Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem jött be a Heidenau... Elmentem vele kb 16E-t, de nem vagyok megelégedve. Kicsit kopott és olyan mint a takony. Hamarosan megy a kukába
Tegnap este nem volt valaki a Romkertnél? 2 repsolt is láttam
Nem! Mindenki félre értett....vagyis én leírtam, h újkorában amikor vettem....ha már van rajta rendszám, műszaki, akkor le tudod megint, csak újat már nem vehetsz, illetve rendszámoztatni nem lehet, vagy csak drágán.
Gyors felépülést!
Szóval ha már van rajta műszaki akkor jó nem?De ha lejár a műszakija és viszem műszakiztatni akkor is ilyen problémás lesz?és az igaz hogy az injektoros gyengébb?
Nyugi, teljesen jó gumi a k63, az árkategoriájában meg pláne.
CSak ugye a sznobéria..
A nyomásra viszont valóban elég érzékeny, mivel kurva erős
Létezik versenyváltozata is, az sokkal puhább.
van itt valaki győr környékéről?
motorozhatnánk egyet páran
:S:S mihamarabbi felépülést neked és a motorodnak is:S
attika ha karbist veszel mindenféleképp lepapíroztatva vedd meg én most csináltam papírt az én cbr-re és a karbi miatt 160 ezer mert ez még euro 3 mas meg sok utánajárás mire megvan:S
Úr Isten! :S Mielőbbi felépülést kívánok!
De az autós egyből elismerte, hogy ő volt a hibás?
Helló!Úgy néz ki h én is kis cbr tulajdonos leszek nemsokára
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen tapasztalatok vannak az injektorról?karbis a jobb vagy az injektoros?köszi csáó
na nekem jol kezdodott a szezon 1 balesetel egy kocsi elotem fordult be jelzes nelkul megutotem es be dobott a sanba nekem valtoresem van es terdem es bokam nm tom mozgani ugy megdagadott es a szemhejam elvagta a motor plexi:(
*is
Sajna ez os olyan dolog, hogy csak plusz pénzért intézhető. Amúgy meg azon paráznak, hogy a karbis 0,0000000001 grammal több károsanyagot bocsát ki? Na ne már... Pénz...
Mért kell ennyire kibaszni a motorosokkal :S
Nem elég nekik az hogy így is 100e be került, most még szivatnak is.
Karbis
Van egy svájci forgalmis motorom, amit itthon elösször szeretnék forgalmoba helyezni már nemis lehet? Na ne.
Ez csak az első vizsgára érvényes, mikor forgalomba helyezik. Amelyik motoron van rendszám és forgalomba van azt újra és újra le tudod vizsgáztatni!
Mikor ez bejött akkor a szalonokban levő motorokat is mind forgalomba helyezték mert utána már felejtős!
Miért ne lehetne levizsgáztatni? Motorok ezrei futnak az utakon és karbisok!
ez valahogy nagyon csúnyán hangzik
pont most szemezgetek egy másik motorral, az viszont karbis. Akkor már nem is érdemes megvenni, mert később nem fogom tudni levizsgáztatni? na ne vicceljünk már...
Nem akarja átcseszni!
Amikor bejött az injektoros, a régi karbisokat el kellett vinni műszakiztatni a boltosoknak, az enyémet is úgy vettem, h volt rajta rendszám. Igaza van.
öööm nem vagyok benne biztos, hogy ez nagy hülyeség, mert anno nekem szóltak a Hondából, hogy vagy levizsgáztatom akkor vagy később necces lesz pont ezen ok miatt..
bocsi de szerintem ez az illető nagyon átszeretne verni... még az én motorom is átmegy ne röhögtessenek már.. szerintem vidd el máshoz is sok sikert!
segííííítsetek:(
állítólag nem vizsgáztathatom le a motort ( cbr 125 r 2006os 1 ső vizsgája lenne) karbis
A motorboltos azt mondta hogy nem lehet levizsgáztatni csak az innyektorost a károsanyag kibocsáltás miatt mert 2010 január 1 től új jogrendelet szigorította a környezetvédelmi feltételeket és ő le tudja nekem cegléden vizsgáztatni +27 ezer forintért. így összesen már 157 ezer forintom lenne nála. ez igaz lehet? tényleg nem lehet a karbist csak egyedi vizsgán vizsgáztatni? előre is köszi
Hát persze, hogy a Tietek . Kár, hogy nem tudtam elmenni, de a ZH legalább jól sikerült . Legközelebb mindenképpen szólj!