Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma lefújtam az idomokat, maradok a matt feketénél, szerintem baromi jól néz ki így. Plusz megbarkácsoltam az egyik törött idomot is, immáron véglegesnek tekinthető a mocim. Még egy működő műszerfalat vadászok majd hozzá, egyébként tuti az eszköz
Akármilyen hideg volt ma muszály volt mennem vele egy kicsit, 2 óra után döntöttem úgy, hogy na jó akkor tényleg kezd hideg lenni
A jó büdös kurtizán anyukájuknak a rosszszagú nemiszervét
Együttérzek veled, családból már 3 autót is elloptak. Nyitva tartom a szemem, hátha felbukkan. Ha 'aggyisten meglátom jutalmat kérek: a tolvaj egyik kezét had törjem el én...
nagyon ritkán vagyok msn-en, tulajdonképpen csak ha előzetesen megbeszélem valakivel. Egyébként sztiki@hotmail.com, de tényleg egyeztessünk időpontot a sztiki@gmail.com e-mail címen.
sziasztok.segítségre lenne szükségem,Ma hajnalban ELLOPTÁK szeretett cbr125öm debrecenben a hid utcai Eon központ elől.Kérek mindenik aki hall róla,látja esetleg,vagy alkatrészei feltünnek a neten,vagy akárhol keressen fel.nem tömegdarab,festés előtt állt,alapozva volt fehérre,rendszámra UEB-787,fehér színű volt,hasidom és oldalidomok nélkül...felnije peremei polirozva voltak.kipufogón javításnyomok.FONTOS LENNE NAGYON!nem csak debrecenen tűnhet fel!előre is köszön midnenkinek.tel:(30)433-33-99 ;msn:joe.r@freemail.hu
Sztiki1 - Tudnál küldeni egy MSN címet ha van? Lenne már kérdésem az idomokkal kapcsolatban!
Hát igen pont télre lessz kész. De legalább betudom majd normálisan járatni Amúgy egy átkábelezés (köszi Kaldi)+ 1 "kis" faragás vár a motorra no meg a festés.
2 hét? addigra itt a tél Egyébként mi a baja, hogy szerelésre szorul? Én most hétvégén fogok kicsit javítagni rajta, az egyik hasidomról letört a két rögzítő fül, azok helyére aplikálok valami hasonló alkalmatosságot, illetve a szürke idomokat lefújom feketére. Remélem jövőhéten jobb idő lesz, még lehetne gurulni egy kicsit a téli pihenő előtt.
Látszik, hogy itt a rossz idő, teljesen kihalt a fórum
Ha minden jólmegy 2, 2,5-hét és járathatom a kis vast.
No igen így már tudom Énis érzékeltem mivel most nincs más így Romettel küdöttem szembeszélbe elis égett a kuplung.
no, nem szidni a mattfeketét, Most úgy tervezem, hogy az idomokat mattfeketére fogom "lefényezni". Fejidom közepén marad a kis piros izé, az pont jól mutat ott, de fejidom többi része, oldal és hasidom, szerintem jól nézne ki. Maccimum rájövök, hogy nem és kétszer fényezek :)

Birel: met.hu/riasztas. Tegnapra majdnem egész dunántúl és duna-tisza köze narancssárgában volt, ~90km/h-ás széllökések miatt. Végülis nem éreztem annyira durvának, de volt hogy egyenesben is be kellett dölnöm mert volt egy combosabb oldalszél. Olyankor imádkoztam, hogy ne hirtelen maradjon abba, vagy lefekszem pihenni egy kicsit
Danika! MSNen elküldtem a képet, hogy hogyan nézne ki rohadt jól. Matt fekete? Beteg vagy... Mi lesz ez bazeg? retbike?
Előbb szerezd be ami kell és akkor álmodozz a színéről XD
Narancssárga riasztás? Hol van ez? Én is most állok motor festés elött még nemtudom milyen színű legyen...De a matt fekete bejön.
Szia! Eleső gumid méretét letudnád nekem írni? Köszi.
na, elég őrült voltam, motorral jöttem ma dolgozni
Dunaharasztiból jöttem be, egészen a külső váci útig, nem volt olyan vészes mint amire számítottam, szerencsére nem esett az eső, remélem nem is fog amíg hazaérek.
Holnap azért már nem fogok kockáztatni, de ez a mai mocizás baromi jó volt
Első körben rászereltük az idomokat a ciberémre. Még lesz vele munka rendesen, azért látszik, hogy bontott alkatrész, illetve 2004-es idomokat paszíroztunk rá egy 2007-es gépre. Vár még rájuk egy festés, bár szerintem hagyom ilyen matt feketének ez most így kifejezetten tetszik.
Műszerfal viszont nem működik, ez még a karbis verzióhoz való, a moci meg már injektoros, lámpákon és üres visszajelzőn kívül semmi sem működik rajta .
Most meg azon tanakodok, hogy holnap mocival kéne menni, csak félek attől a narancssárga riasztástól.
Hello! A motoron elől hátul 1-1 cm-rel szélesebbgumik vannak, a márkát így fejből nem vágesz de majd ha kéred megnézem, de nem volt vmi hú de olcsó arra emlékszem de nagyon fasza és jobban is tapad!:D
Üdv
Dávid
Pontosan. Metzeler az egyik legjobb én 5e jutottam egy 90%-os hoz de elis fogyott a nyáron... KisKaldinak jobban bírja! Mellesleg nagy projektbe fogtunk a kis CiBeRével miután úgydöntöttünk inkább megtartjuk rendbe rakjuk és egyúttal "kicsit" javítunk a meneteljesítményeken. Már most is köszönöm amit eddig segített KisKaldi, de még az elején vagyunk...
Birel és Én is METZELER-t használunk és tökéletes. gyorsan melegszik, jól tapad. igaz kicsit szeret kopni, de mindennek ára van
Sziasztok eladóvá vált a SprtDobom CBR 125-re.Gyönyörű hang.Egyedileg készített.Albert Péter csinálta.(ARP). Az Ára :25.000Ft.üdv.
Pirelli-nél jobbat nem találsz!
A Pirelli gumik mennyire jók, van valakinek ilyen ?
Ettől a márkától mik jobbak ?
Dávid, te mekkora gumikat tettel a mocidra? mert szerintem is túl vékony a gyári
Köszönöm a véleményeket...tippeket....remélem télen megtudom venni :D
Szia! Tényleg jó választás a cbr 125! Nekem is az van és amint látod nem rég itt is meghírdettem mert hát fájó szivvel de megválnék tőle! Ez a motor egy álom! Lehet nem repeszt úgy mint egy rs de viszont nagyon dögös hangja van és ugyan azt a fényezést kapta mint a nagyobb testvérei! A fogyasztása nagyon szuper, még 3. fokozatban is tud ugrani! Egyetértek az előttem írtakkal, hogy nem egy aszfalt szaggató de azért ha kell akkor megy!:) Szal ha ilyet veszel csakis örömödet fogod benne találni! Nekem még így 2 és fél év után is meglepetéseket tud okozni teljesítmény terén!:D Hát km-ben nem tudom mi a leg ideálisabb! Az én mocimban most van 17000 ami lehet így rohadt furának tűnik de ez azért van mert én csak itt a környéken mentem vele és akkor se sokat szal egy ilyen kímélő üzemmódban entem! Én nem bütyköltem ezen semmit! Tehát valós km! Gyári állapotban leszámítva a gumit ami szélesebb a gyári guminál és így iszonyat jól néz ki mert nem azokkal a "bicigli" gumikkal gurul! Nem szidom azokat a gumikat se de ezek jobbak azért egy ilyen géphez! A fényezésben meg hát ez a piros fekete a legdögösebb, láttam a fekete piros ezüst színben és nem az a tekintetre méltó példány, a repsol elég sportos de dögösebben néz ki a cbr 1000rr-en! A többi fényezés meg eléggé jó! Ha netán vkit ezzel a bejegyzésemmel megsértettem netán akkor attól előre is bocsánatot kérek!
Üdv.: Dávid