Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

stiki te vegyel fel
felvettelek
vegyel fel boldi1993@yahoo.com
Helló eladó egy Honda cbr 125 ös
kategória váltás miatt eladó 450000ft az ár irányár 14000km van benne akit érdekel keressen fel
tel: 06302779324
msn:krisztian8200@freemail.hu
inkább csak alapszinten, de ha tudok segítek
valaki tud jol nemetul?
Helló, Setup Vision 44es csizma eladó, kb 5ször volt rajtam, kategoriaváltás miatt, újan 30, nincs is még megtörve non a bőr.. cross felszerelés,bármi érdekel,ára:18e Ft , email/msn: bojtorbalint@freemail.hu teló: 0630-385-5381
Előző hirdetésem vegyétek tárgytalannak! Elnézést!
Bal oldali lábtartó konzolt nem adod el?
Hello!

Eladó egy 125 cbr egyben vagy darabokban. Akinek kell valami jelezzen és megtárgyaljuk.
Tel.: 30/6204267
Msn: dani.tm01@hotmail.com
Nem szeretnélek elkeseríteni, de nekem már akkor is (mostmár rászánom magam megcsinálom) benzincső van rajtam aminek sok köze nincs a gyárihoz valaki rátuningolta és elég keményen megvan törve. Énmeg már annyira hozzá szoktam hogy kis fordulaton fullad hogy észre se vettem. De fogunk mi még túrázni
az a 125ös xtknél széria hiba. olvastam olyat, hogy 5ezer kmen belül is cserélték a dugót garanciába.
nekem van egy ismerősöm, huszonpárezer km-es xt125x et 3x kellett már gyűrűzni. Ja és újonnan vette. Mondjuk sose kímélte, meg az levegős is
25ezer km után gyűrűzni? Be is b.szna. Enyémbe 28ezer km van nyitott rendszer k&n szűrő és a 10ezer kmes kis cbrt oda vertem IGAZ BIREL?
szóval elnyűhetetlen. Firgynek 80ezernél is több van benne és semmit nem nyúlt a motorjához csak a kuplungot meg a vezérmű láncot cserélte csak ki.
hmm akkor remélem nyáron vele megyek a Balatonra.. :D
Hát ha szépen bánsz vele, akkor még 80ezer km után se kell gyűrűzni.
Ezekkel a motorokkal nem nagyon szokott gond lenni. Én eddig 10.500km-t tettem az enyémbe és ezalatt csak kötelező szervízre volt szükség. Van itt olyan akinek 50.000- nél is több van benne, ott már azt hiszem kellett felújítgatni.
Énis motor vásárlás előtt állok,és azt szeretném megkérdezni,hogy ezt a motrot is 25 000 km után kell gyűrüzni?vagy sok probléma van vele?
na, mindenki hogy leszólja azt a szegény kis mocit...
Új ára 40.000 Huf.Akit érdekel írjon.Köszi
Sziasztok.Eladó a sport dobom Cbr 125-re motor hiánya miatt.Gyönyörű hangal és a kinézetet is megdobja.Nem sokat volt használva.Ár 20.000 Huf.
Ez tényleg nem valami szép
Szegény jól össze lehetett törve ha így le van rendezve, de szerintem sem ehhez a motorhoz való a kinézet. nagyon csúnyácska
Hát ha az enyém is ilyen lomhán pörögne fel sírva fakadnék.
Nekem nem tetszik...
Hű de lustán pörög fel.