Volt szó régebben a cbr 150 R-röl. Olyat a magyar importőr tud hozni? Vagy arra neki külön engedély kell?Mindenesetre elég jó lenne 125-ös pappirral. De itt senki se probálkozott 180-as tuninghengerrel?
Na ma ertem haza Pragabol... minden jo volt, sok sör, ect...
na a megemlekezos talira valoszinuleg enis jonnek, de most igy hirtelen nemtudom hogy mikor lesz a felvetelim AKG-be, lehet sajna pont 26. ara esik, ezert nem 100% de holnap megnezem, es tudni fogom hogy tudok e jonni vagy sem.
a kuplungbowdenedröl jut eszembe...egyik haveromnak van egy 90es evjaratu 750es gixere. gyönyörü az a moci. marmint karakteres es a multkor epp indultunk mocizni mikor garazsbol kijövet el szakadt neki. meg szerencse hogy nem ut közben. meg aznap meg rendelte mert kiderült hogy ilyen mocihoz megcsak raktaron sincs az egesz orszagban...aztan japanbol hoztak neki hajoval. 3 hetig tartott ugyhogy csak nyugi meg kitartas szerintem neked hamarabb lessz
Hát akkor én mit szoljak!
Beígérte az oktató hogy ehét kedden vizsgázok forgalmiból, annak ellenére jövöhét csütörtök se bíztos még
szal már tiszta ideg vok, a motor ott a garázsba már csak vinni kéne és járatni, de nem lehet
ÁÁÁÁááááááááá!
Motorozhatnékom van!!!!!!
Remélem h még-e héten kész lesz a motor mert már elvonási tüneteim vannak és lassan becsavarodok!
Mindig lesem a telefont hogy nem hívnak-e hogy mehetek a motorért!
na a megemlekezos talira valoszinuleg enis jonnek, de most igy hirtelen nemtudom hogy mikor lesz a felvetelim AKG-be, lehet sajna pont 26. ara esik, ezert nem 100% de holnap megnezem, es tudni fogom hogy tudok e jonni vagy sem.
Sajna ez miatt nem tok elmenni pl. Kecskemétre.
mostmar csak a törzskönyvre kell varnom...aztan jöhet haza a kisciber
Akkor ha hívnak lemondom!
Beígérte az oktató hogy ehét kedden vizsgázok forgalmiból, annak ellenére jövöhét csütörtök se bíztos még
szal már tiszta ideg vok, a motor ott a garázsba már csak vinni kéne és járatni, de nem lehet
Motorozhatnékom van!!!!!!
Remélem h még-e héten kész lesz a motor mert már elvonási tüneteim vannak és lassan becsavarodok!
Mindig lesem a telefont hogy nem hívnak-e hogy mehetek a motorért!