Még nem költöttem rá olyan sokat. (40+11+majd most majd kb.25=76) az egy márkásabb kipuffnak az ára, szerintem simán belefér, meg én egyébként is 650-ért vettem a motort, még a reg.adó bevezetése elött egy hónappal télen. Szal még messze nem költöttem rá ingem gatyám
Az hogy milyen lesz a változtatás után, az majd kiderül.
Nem tesz valami jót a motornak ha leszeded róla a kirut és úgy használod (a hangja sem szép) és ne várj egy kipufftól sem olyan hangot mint amilyen a Gixxer-eknek van (mert az sor4-es, a CBR meg 1 hengeres) .
Nekem elég lenne ha 140-et tudná végre!! Igy a 120-at bármikor tudnám neki tolni itt a felénk lévö sok elkerülő szakaszon. Egy sportdob mennyit segit a cbr-en? Vagy mondjuk azért a 10-20 km/h-ra csak rendszer jó?
Nekem eszembe jutott. Miért nincs talma reolicás cbr? Amugy én nem a chopperek hangjáért vagyok oda hanem az ÜVÖLTÖ , bögö orditó hangért, pl egy gixer dob nélkül. Valami hasonlo hangra gondoltam, de azt el lehet érni ha cbr-röl lekapjuk a dobot, de azért szól a rendőr bácsi, azért inkább egy hangos dob. A yoshimura mijen árba van? Hangja?
Én most fogok bele egy kis tuning projektbe. A szakik azt mondják hogy nagyon le van butítva a kis CBR , ezen próbálunk most változtatni. Majd megírom a fejleményeket meg hogy mibe került.
Sziasztok!
Most állok választás előtt és a segítségeteket szeretném kérni... Tetszik a motor, de nem tudom, hogy mit tegyek mert negatívumokat is hallottam(pl kis sebesség). Ha vki tudna ötleteteket adni ezekre akkor szívesen fogadnám. Arra is kíváncsi lennék h a gyári 13 Le az le van-e fojtva. + pl vmi sport kipuffogórendszert ha lehet vhol kapni az milyen A segítséget előre is köszi...
Rocky me baj az AKG?
amugy ma utananeztem, ugylatcik telleg nemtudom mikor lesz a felveteli, elmeletileg majd szolnak... ugyhogy egyenlore enis jovok 26. an, max lemondom ha akkor lenne (marmint a motoros talit az en reszemrol...)
jah láttam már a videot most esett le, tipikus újgazdag gyerekek akik kínozzák a motort és nem éli meg a 8000 km-t! marha ügyesek azek az emberek főleg akik még jobban nyomják mert marha jól érzik a gázt a kuplungot és minden, de akkor is utálom ha vki ezzel teszi tönkre a motort, 1 simsont nem adnék alájuk
a motor addig él míg hagyod élni
de nem tom hol a vidi szal nem tom miről van szó!
de ha hangmániás vagy akkor vegyél choppert
apunak volt 1100-as chopperje sportdobokkal, ha beindította a garázsba be kellett fogni a fülem mert nem bírtam mellette, főleg hogy a járólap felerősítette a hagot, de brutál volt nagyon!
nekem a remus-os cbr tetszik
Hát tudod én meg ilyen hang mániás vagyok, és a minnél böszmébb és hangossabb hangot szeretem. Azért mondjuk ha lenne egy mély de hangosan üvöltö hangja az tetszene igazán. Na a vidiröl vélemyény? Szegény motor, azé lehet egykerekzgetni meg ilyenek, de azért jobb kimélni mert azt a motor is megköszöni nem?
sztem a motor ne üvöltsön, az a choppernek való, alapjáraton legyen szép kis mélyen pöfögös hangja de ha tépik akkor szólaljon meg!
én az 50essel így úgy megyek végig a főutcán ha vigyelmet akarok hogy vagy pörgetem, vagy visszakapcsolok elég jól, és kegyetlenül meghuzatom
Ezekböl a márkákbol a yoshimura, arrow, leo vince a szimpi. De ezek mennyure hangosk nem tudtok róla valamit? Mert ha már veszek akkor csak olyat amitöl valami ütös hangot is produkál.
De akár martin dobot is kaphatsz rá, mivel a martin megrendelésre csinálja őket!
az árak elég huzosat tudnak lenni, mivel 60-70körül mozog de a leovincsi az olyan 90körül volt tavaly mert kérdeztem 1 hondás csávót róla!De viszont a martin dobot 55re mondták kereskedőn keresztül, szal ha a martinnal beszélné meg vki lehet 45-50be megállna
Az hogy milyen lesz a változtatás után, az majd kiderül.
egyébként tényleg nem fikázásból kérdezem de nem para vele 130 felett menni??? nem instabil vagy valami?
Honnan bújnak ezek mindig elő?
Most állok választás előtt és a segítségeteket szeretném kérni... Tetszik a motor, de nem tudom, hogy mit tegyek mert negatívumokat is hallottam(pl kis sebesség). Ha vki tudna ötleteteket adni ezekre akkor szívesen fogadnám. Arra is kíváncsi lennék h a gyári 13 Le az le van-e fojtva. + pl vmi sport kipuffogórendszert ha lehet vhol kapni az milyen A segítséget előre is köszi...
Úgy néz ki, hogy én is megyek majd a talira.
Rocky me baj az AKG?
amugy ma utananeztem, ugylatcik telleg nemtudom mikor lesz a felveteli, elmeletileg majd szolnak... ugyhogy egyenlore enis jovok 26. an, max lemondom ha akkor lenne (marmint a motoros talit az en reszemrol...)
de nem tom hol a vidi szal nem tom miről van szó!
de ha hangmániás vagy akkor vegyél choppert
apunak volt 1100-as chopperje sportdobokkal, ha beindította a garázsba be kellett fogni a fülem mert nem bírtam mellette, főleg hogy a járólap felerősítette a hagot, de brutál volt nagyon!
nekem a remus-os cbr tetszik
én az 50essel így úgy megyek végig a főutcán ha vigyelmet akarok hogy vagy pörgetem, vagy visszakapcsolok elég jól, és kegyetlenül meghuzatom
az árak elég huzosat tudnak lenni, mivel 60-70körül mozog de a leovincsi az olyan 90körül volt tavaly mert kérdeztem 1 hondás csávót róla!De viszont a martin dobot 55re mondták kereskedőn keresztül, szal ha a martinnal beszélné meg vki lehet 45-50be megállna