rosszul töltöttem fel a képet. Szóval ez lenne a fast throttle kit, csak enyémen nincs leállító gomb. Gyanítom ez csak robogókra való nem? http://mopedperformanceparts.b...
Megérkeztek végre a cuccok tájföldi barátomtól :) A késés miatt hozzám vágott még egy kormánygátlót (monnyuk feketének jobban örültem volna, ez lila lett... ), meg valami Fast throttle kit-et, amivel még nem nagyon találkoztam korábban. Ha valaki tud róla valamit segíthetne.
Mindenesetre megvan a fúrt henger, 66mm-es dugóval, síkolt hengerfej, nagyobb szelepekkel és sport vezérműtengely. Plusz tömítések, távtartók, stb.
Mázlim volt, vámos nénik és bácsik biztosan mással voltak elfoglalva, ems egyből hozta ide a munkahelyemre. Ha hazaérek csinálok pár normális képet.
Enyémet úgy vittük, hogy első kerék-hátsó kerék hozzá volt kötözve az utánfutó elejéhez és végéhez, hogy előre-hátra ne tudjon mozogni, aztán egy spanifert átfűztünk a hátsó kapaszkodón és jó erősen lehúzattuk.
4 spaniferrel le lelet szépen húzatni úgy, hogy nem borul fel. De ha jó idő van és van időd miért nem akarsz lemotorozni? 2pihenővel megoldható a dolog. bár Te tudod. 1 igazi motoros lemotorozna gondolkodás nélkül!
Helló.Lenne egy kérdésem.A kis ciberét hogy lehet szállitani? mert van egy Citroen Jumper-unk is,de ha abba feldől nem veszzük észre,esetleg utánfutóra vagy a Jumper-ba milyen technikával lehetne feltenni hogy ne dőljön le? (azért kérdem mert nincs kedvem 600 km-ert levezetni) előre is köszi
ezt jól gondold át, mert pár kör alatt simán lereszelem a lábtartódat Jövő hétvégére már elvileg akár készen is lehet az eszköz, de ha nem, szerintem akkor is hazahozatom. Már egy hetet sem vagyok képes várni
Sziasztok!
Sztiki1: Akkor áll még a km óra, amit nekem ígértél?
Lassan kellene, mert holnap megy a motorom a szerelőhöz, hogy összepakolja, belője a gépecskét.
segítséget előre is köszi!ezt valahogy elirtam mert nem tudtam mit is akarok irni pontosan!de attól függetlenül nagyon jót gurultam ma!nagyon jó volt újra elő venni a vasat!
hali!rég voltam fenn!lene 1 kérdésem hol tudok venni a kis ciberbe aksit?pont olyat ami bele passzol?mert szerintem behalt:( betoltam mentem vele ma egy huzamba 50km-ert és semmit nem töltött vissza!ugyan ugy nem indul, de ha megnyomom a gombot meg sem nyikkan!:S az indexem is összevissza villog ha üresbe van túl gyorsan ha sebességbe akkor meg folyamatosan világit!:S azt a zöld biztosítékot hol tudom megnézni mert sehol nem találtam!:S segítséget is előre köszi
Nem tudtok eladó cbr-t?
Most szertnék vásárolni megnézztem már egy-pár helyet de gondoltam ide is irok azért
http://mopedperformanceparts.b...
Valaki tudna segíteni, hogy hol tudok venni hátsó üléstakarót meg valami fasza jó tükröt?
Mindenesetre megvan a fúrt henger, 66mm-es dugóval, síkolt hengerfej, nagyobb szelepekkel és sport vezérműtengely. Plusz tömítések, távtartók, stb.
Mázlim volt, vámos nénik és bácsik biztosan mással voltak elfoglalva, ems egyből hozta ide a munkahelyemre. Ha hazaérek csinálok pár normális képet.
kiskaldi: szerintem sejted, hogy HÚZNÉK HA TEHETNÉM!
Lehet, hogy kissé beszűkültnek tartanak kollégák?
Ralph: leszek valamikor msn-en, megbeszéljük a részleteket. Ha minden jól megy, jövő hétvégén arra megyek autóval, akkor el is tudom neked vinni.
Dobj egy e-mail címet és küldöm a címemet, meg ha van, akkor egy bankszámlaszámot, és utalom a pénzt is.
egyeztessünk, miként juttatom el hozzád.
Sztiki1: Akkor áll még a km óra, amit nekem ígértél?
Lassan kellene, mert holnap megy a motorom a szerelőhöz, hogy összepakolja, belője a gépecskét.