Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha üt a tárcsa, akkor valszeg törve volt a gép. Vagy tévedek? Vagy Te törted?
Ja lemaradt! Pestlőrincen a Vasgereben utcai KPM állomás.
4360Ft volt a vizsga.Csak úgy megjegyzem hogy az egyik maszek motorszerelö 10ezerért vizsgáztatta vola le! Mondom ok majd jelentkezem ha aktuális lesz
Levizsgázott a motorom! KPM vizsgán voltam.Elöször megilyedtem mert mindenkitől azt halottam hogy huuuu a KPMnél nagyon szemetek! Aztán pont ellenkezöleg.Igazábol csak a fékeket nézték a motoron,meg a számokat.Körbefényképezték majd utána fékpad és ennyi.Sőt! Megkérdezte az ürge hogy voltam már fékpadon? Mondom nem.Jó akkor majd csinálja ö.OK.Elsö kerék max fék ok.Fékerö tartása....35%! Hu mondomk ez megbukott.De a ürge : na akkor probáljuk ujra! Ráült majdnem teljesen a tankra és úgy fékezett.Na ugy már jó volt Mondtam hogy most cseréltem fékbetéteket elöl,de azt mondta az mindegy mert üt a tárcsa,jó lenne majd cserélni.A hátsó fék teljesen rendben volt.Még jó,alig használom De a lényeg hogy átment! Mindenkinek ajánlom ezt a vizsgáztató helyet,totál rendesek és még pénzt sem adtam senkinek.
Ja, pont múlthéten néztem egy műsort ahol mutattak valami 5-6 misis kocsit, és mondták, hogy jobban megéri Szlovákiában megvenni, mert itt bizony még kb. 1,5 milla a regadó... Azzzzmi?
Regadó, ilyenek is csak nálunk vannak.
De oda pl. már 135.000Ft a regadó. Gondolom valami ilyesmi miatt nem hozzák.
De nagyobb kategóriába belefér.
Hozná, neki se olyan jó buli többet fejleszteni a motorjaikat, mert itt mások a törvények, de hiába hozza, nem fér bele az A1-be, és ez az EU-s országok nagy részében így van.
A kuplung lanellákkal cserélted a harangot is? Minek? Na de mindegy is,a lényeg hogy te a használtért mennyit kérsz?
Tudom,tudom hülyén hangzik,de én nem MSNezek.Régebben skype-oltam,de meguntam az állandó zaklatást Mailcim nem jó?
Ne röhögj! honda4ever kukac totalcar pont hu
Bocs hogy igy adom,de elegem van a sok spamböl.
Most majdnem 20ezer van benne.Nem csuszik a kuplung kicsit sem.Ujonnan vettem a motort,még csak szakszervizes szerelö látta(Honda Takober),sufni tuning nincs benne.Alapjáraton van hangja SZERINTEM(!) elég hangos.De ha álló helyzetben,egyesben kicsit ráengedem a kuplungot ugy hogy még ne induljon el a motor akkor megszünik a hang.Már mutattam több szerelönek,azt mondták ez ilyen.Azóta csak hangosabb lett.A lamellák ennyi idö alatt tuti nem koptak el,nem is csuszik.Az egyik szerelö azt mondta hogy a kuplung harang adja ezt a hangot,ha annyira zavar akkor azt kell cserélni.Na de ujonnan egy vagyon.De azt is mondta a szerelö hogy a harangban lévö"perselyt" is cserélni kell mert az is szólhat.
Cbrjana ha lamella nem kell akkor nekem van egy kuplungom nekem mert én ki kellett cseréljem mert csúszott megvan minden hozza csak kopottak a lamellák
ha érdekel vegyél fel! boldi1993@yahoo.com
Tőlünk keletre annyi jó motort lehet kapni. Nekem az egyik etalon egy Yamaha FZs150. Kár, hogy se a Honda se a többi márka nem hozza erre őket. :S
Mennyi km-van a kis méregzsákban? Azthittem csúszik. De az hogy zörög... Szerintem már valaki szétégette azt a kuplungot és szakértelem nélkül lett cserélve. Gyárilag ezeket megölni marha nehéz.
Köszönöm az infókat. A sonicot énis ismerem ezeket az oldalakat énis néztem egy jó állapotú használt 150-es 250.000 ft környékén van...
Nem tudom mire számitott.Majd jól kilövök és fej-fej melett haladunk? Hogy mi a baja a kuplungnak? Zörög! Nekem a lamellák valójában nem is kellenének csak a kuplung harang,a belsö lamellaleszorító és a persely.Egy probát megérne
Ha tháj motorokat nézed akkor jó ha tudod hogy a Honda Sonicnak ugyan az a blokja mint a CBRé és ott több Sonicot adnak el,igy a kinálat is nagyobb lehet.De ami igazán idegesítö hogy az uj CBR 150 ára átszámítva kb 420ezer forint! Reklámozzák is orba-szájba hogy Export,export.Kiváncsi lennék mennyibe lenne amire ideérne.Itt egy link róla http://www.asiatradingonline.c...
Lehet picit leoltott a nagyvassal Kuplungról még beszélünk. Miért most komolyan mi baja lehet egy ilyen kis vasnak a kuplungjával?
Egyébként ma pesten az Üllői úton piros lámpánál elörementem és mellém érkezett egy 600 nagytesó CBR.Szerintem nem ismerte a kis 125-ös ciberéket,csak megragadta a Repsol fényezés.Még pirosnál üresben pöckölgette a motort,(őrült jó hangja volt)és sandán nézegetett.Ahogy sárga lett már tépte is a motornak,feküdt a tankra,gondolom azt hitte hogy gyorsulunk egyet a következö lámpáig Na mondom ezért érdemes volt ráfeszülnöd a tankra
Na most nagyon szemét leszek! Ha sikerül másik blokkot szerezni akkor esetleg a mostaniból nem adnád el a komplett kuplungot?
Köszi a linket! Felújítás...Hamár belekeztem valami legyen a kis méregzsákból!
70 - 5500, 80 - 6000, 90 - 7000, 100 - 8000, 110 - 9000
Felújítás nem érné meg jobban?
Széjjel. Magyarul a blokkból sok nem maradt.
Széjjek ugrott a vas. Míg ment nemvolt ellenfél. Most egy 150-es cbr blokkot keresek. Valami tháj íbéj féleség kéne.
Hajaj! Ennyire nem jött össze a tuning? Egy komplett blokk drága lesz!Nem elég csak alkatrészek? Nemrég volt az apróban egy ha jól emlékszem 60-ért és nem volt papírja! És már azt is elvitték.Most csak egy van,kérdezz rá http://www.kepesmotor.hu/idomo...