nyugodj meg. Haver sokkal szarabbul járt ma...
az övé hátt. majd rakok fel holnap képeket. szerintem én elbőgtm volna magam ha az én picimmel iylen történik...
De hát ez az hogy van baja!
Alapjáraton olyan hülye hang jön belöle! De ahogy a legkisebb nyomatékot kapja a kihajtás akkor elmulik,fordulaton semmi rendellenes hangja nincs
Mi a franc lehet ez?
Ja és más.
Megoldódott az olajszűrö probléma,legalábbis számomra.Tényleg van olajszürő a blokkban! Na de ilyen hülye megoldást és ilyen béna szüröt én még életemben nem láttam!
Ha akarjátok majd rakok fel képeket róla
Na feltettem a videót http://www.youtube.com/watch?v...
A zenére ne figyeljetek,a mühelyben épp szolt a rádió.
Sajnos csak telóval tudtam videót csinálni,azért remélem kivehetö a lényeg.
Na vélemény?
Sziasztok!
Valaki szedte már szét a blokkot,legalább is a jobb oldali(kuplung) deklit?
Furcsa hangok jöttek a blokkból de csak alapjáraton.Ha egy kicsit is ráengedtem sebességben a kuplungot akkor abbahagyta.Gondoltam hogy valami a kuplungal lesz,na de ez...A kuplungkosár kb fél centit lóg! Mármint a kuplungkosár és a nagy fogaskerék amire van szerelve.A rugók mintha semmit sem érnének.Nézte már valaki ezt? Kb mennyit mozoghat gyárilag?
Majd teszek be egy videót róla ha fel tudom tölteni valahova
Srácok!
Valaki ugye vett fejidomot, csak nem találom, hogy mennyibe fájt.
Leírná valaki, hogy mennyibe került?
A balos fejidomfél érdekelne igazán.
Illetve a kuplungkonzol, amiben a visszapillantó van.
Illetve 1 kuplung kar.
Volt 1 "kis" buktám.
A hétvégén vettem magamnak egy ilyen szuper mocit, régóta vártam már erre a pillanatra, de végre már megvan a kis cibere
Eléggé jól megy, nagyon élvezetes vele menni.
Ezt azt még szépítgetni kell rajta, örülök hogy már én is kis CBR tulajnak mondhatom magam
Üdvözöllek a kis CBResek csapatában. biztos, hogy nem fogod megbánni, hogy ezt a típust választottad.
Amúgy biztos, hogy jó vétel volt az 1300euróért? Mert ahogy utána számoltam kb annyiért már magyarországi rendszámost kaptál volna és akkor nincs az a sok macerás utána járás a rendszámoztatásnak
az övé hátt. majd rakok fel holnap képeket. szerintem én elbőgtm volna magam ha az én picimmel iylen történik...
Bár nem is vészesen drága.
Alapjáraton olyan hülye hang jön belöle! De ahogy a legkisebb nyomatékot kapja a kihajtás akkor elmulik,fordulaton semmi rendellenes hangja nincs
Mi a franc lehet ez?
Megoldódott az olajszűrö probléma,legalábbis számomra.Tényleg van olajszürő a blokkban! Na de ilyen hülye megoldást és ilyen béna szüröt én még életemben nem láttam!
Ha akarjátok majd rakok fel képeket róla
http://www.youtube.com/watch?v...
A zenére ne figyeljetek,a mühelyben épp szolt a rádió.
Sajnos csak telóval tudtam videót csinálni,azért remélem kivehetö a lényeg.
Na vélemény?
Valaki szedte már szét a blokkot,legalább is a jobb oldali(kuplung) deklit?
Furcsa hangok jöttek a blokkból de csak alapjáraton.Ha egy kicsit is ráengedtem sebességben a kuplungot akkor abbahagyta.Gondoltam hogy valami a kuplungal lesz,na de ez...A kuplungkosár kb fél centit lóg! Mármint a kuplungkosár és a nagy fogaskerék amire van szerelve.A rugók mintha semmit sem érnének.Nézte már valaki ezt? Kb mennyit mozoghat gyárilag?
Majd teszek be egy videót róla ha fel tudom tölteni valahova
Valaki ugye vett fejidomot, csak nem találom, hogy mennyibe fájt.
Leírná valaki, hogy mennyibe került?
A balos fejidomfél érdekelne igazán.
Illetve a kuplungkonzol, amiben a visszapillantó van.
Illetve 1 kuplung kar.
Volt 1 "kis" buktám.
... de az még átépítés előtt volt még a "lassúbb" pályán
Eléggé jól megy, nagyon élvezetes vele menni.
Ezt azt még szépítgetni kell rajta, örülök hogy már én is kis CBR tulajnak mondhatom magam
Amúgy biztos, hogy jó vétel volt az 1300euróért? Mert ahogy utána számoltam kb annyiért már magyarországi rendszámost kaptál volna és akkor nincs az a sok macerás utána járás a rendszámoztatásnak