Hozzá teszem ugyanott tiltott 6.ban dombon felfele 2 személlyel (benzintyúkom kb 40kg) igaz ott már erölködött a tiltáshoz.
Igazság szerint lehet nemkellet volan széthajtani és okosan bejáratni.
Bár ba**hatom ha szar anyagból volt a szelep...
baloldali csúszás miatt kellene idom(ok),kivéve hátsó.(baloldali idomok)
váltókar is. tükört,ami fejidomra felszerelhető,mert gyári fos. Index is lehet nem gyári.
kössz,csá
őőő gabben12 ha nekem irtad akk bocsi de nem eladó a kipuff xD am meg még gyári:D csak kivi vok h ha kiégetném lenne e benne vlmi baj:S de am igyis megvan rángatva a füle
Üdv Exup69!
Érdekelne a kipuf! Írnál róla bővebben? ez rendszer vagy csak dob?
Milyen állapotban van, mennyiért? Inkább írj kérlek az e-mail címemre és ha van képed róla azt is küldjél!
Előre is köszönöm
na ha valakinek van eladó cbr-ja akkor az most szóljon egyik ismerősöm venni akar olyan 400 körül de ha többretartod az se baj
tibi140@freemail.hu
msn címe akinek van vegye fel és beszélje meg vele ha lehet minél hamarabb:D kösz
de kurva szar idő volt ma a városban... átkozom a percet, hogy reggel a motor mellett döntöttem. Egész nap esőben, meg rohadt erős szélben motoroztam egy csomót, néha elég rendesen összefostam magam: Erzsébet hídon megyek át, előzök egy buszt, ahogy elhagyom kapok egy igen izmos oldalszelet, dőlök izomból jobbra, a motor meg oldalirányban csúszik balra, át a szembe sávba... szembe jönnek, mögöttem jönnek, mondom én itt ma meghalok...
srácok szükségem lenne 09 es cbr re tankra farokidomokra hátsó lámpa (kapaszkodó) fejidom és bal oldali idom és első teleszkópra ha valaki tud ezekk özül valamit vagy hogy hol keressem akkor msn en vegyen fel és írjon előre is köszi
Lenne egy kérdésem!Szerintetek, hogy jobb ha az airbox snorker bent van vagy ha kivan véve?(K&N légszűrő van benne természetesen )
Igazság szerint lehet nemkellet volan széthajtani és okosan bejáratni.
Bár ba**hatom ha szar anyagból volt a szelep...
váltókar is. tükört,ami fejidomra felszerelhető,mert gyári fos. Index is lehet nem gyári.
kössz,csá
:D
Érdekelne a kipuf! Írnál róla bővebben? ez rendszer vagy csak dob?
Milyen állapotban van, mennyiért? Inkább írj kérlek az e-mail címemre és ha van képed róla azt is küldjél!
Előre is köszönöm
tibi140@freemail.hu
msn címe akinek van vegye fel és beszélje meg vele ha lehet minél hamarabb:D kösz
jah, csináltam egy képet. Nesze neked majrécsík
Előre is köszi!
csak hülyülök! gratula hozzá és óvatosan az utakon.
A kiégett izzót viszont majd cseréld ki mert velem volt olyan hogy a másik is elszállt. Kicsit volt csak szar helyzetjelző-fénnyel hazavezetni
msn: krisy@100.hu