Nálam van köszönöm! Meglátjuk milessz belőle mit mond a szerelő, mert a szelep elég keményen megkarcolta a dugót, sőt máshol is történtek dolgok bőven...
Birel kollégánál a hengerszett, remélem ő több sikerrel jár. Nekem meg lefullad a vas mióta visszakapta a gyári hengert . Inkább csak hidegen játssza meg, de ha behúzom a kuplungot szinte mindig leáll. Olyankor vagy indítózok, vagy felengedem a kuplungot, de a motorfék már okozott néha meglepetést. Hétvégén olyan powerslideokat toltam (ráadásul nem is járó motorral), hogy bármelyik SM versenyen elment volna
Annyira nem nézegettem az injektort, de gondolom itt már nem egy csavar tekergetésével lehet állítani az alapjáratot. Okos emberek közül van valakinek erre tippje?
kipufogórendszert meg megéri csináltatni mert az Arrow Yoshy rendszerek borzalmas áron vannak (100.000 FT felett) én Egrus-al beszéltem ő 50 körül csinálja és megbízható mert a cbr125 kupa motorjain is ilyenek voltak komáromi hondánál pont van még 1 ilyen asszem :D
kipufogórendszer! tegyetek fle 1 nyilt rendszert és kivan herélve!
Nem a fényerővel van a bajom hanem bassza a csőrömet hogy 09 es motor és egyszerre csak 1 fényszóró ég bezzeg mindenki másnak ég 2 nagyobb kawákon meg yamahán is csak a honda ilyen?
ezt nézegessed kipu esetén:)
de hol laksz nincs arra felétek kipufogós mert ő olcsóbban csinál szerintem :)
Valaki tud nekem mondani olyan oldalt ahol tudok rendelni kipuf rendszert? Csak rendszer kéne dob az van
Előre is köszönöm a választ!
Van 1 gyári összekötő-csövem, az 1ik haveromé volt, csak arrow-ot vett. Ha érdekel 5ezerért a tiéd.
Szerintetek a Castrol Power 1 GPS 4T 10w-40-es olajat szereti a kis cbr vagy nézzek bele másikat?
Annyira nem nézegettem az injektort, de gondolom itt már nem egy csavar tekergetésével lehet állítani az alapjáratot. Okos emberek közül van valakinek erre tippje?
nem tud véletlenül valaki eladó cbr krómszárat?vagy komplett teló?
üdv,
Barnabás
Nem a fényerővel van a bajom hanem bassza a csőrömet hogy 09 es motor és egyszerre csak 1 fényszóró ég bezzeg mindenki másnak ég 2 nagyobb kawákon meg yamahán is csak a honda ilyen?
érdekelne a dolog engem is, hogy hol vannak ( szedném kifele a picsbe)