Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Véleményeteket szeretném kérni: NGK CR9EIX Iridium IX gyújtógyertya!Jófélét rendeltem-e?
Esetleg akinek iridium gyertyája van a mociba megosztaná tapasztalatait!
Köszönöm a "felvilágosítást":)
Mivel 4T a drága, valószínűleg olajszűrő is van benne.
attika jogsi megvan már? jobb lesz az idő menni kéne valamerre:D készülünk Boldogkőváraljára jössz majd velünk?
Sziasztok!
A kis vashoz milyen cikkszámú iridium gyertya kell ?
A választ előre is köszönöm
Köszi! Holnap telefonálok neki hogy mikor vihetem!
szászhoz 1000km-es szervizre 1700nál sikerült elvinni :D nem szóltak érte semmit, mert ugyebár az én érdekem hogy viszem-e a motort szervizelni, csak azt mondták hogy legközelebb vigyem időben, 8.000-nél csúsztam még 9000 fölé, nincs abból semmi ;) vidd bátran
Nem árt a leeresztő csavart visszatekerni előtte...
De igen csak leengeded hagyod, hogy kicsöpögjön. leeresztő csavart meghúzod és rátöltöd az új olajat.
Hello mindenki.
elértem a 20000-es szervízt és már letelt a garancia úgyhogy nem fogom szalonba szervízeltetni úgy döntöttem:)
olajcsere az úgy múkodik hogy leengedem az olajat és rátöltöm az újat? tehét nem kell hozzányúlni semmihez pl:olajszűrő( úgytudom hogy nincs is benne javítsatok ki ha igen).
Meghajolok elötted! Ígykell bánni 1 motorral
Skacok van még mit tanulni!
Köszi! Valóban ha rossz esős idő volt akkor nem hoztam ki a garázsból. 300km-ként kentem /fújtam/a láncot,télen2-3hetente beindítottam,megrugóztattam,hogy a teleszkópszimering kapjon olajat kiszáradás ellen.A hatszázassal ugyanígy bánok.
Énis néztem ezt a vasat, gratulálok hogy így megőrízted.
Ezért nem adom el,úgy döntöttem megmarad a lányomnak!Le is vettem róla az eladó táblát még a Nyírtéti induláskor.Gyerekek a Honda az Honda még ha kicsi is!
Nenagyon lépd túl, főleg ha (gondolom a szász márkaszervíz) márkaszervízbe viszed
Egrus dobom van, a Yoshimura csak matrica :D, am vegyél fel msnre adatlapomnál ki van írva
Hello engem is érdekelne a dob hogy hol lehet ilyeneket találni raptor vagy bármilyen?
Megkérdezhetem hol vetted? Nem tudsz egy oldalt ahol meg lehetne nézni? Én nem találtam sehol. Megnéztem a vidit róla, tecccik naon a hangja, mondjuk élőben biztos jobb...
Blackhawk0503 tudna erről mesélni.
motor revű 2010/07 60. oldal:
CBR 125 (2005) végsebesség:220km/h
gyorsulás 0-100: 3,6sec

szóval ne vitázzatok mennyit megy a kis cbr
Haj!Nem tudjátok h mennyivel lehet túl lépni az 1000 km-ert szervíz előtt?vagy egyáltalán túl lehet lépni?szászhoz viszem
csak dob, nekem ingyen volt mert autó elütött, a biztosító meg fizetett mindent aztán inkább sportdobot rakattam rá. am asszem 40 körül van az ára (+/- 5ezer Ft)
Köszi a választ!
Most nézem a képeidet, a kis fekete géped gyönyörű!
A kipuf csak dob vagy rendszer? Mibe fáj egy ilyen?
márkakereskedésbe lehet kapni bukógombát meg bukócsövet is. a gombát nem ajánlom mert többet árt mint használ, nah meg ki kell vágni egy darabot az idomból ahhoz hogy felbírjad rakni
Üdv!
Valaki rakott már a kis ciberére bukógombát? (csövet,keretet)
Ha igen, honnan lehet hozzájutni és hova lehetne felszerelni?