Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát vegyél nyugodtan ilyet. Ha olcsón akarsz vedd enyémet még 1-2hétig 300e ft. http://kepesmotor.hu/honda-spo...
Először is azt nézd meg, hogy ki a gazdája.
Abból sok mindenre rá lehet jönni.
Ajánlom én is, de ne hidd azt, hogy bármit csinálhatsz vele, nem fog beszarni, de elég szívós kis motor.
nos, én nem vagyok egy tapasztalt motoros, ebből a szemszögből bátran merem ajánlani a cbr-t. Nem jár adrenalin a gázfröccsökhöz, viszont egy nagyon kezes és nyugis motor.
Előtte egy aprilia RS-em volt, az olyan kis "idegbeteg" ehhez képest (2T-4T), de egyértelműen jobban szeretem a cbr-t. Megbízhatóbb, kényelmesebb, nyugisabb. Tanulni szerintem tökéletes, én most úgy gyanítom, nekem igen sokáig jó lesz ez a moci.
Sziasztok!
Mostnában szeretnékvásárolni cbr 125-ös motort, használtat...a kérdésem az lenne, hogy szerintetek mikor érdemes motort venni? inkább télen gondolom, akkor talán jobban alkuképesek az árak...illetve én első motornak venném, és mennyire ajánljátok ezt a típust? sok helyen utána olvastam, mindenhol pozitív volt a vélemény róla...illetve ha használtat veszek, akkor mire figyeljekoda, mennyi max km legyen benne ilyenek...minden ehhez kapcsolódó tanácsot, tippet, véleményt nagyon szívesen veszek...köszi
Lehet nem nézne ki vele rosszul, de nekem is szimpatikusabb a gyári. Az én mocim most egészen olyan... hát fogjuk rá, hogy streetfighteres .
De már vásárolgatom hozzá az idomokat, nekem sokkal jobban tetszik úgy.
ez miatt cserélnél felső kormánykiflit is? ha 1átalán lehet kapni akkor nem kapsz olcsót. szóval nem biztos, hogy jobban jönnél ki mint 1 gyárival. Én tuti, hogy gyárit raknék rá....
ha úgyis elvan törve a cbr-emen a kormány (még múltkor az autó elütött), akkor szerintetek egy streetfighteres jobb lenne vagy inkább a gyári? és a kormányzárat sehogy se lehetne megoldani streetfighteres kormánnyal?
nekem SPY lm 209 van benne. azt mondták a helwoxba, hogy én vagyok az első aki vissza vitte. mondom valamikor mindent el kell kezdeni
Milyen riasztót szereltetek a motorra? Láttam sok ember írta már, hogy van neki. Lehet érdekelne engem is a dolog.
Nah emberek mi történik itt? nagyon kihalt a fórum.
Én hétvégéig motorozni sem tudok... Meghalt a riasztó és hét vége felé jön vissza a gariból... Addig meg nézegethetem szétszedve...
nem
nekem amikor sok volt benne az olaj nem vette az üreset, és amikor engedtünk lentebb belőle már jó volt
Eladóvá vált a CiBeRém Link: http://kepesmotor.hu/honda-spo...
Hello.30.000 FT a dob ára.
Sziasztok! Eladnám honda cbr 125r-emet! 2004.12. havi 17.000km! Ez valós km, keveset használtam amiatt van ennyi benne! Nagyobb gumik, rendesen gondját viseltem! Az ára 490.000Ft! Telefonon elérsz bármikor! 06208013582 vagy írj mail-t: ziegler.david@freemail.hu
ha sok az olaj a motorba attól csúszhat a kuplung?
Nem.
Ezt most találtam, de már az enyémet is megkörnyékezte 1-2 darázs a nyár folyamán. :O

http://img514.imageshack.us/im...
Tudtok segíteni? Érdemes cbr 125-re sport levegőszűrőt tenni és kicserélni nagyobra a főfúvókát? Ha igen, hol lehet ezeket beszerezni?Köszi
Helló! Mennyit kérsz a sportdobért?
Nekem eszembe se jutott volna eladni, ha lett volna pénzem megcsináltatni, ha az anyagiak megengednék, még mindig meglenne az aprilia.
én pont ezért adtam el a 2T motoromat. kicsit elegem lett abból, hogy költenem kellett rá. Ment mint a mérgezett egér, de ennek ára is volt...
Igazán nincs mit. Agip benzint még nem probáltam, de majd kiprobálom. Ha már a veterán motoroknál tartunk nekem egy Romett Kadett-em van 2-ezer forintért vettem romos állapotbán és felújitottuk elég szépen.
Szerintem meg nagyon neked van kissebbségi komplexusod, és hidd el, elég tájékozott vagyok, sőt nem 1-et 2őt raktam már össze!
Az, hogy rá kell költeni az árát, nem a motor árára értettem, hanem az alkatrészek árára, és ha te nem tudsz arról, hogy 15ezrenként dugócsere, akkor igencsak te vagy eltévedve, és nem én. Nekem is volt 2t motorom, nem is 1, nem is 2. Hidd el, értek én hozzá annyira, hogy tudjak róla 1-2 dolgot.
Szervusz! Értem, Köszönöm a tippeket, igen, ezek fontos infók, mert nem igen szerepel a gyári adatlapnál ilyen. Mol-t tankoltam én is régebben a kétüteműbe, ami még jó volt, az agip. A többivel köhögött. Egy 69-es Danuvia 125-ösöm volt, gyári eredeti állapotban, a maga 7 lóerejével. :) Nem írtál kisregényt, szeretek olvasni, célinformációkat meg főleg. :) Köszönöm a tájékoztatást! Örülök, hogy van egy ilyen magyar CBR fórum, pacsi az alkotónak is!
Üdv.: T