a 2 személlyel kapcsolatban én 2 személyezek:D nekem azt mondták amikor csináltam hogy lehet ha volt már 2 éve kismotorjogsi mert akkor a kezdőrutin megvan. Am azért új a rendszám a régi cbr-n mert most lett papíroztatva eddig 50 es volt
Am milyen foglalatú izzó van elől az újabb cbr-be ?lehet később xenon fog belekerülni vagy legalább xenon hatás.Am szerintem kúrva jó fényereje van gyárilag is:D
Nem tudom, hogy miért nem tetszik ez így senkinek . Én épp azon gondolkodtam, hogy így csinálom meg a régebbi lámpás cbrem, hogy csak az 1ik oldal világítson.
Szabályos lenne, de akkor mi lesz a reflektoroddal? Mivel a másik oldal a refi... Jó kérdés vagy Jó kérdés?
A régebbieknél azért volt úgy, mert abban 2szálas az izzó. Magyarul van benne tompított meg reflektor is. Ebbe azt a fajta izzót nem tudod belerakni.
Hátsó gumit kell vennem a vizsga miatt Milyet ajánlotok ami jó árban van és érdemes is megvenni?
Nem igazán ismerem a motor gumi márkákat,a nagy márkák(Michlein,Dunlop,Bidgestone) meg biztos drágák.Vagy nem?
50es jogsi nem játszik.
csak a B kategóriással él ez a dolog, de oda vissza. szóval ha 2éve megvan a B és leteszed A akármire(A1, A korl, A) egyből vihetsz utast. Ha megvan 2éve az A és leteszed bére akkor meg egyből húzhatsz utánfutót. Ki van ez találva kérem szépen...
Szerintem az 50es jogsinak nincs köze hozzá. Amikor én csináltam akkor úgy volt, hogy vagy 2 év (min. 125ös) jogsi, vagy betöltött 21. életév. Én így tudom, de azért nem 100%.
Az UJV-304-es jelentkezzen Ja és mondott ma gabbben egy olyat amit én nem tudtam,hogy ha megvan az 50-es jogsi és rá 2 évre csinálom a 125-öt, akkor egyből vihetek személyt nem kell 2 évet várni?Ez tényleg így van?
nem mentem rossz volt az idő este pedig Várdában voltam majd ma talán. fú Várdából hazafelé olyan viharba kerültem azt hittem elviszi tőlem a szél a kis cbr-t:D jöttem a 4 es főúton vagy 40-50 el:D faágak letörve előttem táblák elfordulva:O:O komoly volt:D
Hát gabbben én nem hallottalak sehol CbrJana: Köszi .Hát nekem 1 évig volt gyári, utána ment bele a 70-es tuning.Szóval nem tudom hogy gyári cucokkal hogy fog muzsikálni:D De nekem egy párszor a karbit ki kellett tisztítani mert hamar eldugult!De amúgy nem rossz kis robogó.Am eladó az enyém:)
Gratulálok a motorhoz!
A tankra a minta fényezve van vagy matricázva? Nekem igy képröl ugy tünik mintha festve lenne.
Ja és a másik! Haverom akart egy robogót és apja a mult héten vett neki egy ugyan olyan Motowell-t mint a tied,még a szine is ugyan ez.Állitólag 240volt ujonnan sisakkal Én még nem halottam erröl a márkárol,haverom sem.Kérdezte hogy szerintem milyen?Én meg álltam ott,csak néztem...mondom jól néz ki,ennyi Milyen ez a motor?
attika vegyél felmsn-re megyünk majd egy kört valamikor . gabikacool@hotmail.com Délután szerintem átnézek Demecserbe de úgyis fogsz hallani ( sportdob) ha hallasz gyere ki:D am gyönyörű a mocid grat:)
Szabályos lenne, de akkor mi lesz a reflektoroddal? Mivel a másik oldal a refi... Jó kérdés vagy Jó kérdés?
A régebbieknél azért volt úgy, mert abban 2szálas az izzó. Magyarul van benne tompított meg reflektor is. Ebbe azt a fajta izzót nem tudod belerakni.
De még szívesen várom a többi cbr tulajdonos hozzászólását
Nem igazán ismerem a motor gumi márkákat,a nagy márkák(Michlein,Dunlop,Bidgestone) meg biztos drágák.Vagy nem?
Egy olyan kérdéssel fordulnák hozátok,hogy csak az egyik fényszórom ég,de ha mind a 2 bekötném az szabályos lenne vagy ?
csak a B kategóriással él ez a dolog, de oda vissza. szóval ha 2éve megvan a B és leteszed A akármire(A1, A korl, A) egyből vihetsz utast. Ha megvan 2éve az A és leteszed bére akkor meg egyből húzhatsz utánfutót. Ki van ez találva kérem szépen...
A tankra a minta fényezve van vagy matricázva? Nekem igy képröl ugy tünik mintha festve lenne.
Ja és a másik! Haverom akart egy robogót és apja a mult héten vett neki egy ugyan olyan Motowell-t mint a tied,még a szine is ugyan ez.Állitólag 240volt ujonnan sisakkal Én még nem halottam erröl a márkárol,haverom sem.Kérdezte hogy szerintem milyen?Én meg álltam ott,csak néztem...mondom jól néz ki,ennyi Milyen ez a motor?
Sok balesetmentes kilométert, aztán csak óvatosan.