Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meló, meló hátán, néha már én sem tudom merre járok
msn-t kissé hanyagoltam, munkahelyen kb. 5 gép és 3 monitor bámul folyamatosan a pofámba, otthon már a tévét se szeretem bekapcsolni.
Nincs még meg minden, a tájföldi q*va fajtáját csak nagyon későn adta fel a csomagot. Injektorvezérlő, sportlégszűrő, meg pár apróság már megvan, jövőhéten érkeznek a tükrök, valamikor meg ideér a keleti csoda is. Csak győzzem kivárni
10 óra körül indultam el Dunaharasztiról, M5-ösön végig Kiskunfélegyházáig, utána Csongrád-Szentes-Orosháza útvonalon Békéscsabára jöttem. Ezalatt végig szakadt az eső mint a szemét, dobálta a kocsit a szél és az autó hőmérője 5-6 fok fölé nem ment.
Jó látni, hogy a nyugatabbra élő kollégáknak a nap is hamarabb süt ki
JÉÉÉÉ egy elveszett ember
rég láttalak msnen. Megvannak már a cuccok? mikor lesz összeállítva a kicsike?
feljössz msnre és leírok mindent:)
te hol laksz vazze?
itt 10-15 fok volt ma és nemvolt eső, gurultam is 200km körül xD.
nem is volt szinte olyan nap a héten hogy ne motoroztam volna
ebben az időben? hallod, kemény vagy mint a bakaszar
Nekem is megvolt a mai 250km túrám, de persze csak autóban és végig szidtam az esőfelelős jó nénikéjét, hogy ma se fogok motorozni a folyamatosan szakadó eső és közel orkán erejű szél miatt...
de úgy látszik csak én vagyok papírsárkány, a fiatalság megmutatja hogy kell ezt csinálni
Mi gurultunk ma 150km-ert.
nagy a csend emberek, mintha tavaszi ébredés helyett csak tavaszi fáradtság lenne Most én is szidom ezt a szar időt, de remélem holnap azért fogok tudni vele gurulni egy kicsit.
Nekem szépen lassan szállingóznak be az alkatrészek, mire itt a szezon már nagyon pöpec állapotban lesz a gép, amikor van időm mindig barkácsolok rajta valamit.
Kiskaldi: majd mutatnál lécci képet, Te hogy kötötted be a visszapillantó indexét? Én is lecseréltem a tükrüket és pont olyat vettem mint a tied, nagyon megtetszett a képen.
Enyémbe kb. duplája van és volt használva rendesen. Semmi baja, szerintem kopó alkatrész cseréje nélkül 100.000km-ert kikell bírnia normális használat mellet.
üdv azt szeretnem megtudni hogy kinek menyi km van a motraban és csúszik v nem a kuplung?
egy 20000 km levő kuplung meg menyit bírja?
kocc
akkor neked még jól is megy, az én 80 kilóm alatt már 120-at is ippencsak köhögi. igaz még semmi tuning nincs rajta, de teljesen ráfeküdve se sikerült 120 fölé tornázni a mutatót, ahogy felültem ez visszaesett 110 közelébe. Lehet fogynom kell
(viszont autómmal tegnap 230-ig huzattam, remélem nem örökítették meg a dicső pillanatot a rend szigorú őrei )
Üdv srácok!
Lassan eladó lesz a CBRecském, akit érdekel, írjon!
tegnapi képek
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem!Kinek menyit visz a gép?
mert nekem 130.135 környékén(persze sportdob,K&N légszűrő,plexi)
Áttételen érdemes-e állítani, hogy talán még egy pár km-rel jobb legyen a teljesítmény?
szívem két csücske
mondom én, hogy pöpec motor ez, még az igen kényes macskuszomnak is tetszik
Hello all!

Lenne 1 olyan kérdésem hogy bukógombát lehet-e a kis cbr-re szerelni? mert bukócsövet találtam hozzá a neten a bukógombáról meg semmi nfom sincs. aki tudja kérem írja le a választ a problémámra
Ha kihúzod meg kell álnia,ha nem áll meg akkor a gumisapkát emeldki a rugós résznél ,és lesz alatta egy hollandi anya amit vízpumpa fogóval vagy kombináltfogóval meghúzol. Vigyázz elég egy negyed-fél fordulat is! Ha szorosra sikerül akkor lazísd vissza! Nekem a 9 ezer km alattkb 3szor kellett meghúzni.Nem kérdezted de jó tanács:300km-enként fújjad a láncot lánckenővel.
a kezemről nem engedi hogy feltegyem a képet. később próbálkozom.
Szia Pisti! most sajna fél kézzel írok mert be van gipszelve a bal kezem ismét. hogy miért ismét? egyszer már be volt gipszelve de sajnos az egyik rögzítősín elgörbült a kezemben ezért februárban újra kellett műteni. mellékelek most egy röntgen felvételt is azon látszik hogy mennyire elgörbült a fém + az is látszik hogy onnan hiányzik egy kis darab csont, így most a medencecsontomból pótolták azt a csontot a karomba. remélem tudsz követni. voltunk ma a rendőrségen és lezárták az ügyet, és tovább küldték a bíróságnak, ők majd eldöntik mennyire büntetik a csávót akivel balesetezte. a legjobb hogy kiderült hogy teljes mértékben vétlen vagyok, a sebességem is 69 és 74 között lehetett 90 helyett úgyhogy nyert az ügy. innentől már csak a biztosítóval vívott harc lesz nagyon hosszú. bármi kérdésed van válaszolok csak nehezen megy a gépelés egy kézzel itt egy kép a kezemről meg egy a motorról is bár lehet már láttad. na hali Pajti!
esztergályossal csináltattam. 5000 huf. volt.
Szeva Tomi!

Mi a helyzet? Régen láttalak itt fórumon.
Bukógombád hol vetted ha szabad kérdezni?
Na az jó árban van, annyit megér. Köszi.
4300 Ft a gyári.
Nekem már volt a felénél, nyáron 40fokban alapjáraton mentem vele, akkor felment a feléig, de nem kapcsolt még a ventilátor.
Elvileg igen, de ha odáig elmegy akkor valószínű hengerfejes.
ha felé megy, akkor meg a felénél indul be a ventillátor?