no, kb. akkor egyről beszélünk, csak én úgy vagyok vele, hogy ha nem állítom rá a rendszert, legalább egy minimális teljesítménynövekedését, akkor CSAK szebb hangért nem fogok rá drága pénzen egy dobot, esetleg egy komplett rendszert venni. Akkor már legyen értelme is.
Egyébként amennyit meg Te változtatsz azon a gépen, már bőven megérdemelne egy nagyobb torokátmérőjű karburátort is nagyon kíváncsi vagyok rá, szemét módon fog menni a cucc
Dávid: Te szándékosan fájdítod Attika szívét? ismerem ezt az érzést, amikor pénteken vettem a gépet és csütörtökön, hozták fel pestre. Egy kurva képet nem akartam látni, SEMMILYEN motorról, hátha legalább egy pár pillanatra ki tudom verni a fejemből a motorozást
Wáá :D Nekem is ugyan ebbe a festésbe van lassan 1 hónapja nálam :D Ha jól látom ez a Nyiregyi kereskedés?
teszek neked fel pár képet :P a fogasztása az pedig eszméletlen :D
550 km van benne és eddig 1x tankoltam
Ezt pontosan tudom énis...Úgy ahogy nekem is állítanom kellet a karbin, úgy neki is kell állítani kell az injektorképen. Csak oda nem elég egy csavarhúzó. Azzal már vitatkoznék hogy rosszabbúl fog menni! Megvan folytva az elég rendesen a dob elött is nemcsak a dobba. Jobb hangja lessz, de valóban nemfog jobban menni viszont rosszabbúl se!
hát nem akarok vitatkozni, de szerintem igenis kell állítgatni egy sportkipuff-hoz. Ha nincs ráállítva a rendszer, akkor maccimum hangja lesz nagyobb, teljesítményén nem dob semmit. Az injektortérkép abszolút gyári motorra van beállítva, minden kis változtatás, az injektor hangolása nélkül inkább csak ront a teljesítményen, mint javítana. Powercommander-t is csak minden más változtatás után szokták beszerelni és behangolni, mert ugyanaz a beállítás már valszeg nem megfelelő pölö egy nyitott dob meg sportlégszűrő beszerelése után.
Én egy ilyet raktam az enyémbe, ugye a nagyobb hengerre is ezzel akartam ráhangolni: http://www.gpr.it/centraline.p...
Most is be van szerelve a vasba, de nincs bekötve, lehet hétvégén kipróbálom.
teljesen rendben van az injektoros. Előnye, hogy nem kell a szívatóval szórakoznod, elintézi neked az elektronika. Nekem sosem fulladt le, szépen reagál a gázadásra is, szóval amiatt ne aggódj. Tényleg nagyon megbízható kis gépezet.
majd atta mehetnénk egy kört itt lakom nem messze:Dam nem tudom sok haveromnak+ nekem is cbr van de semmi bajunk vele lehet van egy kettő ami rosszabb:S menyibe fáj az új 07es idom hozzá?:O:O
én lassan két hónapnál tartok, bár néha kihozom, de hamar megy vissza
Attika15: emiatt ne ijedj meg, mert egyébként olyan megbízható kis ketyere ez, mint egy óramű. Csak mi mindenféle sufni dolgokkal próbálkozunk, ami néha nem jól sül el...
Meglehetősen erős az oldalfala, csalóka, érzékeny a nyomásra.
Rendszerint kevesebb kell neki, mint más gumiknak.
A versenyváltozat l 1,3-1,5 körül jó emzére, ami azért elég perverzül hangzik.
HA takonynak érezted, nem találtad el a nyomást.
Kb ez a legjobb olcsó gumi.
haveromnak inyekros van én nem érzem gyengébbnek. utána már nem gond csak az első forgalomba helyezés a szivacs:S:S( nekem mondjuk jobban tetszik az újnak az eleje( fehér szürke legszebb)
yuhejj! Először is nagyon sajnálom ami történt végülis ilyenkor a lényeg hogy neked ne legyen komolyabb bajod! mielőbbi felépülést kívánok neked és remélem hogy hamarosan újra motorozni fogsz!
Másik pedig egy kérdés lenne. hol vetted azt a markolatot ami a cbr-eden van? mer az enyémen is szívesen elnézegetném Meg passzolna is a motorhoz!
Egyébként amennyit meg Te változtatsz azon a gépen, már bőven megérdemelne egy nagyobb torokátmérőjű karburátort is nagyon kíváncsi vagyok rá, szemét módon fog menni a cucc
Dávid: Te szándékosan fájdítod Attika szívét? ismerem ezt az érzést, amikor pénteken vettem a gépet és csütörtökön, hozták fel pestre. Egy kurva képet nem akartam látni, SEMMILYEN motorról, hátha legalább egy pár pillanatra ki tudom verni a fejemből a motorozást
Wáá :D Nekem is ugyan ebbe a festésbe van lassan 1 hónapja nálam :D Ha jól látom ez a Nyiregyi kereskedés?
teszek neked fel pár képet :P a fogasztása az pedig eszméletlen :D
550 km van benne és eddig 1x tankoltam
Én egy ilyet raktam az enyémbe, ugye a nagyobb hengerre is ezzel akartam ráhangolni: http://www.gpr.it/centraline.p...
Most is be van szerelve a vasba, de nincs bekötve, lehet hétvégén kipróbálom.
Készlessz a motor a hengerszettel pár hónap és kap 07-es fekete-piros idomokat
Attika15: emiatt ne ijedj meg, mert egyébként olyan megbízható kis ketyere ez, mint egy óramű. Csak mi mindenféle sufni dolgokkal próbálkozunk, ami néha nem jól sül el...
Nem jó helyen lakok! Már rég meglenne ha nem lennének ilyen messze
Rendszerint kevesebb kell neki, mint más gumiknak.
A versenyváltozat l 1,3-1,5 körül jó emzére, ami azért elég perverzül hangzik.
HA takonynak érezted, nem találtad el a nyomást.
Kb ez a legjobb olcsó gumi.
Másik pedig egy kérdés lenne. hol vetted azt a markolatot ami a cbr-eden van? mer az enyémen is szívesen elnézegetném Meg passzolna is a motorhoz!