Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen figyelemreméltó átalakítás: http://www.youtube.com/watch?v...
kicsit olyan supermotos lett így, de nekem kifejezetten bejön.
ertem thx
a németeknél létezik olyan motor ami 8 lóerős, de még ilyennel Magyarországon még nem találkoztam.
a kis CBR 10kws az az 14 lóerős.
de lattam 9 kw-ost es 10-est is szoval teljes kepzavar... télleg ennyi fele motra lehet?
lovat irt
esetleg 9 kW?
Sziasztok!
én is CBR vasarlas elott vagyok és valamit nem ertek. Nezegettem az elado motorokat es azt vettem eszre h egy jopar motronak 9 LE van irva az adatlapjara(a tobbinek 14-et ir). Szval valoban van 9 loeros valtozata is vagy csak eliras?
Kösz szépen a választ!
tessék a link. nem olcsó. de lehet kapni
K&N légszűrő
Sziasztok!
Tud nekem valaki olyan oldalt mondani ahol tudok venni K&N légszűrőt?elöre is köszönöm!Na és persze BUÉK mindenkinek
Jaja, nagyon sokat
Veled meg sokat túrázunk!
Köszi, én is motorozásban gazadag boldog új évet kívánok mindenkinek
Motorozásban gazdag boldog új évet nektek!
Sport pro magnézium felnik sem szoktak 30 ba kerülni, aki 60at ad a kis cibere 2 kerekéért az emg is érdemli.
beléd is
B.U.É.K!
jó csak te ne marra használnád amire én...mind1
Eskü el van egy pár ember szállva az árakkal valaki 150et mondott érte.230ért láttam már kis ciberét,lehet h a blokkja nem volt 100as...na mind1.köszi a tanácsot utánajárok én is....
bocsi én nem akarlak megsérteni, de szerintem nem ér annyit 1 simson se, hogy több mint 100ezerért ilyen felni kerüljön bele. ha csak a nemrég látott bontott árakból számolom akkor:
felni párba 60 000 volt itt
a pár teleszkóp 25 000
a fék nyergeket nem láttam, de a 2 nyereg mindennel 1ütt legalább 40 000
még a kormány kiflik, meg ha kell a hátsó lengő villa ezek legalább 20-30 000
ezek után nem tudom, hogy érdemese még foglalkozni vele.
én a helyedben inkább keresnék a simsonhoz gyártott 5 küllős felnit. neten láttam olyan eladó simsont amiben iylen felni votl és az egész motor 60ezer volt.
Ez csak 1 észrevétel volt. ne sértésnek vedd. Nekem is volt simsonom és meg is bántam már utólag, hogy majd 100 ezret beleöltem és a végén 1 vagon alkatrésszel 90ért adtam el még 3éve.
igen oda lenne,teleszkóp és kifli is kellene...

de 100 km/h felé és hátul is tárcsafékes lenne
Hát ja Simson-ra jobban való ez a kerék mint a ciberére...
keresek első-és hátsó kereket,komplett fékekkel.Egy árat ide vagy emailben: szabo_ferrari@totalcar.hu
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_cbr_125_r-3
506471
Szerintem nem jó ár\érték arányuk van, mert újonnan elég drágák, de használtban már inkább jobb az ár érték arányuk, nem igazán tartják az árukat, nem meglepő.
hát azt azért túlzásnak tartom, hogy ronda. Nagy CiBeRék, meg yamaha R6-R1 szerintem is szebbek, de azért a gixerek sem csúnyák. Az tény, hogy elterjedt, de ha jó az ár/érték aránya, akkor ez érthető.