Tisztelt CBR 125ös tulajdonosok!Este álmodtam valamit!Amit megosztok veletek!Mit szólnátok ahoz ha szerveznék egy cbr 125 találkozot?megbeszélnénk egy települést ami megfelelö távolságra van mindekinek vagy csak kis eltéréssel és akkor egy idö pontot is!Azon a napon talizna mindenki akinek van cbr 125e!Mit szóltok ehhez?
Szevasztok!
Szükségem lenne egy hátsó fék pedálra, valaki tud nekem olyan oldalt mondani ahol tudok venni?Régebben volt egy csuszásom és elgörbült nagyjából megcsináltam de úgy döntöttem inkább szervárni kéne egy ujjat, mivel jövőre vizsgáztatni kel a gépet és ne hogy beszóljanak h nem tökéletes a fékem
Köszönöm előre is
ma kiszedtem a sznorkelt, meg kicseréltem a gyári légszűrőt egy K&N gyártmányúra. A szerelés az én lassúságom mellett sem tartott 10-15 percnél tovább, de utána legalább 20 percig csak álltam és bőgettem a gépet, iszonyat jó hangja lett
Alig várom, hogy holnap menjek vele, mintha egy másik dobot tettem volna rá...
Nekem már legalább egy éve nem világít az egyik izzóban a tompított, a távolsági működik szóval nem problémázom vele, sőt, szerintem így jobb is abból a szempontból hogy jobban feltűnik a szembejövőnek ha villogok. Megvettem az izzót végszükség esetére, de azt hiszem nem fogom egyhamar kicserélni :)
Havernak is állandóan kivágja az egyiket, csak ő mindig kicseréli :P Itt egy kis poén, csak most, csak nektek, ingyen. :)
Ez a motor imádni való!H válaszoljak kérdéseidre!Végsebességet még nem mértem!De a 100at birja utazonak simán!Kétszeméllyel eddig 110el mentem utána elfogyott az ut:Daz árát sztem megéri!HA utána jól azaz keveset bukva akrsz kiszállni belöle!Nagyon jó motor!Örök élet ha vigyáznak rá:)4T
Tetszik ez a motor, ezért érdeklődnék egy két dolog iránt. Motorikusan milyen? Mennyi a tartós utazó sebessége és mennyi a végsebessége? 2 embert szeret vinni? Árát mennyire éri meg? Az a baj, h nekem elég drága sajna használtan is
jó, hogy ezt említetted, szerintem én is kikapom a hétvégén. Van róla két elég jó youtube videó, hangban igencsak ott van a cucc nélkül. http://www.youtube.com/watch?v...
Plusz akkor már belerakom az új légszűrőt is.
Szükségem lenne egy hátsó fék pedálra, valaki tud nekem olyan oldalt mondani ahol tudok venni?Régebben volt egy csuszásom és elgörbült nagyjából megcsináltam de úgy döntöttem inkább szervárni kéne egy ujjat, mivel jövőre vizsgáztatni kel a gépet és ne hogy beszóljanak h nem tökéletes a fékem
Köszönöm előre is
Alig várom, hogy holnap menjek vele, mintha egy másik dobot tettem volna rá...
Havernak is állandóan kivágja az egyiket, csak ő mindig kicseréli :P
Itt egy kis poén, csak most, csak nektek, ingyen. :)
Ha rám halgatsz veszel párat mert a gyári izzókat rendesen veri kifelé.
http://www.youtube.com/watch?v...
Plusz akkor már belerakom az új légszűrőt is.