Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi szépen! Majd akkor írok nekik!Igen vissza tértem csak kurva sok gondom-bajom volt meg egy darabig nem volt netem de most már itt vagyok!
sziaa! Visszatértél? ezer éve nem láttalak itt a fórumon... Látom lett motorod Amúgy írni kell a főmuftinak aki a fórumot csinálja és ő létrehozza
írj Az oldallal kapcsolatos észrevételek, problémák topicba, hogy szeretnél egy olyat
sziasztok skacok!Tudja valaki hogy lehet cbf 125 fórum témát létre hozni?Mert nagyon nem jövök rá pedig nem vagyok szőke
üdv 125r-esek.nem tud valaki esetleg egy fejidomtartó vasat bontottat eladót?vagy azt hogy hol lehet ujjonnan a legolcsóbban beszerezni? tel:70/6119609 köszi cbrottó
Mentem olyan géppel kétszer. Egyszer gyári dobbal, egyszer meg valami sport kipufogó volt ráhekkelve. Amikor sportdob volt rajta, akkor 100 helyett 110et vitt, meg talán minimálisan jobban gyorsult. Aztán gyorsultunk egyet. A kisCBR alázta .
Hali! Nekem egy 125 xr-em van ez egy kross. Van szerintetek folytás, és ha van hol?
sziasztok egy K&N sportlevego szűrőt akarok venni erdélyi vagyok es 56 euró ér ígértek ott lehetne kapni olcsóbban?
nyár végén volt a nyolcadliteresek túrája ezen gondolom voltatok páran ciberések én sajnos abban az idöszakban ki se láttam a meloból ugy h szégyelem de nem is halottam ról..............a tervben van valami hasonló tavasszal/ra? jó lenne nem?
Hát, én már öreg vagyok az ilyesmihez, télen egyébként is kijön a reumám, a lumbágóm meg a prosztatám, de azért jó tudni, hogy vannak még legények a gáton :)
Hideg még belefér, jól fel kell öltözni, de amikor már hideg is van meg eső/köd/meg alapvetően szar idő, úgy nekem már nem élvezetes a motorozás. Nem ártana téliumi se, a gyári abroncs hideg úton eléggé csúszkál. Ilyenkor én már inkább kényelmes gyerek vagyok, kocsiban meg van ülésfűtés :)
A nevedből ítélve te birod a hideget, de mi nem!
én minden reggel motorral járok suliba, meg haza, szóval ne sírjatok :]
idén még nem volt olyan nap hogy nem motoroztam volna
hát, csütörtök azért nem volt egy tipikus motorozós idő. Szabálytalankodás még éppen beleférne, de sajna már nincs pesten a vas .
Szombaton vettem elő, reggel láttam hogy százágra süt a nap, több mint 10 fok van, kénytelen voltam csak úgy belerakni egy 100km-ert a gépbe, Békés megyét töviről hegyire bejártam.
Nem tudom, hogy fogom kibírni tavaszig motor nélkül
Eladó a moccom... esetleg ha valakit érdekel akkor itt a fórumon elér!
Tegnap olyan 14:15-16:20 között az Erzsébet királyné és Hungária körút sarkán láttam egy piros fekete 125ös cbrest- kissé szabálytalankodva
Senki nem ismer magára?
a gyertyákat nem tudom, de a teljesítményt felfeléé,meg a kinézetét is.. nem picit
Értem,de a koszorú,hogy befolyásolja a gyertyákat?
ha megveszed , megkapod mellé azt is :)
Engem az az "Adventi koszorú" szerűség érdekelne,ami a képen a Gianelli Silencers sportdob mögött látható.
Helló,eladó Gianelli Silencers sportdob, alig használt,szétbontottam a gépem,és ez még megmaradt.. 20e FT.
email/msn: bojtorbalint@freemail.hu
molbil: 0630/3855381
Üdvözlöm a topiklakókat!

XL 125S / CB 125 Önindítós, 12V-os motorblokk bontódik!
Érdeklődni itt, vagy publikus emil címemen.

Motoros
Hali!
valaki nyomjon már olyan oldalt nekem légyszi ahol tudok venni olcsóbban sportlégszűrűt!
Hali!Ma műszakizott a mocim,eladó 2005-ös 9200Km-el kategória váltás miatt.Ár 600 ezerFt.
Persze, de a teljesítményen szerintem nem sokat számít, max, hogy ha nem jó, akkor a teljesítmény egyenlő a 0-val!