Suzukinál elég sokat számít, mert a suzukik csak behúzott kuplungal indíthatók, még üresben is!
Nem hiszem el hogy a Hosubások ennyire nem tudják mi az!
Hát mást nagyon nem szolgál, a Suzukinál is szerintem(nem tudom, csak szerintem) az autómata csúszókuplung miatt számíthat...másra hirtelen nem tudok gondolni.
ennyi? hmm... nem mellesleg 5000Ft-os alkatrész, tehát még csak nem is olcsó, főleg ezért a funkcióért...
A teljesítménycsökkenést a suzukira mondták, majd beszerelem, aztán megtudom nálam számít-e valamit.
Az arra való, hogy ha sebességben van, ugye nem tod beindítani, de ha behúzod a kuplungot, akkor már be tod...és ez 1 hülyeség, h visszafogja a motort!
kuplunggal kapcsolatos kérédésem lenne: hosubánál felhívták a figyelmem, hogy a kuplungarnál hiányzik egy kis "bizbasz", amiről ugyan nem teljesen tudják, hogy mire való (abban biztosak, hogy suzukinál ha kiszedik, akkor visszafogja a motor teljesítményét), de oda bizony kell olyan. Mindenesetre megrendeltem, ha már gyári, vagy aközeli állapotot akarok, de még mindig nemtom, hogy miért jó az nekem. Képen a bekarikázott eszköz.
tudtam, hogy így is nehezen fogom bírni a telet, de mostmár tényleg alig várom, hogy végre tavasz legyen
Minden túrában benne vagyok, amíg van benzin töllem el is tévedhetünk. Moszkva táblánál ráérünk aggódni.
Benzin: pénteken tankoltam tele a biciklit, utánna még pár kör a városban, kigurulás dunaharasztiba, majd lekerekezés kecskemétre végig fullgázzal, gondoltam csak tankolok egyet (visszajelzőm sajna nem működik). Már majdnem kifolyt belölle a benya, amikor próbáltam 500ft-ra kerekíteni az árat. Gyorsan vettem még 3 csokit is, hogy 4 számlyegyű összeget kelljen fizetnem
Nem hiszem, péntek délután nem jártam arra. Mentem egy kicsit nagykörúton aztán soroksárin ki dunaharasztiba.
Közös túrázásban benne vagyok, de sajnos idén már nem megyek sehova, békéscsabán téliesítettem a vasat. Ha majd tavasszal is áll még az ajánlat szóljatok és mehetünk
Szia! Nem téged láttunk Gábor-al tegnap délután a (talán pontosan nemtudom mivel én mentem elöl annak ellenére hogy sokat járok Pestre sikeresen elkeveredtünk picit) csömöri úton? Amúgy ha Pesti vagy és szeretsz túrázni majd akár hozzánk is csapódhatnál valamikor
Én ma túráztam vele egy utolsót az idén. Pestről Kecskeméten át lejöttem Békéscsabára. ~220km volt a mai út. Beöltöztem mint a michelin emberke, alig bírtam felülni a motorra, de szinte megállás nélkül jöttem. Nagyon jó út volt, nem fújt a szél, sütött a nap, így beöltözve a hideg se volt gond.
Én már nem várok további jó időre idén, holnap kiveszem az aksit, lemosom aztán ráteszem a ponyvát. Téli pihenőt szüleimnél tölti, fűtöt garázsban, jó verdák társaságában . Tavaszi ébredés lesz a Csabáról pestre túra.
Hali!
2 dolgot szeretnék kérdezni!1- hol tudok kis tükröt venni?
2- venni szeretnék sport légszűrőt, ha veszek jól járok-e vele mármint megéri-e? KÖSZ SZÉPEN HA VÁLASZOLTOK!
Nem hiszem el hogy a Hosubások ennyire nem tudják mi az!