervizelni, csak azt mondták hogy legközelebb vigyem időben, 8.000-nél csúsztam még 9000 fölé, nincs abból semmi ;) vidd bátran
Nem árt a leeresztő csavart visszatekerni előtte...
De igen csak leengeded hagyod, hogy kicsöpögjön. leeresztő csavart meghúzod és rátöltöd az új olajat.
Hello mindenki.
elértem a 20000-es szervízt és már letelt a garancia úgyhogy nem fogom szalonba szervízeltetni úgy döntöttem:)
olajcsere az úgy múkodik hogy leengedem az olajat és rátöltöm az újat? tehét nem kell hozzányúlni semmihez pl:olajszűrő( úgytudom hogy nincs is benne javítsatok ki ha igen).
Köszi! Valóban ha rossz esős idő volt akkor nem hoztam ki a garázsból. 300km-ként kentem /fújtam/a láncot,télen2-3hetente beindítottam,megrugóztattam,hogy a teleszkópszimering kapjon olajat kiszáradás ellen.A hatszázassal ugyanígy bánok.
Ezért nem adom el,úgy döntöttem megmarad a lányomnak!Le is vettem róla az eladó táblát még a Nyírtéti induláskor.Gyerekek a Honda az Honda még ha kicsi is!
Megkérdezhetem hol vetted? Nem tudsz egy oldalt ahol meg lehetne nézni? Én nem találtam sehol. Megnéztem a vidit róla, tecccik naon a hangja, mondjuk élőben biztos jobb...
csak dob, nekem ingyen volt mert autó elütött, a biztosító meg fizetett mindent aztán inkább sportdobot rakattam rá. am asszem 40 körül van az ára (+/- 5ezer Ft)
márkakereskedésbe lehet kapni bukógombát meg bukócsövet is. a gombát nem ajánlom mert többet árt mint használ, nah meg ki kell vágni egy darabot az idomból ahhoz hogy felbírjad rakni
Esetleg akinek iridium gyertyája van a mociba megosztaná tapasztalatait!