Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyire volt gyors az a hajtás?
Köszönöm a választ! Ha van msn-ed még mindig megköszönném ha felvennél, egyre több indok (lassan jön a jó idő és megbeszéltünk egy túrát is ) . Szóval az idom most naggyából egybe van ragasztó tartja, nekem csak zúzodás. Első kerék kapott egy kicsit aztmég elkell vinnen meggörgőztetni. Jól indul az év multhéten még volt egy gyorshajtásom is a baleset után 4 nappal...
Sajnálom a balesetet, remélem te nem sérültél meg.
Nem könnyű idomot szerezni a kis géphez, annó én is nagy gondban voltam vele, még ebay-en se nagyon találtam. Nem is egy gyakori darab és nem is olyan koporsó, hogy túl gyakran zúznák le Bolti árat holnap tudok neked mondani, mert akkor megkérdeztem a karasnánál, de emlékeim szerint olyan 130k volt a fej+oldalidomok. Munkahelyi mailjeim között majd előkerítem. Nekem pont mázlim volt, mert egy srác árult teljes idomszettet, 60k-ból megúsztam fej+oldal+hasidomokat, lámpástól, műszerfalastól.

Nem próbálsz meg esetleg más típusú gépről idomot rárakni? Én most gondolkozom, egy RS Aprilia versenyidom megvételén, csak biztosan nehéz lenne rápasszítani. De talán nem nézne ki ennyire biciklinek
Skacok lenne egy kérdésem. Volt pár nappal ezelött egy kissebb (nagyobb...kifordultak elém) esésem és már egyébkéntis nagyon rossz állapotú zúzott idomok voltak a kis ciberémen (kedves előző tulaj összefoltozta). Kellene nekem egy fejidom, 2oldalidom és hasidom.(Igen a farokidomom még egybe van) . Néztem ebay-en de nem igazán találtam. Kereskedésnél nemtudom az árakat de gondolom nem kis tétel lenne. A szín végülis mindegy de repsolos jó lenne. Köszönöm!
Jól van akkor majd meg is rendelem! Csak előtte még szükségem lesz egy hátsó gumira
rá kell kötni mindenféleképp az index vezetékére különben nem is menne, de 5perc alatt bekötöttem
Köszönöm szépen! Na akkor elkezdek gyűjteni rá... Am az indexes dolgot hogy lehet megoldani? csak rá kell kötni azt csók? vagy nem is kell vele semmit csinálni?
köszönöm.
Innen rendeltem
itt a: Motorkiegészítők, tuning majd Tükör és ezen belül a Performance-tükör és a legutolsó az enyém. nem volt olcsó, de szép, idexes és látni is benne ami ugye nem 1 hátrány
értem....nagyon jól néz ki az új tükröd....hol vetted? vagy rendelted valahonnan? nagyon jól mutat a mocidon!
ha rám hallgatsz nem veszel ilyen szart... 1 csúnya. 2 nem ér 1 fillért sem sem minőségben sem kivitelezésben. amúgy meg lóf.szt sem lehetett benne látni. elajándékoztam havernak. neki az mzn egész jól szuperál a nyalóka tükörhöz képest. Mutatok 1 képet az új tükrökkel
Pesten vagy környékén kinek van narancs metál színű kis CBR -e ? Ma 18 óra fele a 17. kerben ki osont át ?
Csak kíváncsi lennék ...
kiskaldi!

Azt a kérdést szeretném feléd intézni, hogy pontosan olyan tükröt mint a tied honnan lehetne szerezni? Tudsz nekem egy linket dobni?
köszi a tanácsot
ha ilyen gyorsan engeded az árát a végén már ingyen is odaadod .
Most így télvíz idején nagyon lenn vannak az árak és senki nem vesz motort. tavasszal a szezon megkezdésekor az árak az egekbe szöknek és mindenki motort akar.
Várj türelmesen és elviszik hidd el.
helló
eladó honda cbr 125
14000 km
400000 ft
az ár akciós mert sürgős kategóriaváltás miatt!
Hali, Setup Vision 44e csizma eladó, 5ször volt rajtam, szinte új, cross csere érdekel.. 18e Ft. email/msn: bojtorbalint@freemail.hu teló: 0630/385-5381
Egy "kis" újragondolás a motorban már régóta tervben van mostmár csak a megvalósítás maradt hátra.
Urak (és persze Hölgyek ), ha esetleg azért lenne most mindenkinek némettudásra szüksége, mert hirtelen mindenki tuningalkatrészeket akar vásárolni, egyenlőre kis kivárást javaslok. Semmit nem akarok elkiabálni, január végén - február elején mondok bővebbet.
Mit akarsz tőlük? Ha nem vagyok túl indiszkrét...
Hali! Látom van alapfokú németed Nagyon szépen megköszönném ha felvennél msn-re írni kéne egy német tuning oldalnak de a webforditásos (németre fordítottam azaz probáltam angolul válaszoltak hogy nemértik mitakarok... ).Msn az adatlapomon. Köszi.
jah, mail címem egyébként: sztiki@gmail.com
valamiért nem tudlak felvenni, aszongya, hogy hibás a felhasználónév.
Lehet hogy a hiba én gépemben van...
Mindenesetre írj inkább e-mailt, addig megpróbálom megszerelni ezt a csodát
értem okés
Szerintem jobban jársz a hasznaltautos, meg hasznaltmotoros oldalakkal. Akik itt vannak fent, azoknak általában már van ilyen motorjuk
akit érdekel a motor irjon légyszi sürgősen lenne eladó