Helló eladó egy Honda cbr 125 ös
kategória váltás miatt eladó 450000ft az ár irányár 14000km van benne akit érdekel keressen fel
tel: 06302779324
msn:krisztian8200@freemail.hu
Helló, Setup Vision 44es csizma eladó, kb 5ször volt rajtam, kategoriaváltás miatt, újan 30, nincs is még megtörve non a bőr.. cross felszerelés,bármi érdekel,ára:18e Ft , email/msn: bojtorbalint@freemail.hu teló: 0630-385-5381
Nem szeretnélek elkeseríteni, de nekem már akkor is (mostmár rászánom magam megcsinálom) benzincső van rajtam aminek sok köze nincs a gyárihoz valaki rátuningolta és elég keményen megvan törve. Énmeg már annyira hozzá szoktam hogy kis fordulaton fullad hogy észre se vettem. De fogunk mi még túrázni
25ezer km után gyűrűzni? Be is b.szna. Enyémbe 28ezer km van nyitott rendszer k&n szűrő és a 10ezer kmes kis cbrt oda vertem IGAZ BIREL?
szóval elnyűhetetlen. Firgynek 80ezernél is több van benne és semmit nem nyúlt a motorjához csak a kuplungot meg a vezérmű láncot cserélte csak ki.
Ezekkel a motorokkal nem nagyon szokott gond lenni. Én eddig 10.500km-t tettem az enyémbe és ezalatt csak kötelező szervízre volt szükség. Van itt olyan akinek 50.000- nél is több van benne, ott már azt hiszem kellett felújítgatni.
Szegény jól össze lehetett törve ha így le van rendezve, de szerintem sem ehhez a motorhoz való a kinézet. nagyon csúnyácska
Hát ha az enyém is ilyen lomhán pörögne fel sírva fakadnék.
kategória váltás miatt eladó 450000ft az ár irányár 14000km van benne akit érdekel keressen fel
tel: 06302779324
msn:krisztian8200@freemail.hu
Eladó egy 125 cbr egyben vagy darabokban. Akinek kell valami jelezzen és megtárgyaljuk.
Tel.: 30/6204267
Msn: dani.tm01@hotmail.com
szóval elnyűhetetlen. Firgynek 80ezernél is több van benne és semmit nem nyúlt a motorjához csak a kuplungot meg a vezérmű láncot cserélte csak ki.
Hát ha az enyém is ilyen lomhán pörögne fel sírva fakadnék.