Igen a Simsonon is ilyen volt a gyári gumi.... De akkoriban a Simo azért nagyon TOP1 gép volt...még ma is az egyik legmegbízhatóbb motorok közé tartozik sztem....és az enyém is már lassan 25 éves lesz......
a mienk? iszonyat jó volt, nem hiába hiszen mi szerveztük persze nem fényezni akarom magam...
holnap velencére kilátóba valaki esetleg? yamaha yzfr 125ben több info lesz
Nekem contigo van, hamar elkopott, nagyon hamar, és a tapadása se a legeslegfaszább(nagyon jó volt, de többet vártam tőle). Én Dunlopot vettem most 2őt, kicsi méretben, vágott slickek.
a tanklór lejövő 2szürke cső közül az 1ik a vákumcső valószinűleg azvan megtörve!próbáld ki azt hogyha leáll a moci,hogy leveszed a tanksapkát.nemkell semmi mást csak leveszed visszarakod és ennyi ha utánna egyből beindul akkor a cső a baj
Hello.Én 40 000 ért csináltattam Debrecenbe Albert Petivel (ARP)nagyon ügyes.Imádtam a hangját,csak eladtam a motort a kipuff pedig megmaradt.3000 km-et mentem kb vele.Az ár 15 000 Ft.Ha érdekelj írj.Megbeszéljük.Üdv dawid
Nah lassan 2-3 hete van meg a CBR én eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve " pedig sok kritika érte " a bejáratásig viszont van még hátra rengetek km 340/1000 alakul.
A tankon van egy kis matrica szerintetek azt vegyem le ? pár bejegyzéssel arrébb olvastam hogy hajszárítóval írtátok a levételt
És majd tervezek rá egy Dobot is " igaz ezzel is gyönyörű a hangja de remélem úgy még tökéletesebb lesz úgy gondolom arrow,yoshi igen drága ,de egy készített dob is van olyan jó nem ?
Heidenau K63 110/70 R17
Sok jót mondtak róla, hát kíváncsi leszek rá.....a héten feltesszük aztán had szóljon
holnap velencére kilátóba valaki esetleg? yamaha yzfr 125ben több info lesz
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Valakinek nincs elfekvőben egy ciberéhez való kuplunglamellája?
Vagy hogy honnan tudnék venni?
Előre is köszi!
Nah lassan 2-3 hete van meg a CBR én eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve " pedig sok kritika érte " a bejáratásig viszont van még hátra rengetek km 340/1000 alakul.
A tankon van egy kis matrica szerintetek azt vegyem le ? pár bejegyzéssel arrébb olvastam hogy hajszárítóval írtátok a levételt
És majd tervezek rá egy Dobot is " igaz ezzel is gyönyörű a hangja de remélem úgy még tökéletesebb lesz úgy gondolom arrow,yoshi igen drága ,de egy készített dob is van olyan jó nem ?