Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Birel!
Nálam van a hengerszett, tömítések is megvannak, (habár ayok picit deformálódtak a szerelés során, amikor szétszedték a hengert, és lekapták róla a tömítést, kicsit meghajlottak). Egyedül a dugó csapszegről hiányoznak a távtartók, de az talán nem komoly hiány, kérdezz rá a szerelődnél.
Holnap délután/estefelé megyek haza Pestre. Kedden viszont egész nap dolgozok, csak úgy tudom odaadni, ha el tudsz érte jönni, kicsit tudok mozogni munkahelyről, de azért nem messzire (Budapest Bank, Váci út 188, Duna plaza mellett). Esetleg holnap este, ha meg tudunk beszélni egy találkozóhelyet, M5-ön megyek majd Pestre.
kiskadi hol kaptál 2 rejtett folytas?
a gyári lánc O gyűrűs és nem tudsz kiszedni belőle szemet, mert úgy van kialakítva. én vettem ki belőle, de nem volt 1 életbiztosítás. arra épp jó volt, hogy elmenjek az új láncszettért amit a nagyvas motorosboltban vettem. Korrektek nagyon és az áraik is elfogadhatóak.
Nekem elösször 2 szem volt kikéve majd mikor továbbnyúlt még 1 szemet kivettünk. Csak átmeneti megoldásnak jó egyenletlenül húz, rángat. Házilag vettük ki. 13e volt a komplett láncszett ha teheted inkább azt vedd.
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Nemrég elértem a 16.000-dik km-erem és a lánc (gyári) kezd nagyon megnyúlni nem igazán tudok rajta már feszíteni, 2 szervízzel beszéltem eddig senki sem vállalja hogy kivesz belőle szemet helyette vegyél új lánckereket+ láncot....
Régebben olvastam, hogy valaki megoldotta ezt kevesebb pénzből is, ami most az én esetemben is mérvadó lenne....akinek van tapasztalata ilyen téren az légyszi írjon, mit kell venni hozzá meg ilyenek vagy egyáltalán mit lehet még csinálni és hogy mennyire rizikós a mutatvány! Segítségeteket előre is köszönöm! Széles utat, teli tankot!
de hol vannak azok a fojtások?

mert enis keszednem :)
Skacok, Kiskaldi Találta a rejtett 2 folytást Őt kérdezzétek Mellesleg, szabályozatlan katalizátor a cbr-ben mi? Bekaphatják a f*szom.Nincs benne!
jah és hogy adtatok neki több benzint? nagyobb fúvókával vagy hogy?
Hol nincs ?
A szakértő (Birel) majd mindjárt leírja neked
Hol van a ciberében folytás!
Mellesleg, kilett mostanra véve mind 3 folytás a cbr-ből fúrás, hegesztéssel.Megane-ból mérve 140km/h sík uton szélcsendbe, ma, 6.-ban 11e forog ennél többet nem lehet kihozni gyári hengerrel. Ami újdonság durrog össze vissza főleg hogy több benzin lett neki adva. Majd belehalok hogy 2,6 hellyet 3at eszik. Viszont ma 3 kis CiBeRe alszik nálunk mindegyiknél erősebb lett persze nem egetrengető változás
Megbeszéltük, köszönöm Kedden viszem is összerakatni hétvégére belessz járatva remélem.
húsvétra lemegyek látogatóba szüleimhez, hétfőn fel tudom már hozni a szettet. Monnyuk sokat nem nyernénk vele, mert egyébként szerda/csütörtök magasságában érkezne Pestre a motorommal együtt, de ha nem hagy aludni, kedden már oda tudnám adni.
Üdv itt!
Igen ezúton is köszönöm. Ha sikerülne összerakni jól,(nagyon remélem ) beszámolok majd mindenről hogy milyen lett. De elöször legyen benne.
ne fájdítsd Te is a szívem...
Ha lennebb olvasol, írtam, hogy nem került bele, kicsit el lett túlozva a cucc. Akkora a kompresszió, hogy a benya berobban gyújtás nélkül, mint a dízel...
Birel mondta, hogy valami Honda szervizes srác szerint kicsit nagyobb a löket az injektoros verzióban, ezért nem volt nekem ez jó, mivel ezek a cuccok eredetileg karbishoz készültek. Jövőhéten odaadom a cuccot Birelnek, hátha neki jó lesz.
Sztiki a gépedben benne vannak már az új cuccok ? hengerfej stb
üdv a csapatban
még egyszer gratulálok a szép géphez
Sziasztok
Egy új taggal bővült a CBR-fann
Sziasztok van egy eladó CiBRingem ha valakit érdekel nézze meg az eladó holmijaimat.
Oké köszi. Emailemre küld el légyszíves a telefonszámod köszönöm.
kössz a választ, megoldottam, melegítettem csak nem hajszárítóval:D:D:D
Hajszárítóval... jól felmelegíted és lejön könnyen... elvileg... szgépről garanciajegyet így vettem le! :D
hellósztok azt szeretném megkérdezni, hogy a tankon a betöltő nyílástol lejeb van egy matrica egy fehér, azt hogyan tudnám leszedni anélkül hogy megkarcoljam a tankot, mert tankpadot szeretnék rátenni előre is kössz a válaszokat!
oksa, kérdezz körbe, aztán majd meglátjuk. Én most megaszondtam a szerelőnek, hogy akkor egyenlőre minden vissza gyárilag (kivéve persze az injektorvezérlőt), a tuningcuccot meg visszakapom dobozban. Ha érdekel a dolog, valahogy összehozunk egy találkozót, odaadom, és ha neked beválik akkor megegyezünk egy árban.