Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha meglessz még a kis vas és jó az időpont a skacokkal (3-4cbr) ottleszünk
Tisztelt CBR 125ös tulajdonosok!Este álmodtam valamit!Amit megosztok veletek!Mit szólnátok ahoz ha szerveznék egy cbr 125 találkozot?megbeszélnénk egy települést ami megfelelö távolságra van mindekinek vagy csak kis eltéréssel és akkor egy idö pontot is!Azon a napon talizna mindenki akinek van cbr 125e!Mit szóltok ehhez?
Szolnokon van ismerösöm aki tudsz csinálni!30ezer kb
Hello péntek óta én is cbr 125r tulaj vagyok! Nagyon kezd beválni Hol tudnék hozzá venni valami sportdobot?Egy képe azért
A guminyomást állítsd elöl 2 -re, hátul pedig 2,25 bar -ra. Kiskaldi ajánlotta
és ugye ez nem bassza a motort szal nincs ilyen káros hatása vagy vmi?sztem én is megfogom csinálni:D
Sziasztok lenne egy kérdésem xD a guminyomásról lenne szó. h ezekbe a cbr ekbe mennyi bar megy előr és mennyi hátra:D előre is köszi:D
Szevasztok!
Szükségem lenne egy hátsó fék pedálra, valaki tud nekem olyan oldalt mondani ahol tudok venni?Régebben volt egy csuszásom és elgörbült nagyjából megcsináltam de úgy döntöttem inkább szervárni kéne egy ujjat, mivel jövőre vizsgáztatni kel a gépet és ne hogy beszóljanak h nem tökéletes a fékem
Köszönöm előre is
kb 10 perces meló: http://youtu.be/JWjsWOqMifY
És pontosan hogy is kell kivenni ezt a sznorkelt?:D
hátha valaki kedvet kap hozzá:
ma kiszedtem a sznorkelt, meg kicseréltem a gyári légszűrőt egy K&N gyártmányúra. A szerelés az én lassúságom mellett sem tartott 10-15 percnél tovább, de utána legalább 20 percig csak álltam és bőgettem a gépet, iszonyat jó hangja lett
Alig várom, hogy holnap menjek vele, mintha egy másik dobot tettem volna rá...
Nekem is belement a 2darab H4es, és már több, mint 1 éve bírja.
Nekem 1x vágta ki 1 hónap alatt utána ment bele a h4-es 60/55w os izzó. Utána meg a xenon.
Nekem már legalább egy éve nem világít az egyik izzóban a tompított, a távolsági működik szóval nem problémázom vele, sőt, szerintem így jobb is abból a szempontból hogy jobban feltűnik a szembejövőnek ha villogok. Megvettem az izzót végszükség esetére, de azt hiszem nem fogom egyhamar kicserélni :)
Havernak is állandóan kivágja az egyiket, csak ő mindig kicseréli :P
Itt egy kis poén, csak most, csak nektek, ingyen. :)
Jaja azt látom, h tartja az árát, mert 400k körül van használtan is ha egy 100assal lejjebb menne az ára...
ÉS h szedjem le a fejidomot?
Ez a motor imádni való!H válaszoljak kérdéseidre!Végsebességet még nem mértem!De a 100at birja utazonak simán!Kétszeméllyel eddig 110el mentem utána elfogyott az ut:Daz árát sztem megéri!HA utána jól azaz keveset bukva akrsz kiszállni belöle!Nagyon jó motor!Örök élet ha vigyáznak rá:)4T
Tetszik ez a motor, ezért érdeklődnék egy két dolog iránt. Motorikusan milyen? Mennyi a tartós utazó sebessége és mennyi a végsebessége? 2 embert szeret vinni? Árát mennyire éri meg? Az a baj, h nekem elég drága sajna használtan is
Fejidom le (kb 10p) és utána látni fogod. 35w os izzó kell bele.
Ha rám halgatsz veszel párat mert a gyári izzókat rendesen veri kifelé.
Holnap Nyírtéti találkozó Gabben jösz?:D vagy valaki esetleg?
Az én motorom 2004es!H tudom kicserélni?Bontsam meg a fejidomot?
Attól függ mien évjárat. A 07-elöttieknek igen, az utániaknak nem.
Ha a cbr 125ön gyujtást adsz,akkor mind 2 lámpának égnie kell vagy csak az egyiknek?
jó, hogy ezt említetted, szerintem én is kikapom a hétvégén. Van róla két elég jó youtube videó, hangban igencsak ott van a cucc nélkül.
http://www.youtube.com/watch?v...
Plusz akkor már belerakom az új légszűrőt is.