Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na ez az! Nincs összehasonlítási alapom semmihez hogy ez vészes e.Én már rögtön amikor kicsit meghalottam vittem szervízbe,akkor még garis volt.Ott azt mondták ez ilyen,nem kell foglalkozni vele.Azóta szerintem kicsit hangosabb lett,megmutattam más szerelönek is,az is azt mondta hogy ez ilyen,stb.Csak alapjáraton hallani.
Jah és igen, szerezned kéne 1 gyári dobot. Ha esetleg nincs, akkor írj ide, nekem lenne 1 kölcsönbe, ha úgy vigyázol rá, mint a szemed fényére, meg ha megoldható, hogy elgyere érte. Karcag, Szolnok megye.
A kuplungja szinte minden motornak csörög, amíg nem nagyon vészes a csörgés, addig egészséges.
Egyébként most mennyibe kerül a vizsgáztatás?
Igen még a gyári van rajta.Kár hogy most nem tudok képet csinálni róla.A kopásjelzöig kb fél,max 1mm lehet csak .Akkor azt venni kéne egyet? Hajaj de miböl pont most? Na mindegy ez az én problémám.Valami csörgés van a blokkban,de vittem már szervízbe is és megnézettem más szerelövel is,de mindegyik azt mondta hogy ezzel nem kell foglalkozni.Lehet csak engem zavar,mintha a kuplungból jönne.Minden gyári a motoron,csak a kipufogó nem,az egy Raptor.Honda szervízben rakták fel,de most jut eszembe hogy papír azaz műbizonylatot nem kaptam.Szoktak ilyet kérni vizsgán?
Addigra már csak készlessz a cbr! Ha igen akkor megyek
Hölgyek-Urak!
Jön valaki Május 8.-án Duna Plázához? Elég komoly motoros rendezvény lesz, a Motorrevű rendezésében. Én tervezek menni, ha valakinek van még kedve társulhatnánk. http://www.motorrevu.hu/index_duna.html
gummát azt megnézik. ha nem olyan vészesen kopott, akkor még átengedik. Egyébként ha teljesen gyári a motor és nincs szanaszéjjel nyüstölve , akkor nem lesz vele gond. Nekem egyedül az indexeket kellett vizsgáztatás előtt cserélni, mert sötétített búra volt rajtuk.
19ezernél gyári gumi? Nekem is annyi van az elsőbe, de már rég lökős, a hátsót 13ezer után cserélnem kellett. Leginkább a lámpákra, fékekre, gumikra koncentrálj, ne füstöljön, ne csörögjön-zörögjön, teljesen gyári legyen rajta minden, nézik még a kormányt is, hogy lötyög-e stb.
EGRUS művek egyik terméke->

Gabben van képed a motorodról?szivesen megnézném:D
Helló gabben!:D Jaja már készítik naggyából!:) Jövőhét elején lesz meg elvileg!De én még most csinálom a jogsit!Nem tom mikro lezs meg. :S:S
láttam a motorod attika:D ott állt benn a szalonban szerdán. rajta volt már a rendszámtartó de még rendszám nem volt:D majd szólj ha megvan guruljunk egyet valamerre
Ja igen és a másik! Vizsgáztatta már valaki a motorját?Az enyémen jövöhónapban jár le a müszaki.Kispestre viszem a KPMhez,ott a legolcsobb állitólag.Na de mennyi? És mennyire szigorú egy vizsgáztatás? Mire vigyázzak,mit nézzek meg feltétlenül a mocin?
Most 19ezer van benne,lánc+lánckerék tavaly volt cserélve.Más még nem volt rajta cserélve,persze az olajon kívül.A gumijaim még a gyáriak,igaz még elég jól néznek ki,csak kérdés hogy vizsgára is jó? Most nem igazán tudnék sajnos uj gumit venni :(
Köszönöm a tegnapi segitséget mindenkinek!
Igazából az volt a gond hogy se haverom,se én nem voltunk tisztába azzal hogy ilyen repedt,deformálódott felnit lehet javítani,mi azt hittük ide másik felni kell.Haver turta a netet és talált egy mühelyt ami közelebb van,nekünk Érd elég messze lett volna.Beszélt velük,a jövöhéten elviszi a felnit
az enyém is megvolt repedve, de sikerült megcsinálnia
Majdnem ugyan ilyen a sérülése neki is.El is repedt kb olyan 3cm hosszban.Köszönöm a címet,holnap magadom neki
Szerintem kitudják javítani bár látni kéne. Nekem eltört a felni és mégcsak nemis látni hogy javítva volt. 8e ft volt gumicserével. Ha érdekel megkeresm holcsináltattam.
Jó kis magyar utak! Amúgy csak jövőhét elején lesz meg a motor!
hello!

ne vegyen új felnit, biztos javítható. én is így jártam, de megtudták csinálni és most ugyanolyan mint újkorába.
tudom ajánlani: http://www.felniszsolti.hu/
az én felnim így nézett ki: LINK

Sziasztok!

Gondoltam megkérdezem itt,hátha nagyobb esélyem van.Haverom megtalált egy szép nagy kátyút és elég szépen deformálodott a hátsó felnie.Nincsen esetleg valamelyikötöknek ilyenje? :) Probáltunk bontókat,de nem találtunk eddig sehol,itt az apróban találtunk egy embert,de ö meg csak együtt adja a két felnit és az most azért sok.
Elöre is köszönöm!
uhh mielöbbi jobbulást neked is és a mocinak is, ahogy a többiek is mondták elöttem a fő, hogy te ennyivel megúsztad
Igen igazad van. Ha veszel egy dobot rá hiába állítod rá a injektort erősebb nemlessz. Mert a rendszerbe "szabályozatlan katalizátor" van amit Kiskaldi segítségével szedtük ki de sok köze nincs hozzá csak 1 folytás... Amúgy nagyobb karbi nemkell rá legalábbis remélem Torokátmérő elég, csak fúvókázni kell meg tűn állítani. Nade remélem a héten készlessz!
Úhh de szép:D Küldj még nyugodtan:D Neten úgyse nagyon találtam róla képet:DAkkor fogyasztása tényleg nuku:D
ismerem én is ezt az érzést
van egy jó barátom, aki régebben motorozott (bő 6 évig), de utóbbi időben nem volt rá lehetősége, pénze, meg annyira kedve se. Nemrég ment egy kicsit az én gépemmel, azóta be van zsongva, hogy neki motor KELL. MOST.
Na én neki szoktam mondani, hogy akkor én megyek és ráülök a motoromra, hogy motorozzak egyet, mert olyan jó motoros idő van, ilyenkor megjön az ember kedve a motorozáshoz, már feltéve ha van neki motorja... igaz utána futok, mert én se vagyok kis ember, de ő majdnem 20 kilóval nagyobb és nem zsírban