Egyrészt kurvára semmi közöd a csajomhoz vagy a kapcsolatomhoz.
Meg az hogy megvéd?Azért mert ir egy kommentet?És az hogy fodrász vagyok ahhoz mi közöd?Vagy mi vele a bajod?Amugy meg azt hogy én bárkinek is valamit mondtam volna rólad ami sértő erre nem emlékszem...
Nem akartam megsérteni senki lelki világát és ahogy kiskaldi irta h oltogatni meg észtosztani..mert ez nem oltogatás meg észosztás csak fura hogy akárhány cbr est megkérdezel mennyit ment vele:120,125 mindég a válasz..itt meg mindegyik 140-145 öt megy?ezt furcsállottam...Ha ellent mondassz egy olyan témának amit a topicba lévő emberek egyrésze állít az azonnal okoskodásnak számít meg ész osztásnak.Mert lejtőn kurvára más a helyzet csak a hsz-em elött erröl nem volt szó..De sík úton a 140-145 öt nem igen csavarod ki belöle...
Kezdem megérteni a kapcsolatotokat...Szóval Szegény Laci fodrász úrnak( ) beszól valaki, ő szól a csajának, hogy védje meg...Ki viseli a gatyát a kapcslatotokban?És nekem miért is kéne neked bizonyítanom valamit?
Mellesleg Laci! Ha van valami bajod, akkor ne mástól tudjam már meg, hogy lehordasz mindennek, közbe még azt se tudtam, hogy ki vagy.....
Mosön irt egy példát de akkor legyen 145 ezt meg te irtad!Mintha az az 5km/h az olyan eget rengető lenne...Amugy meg a tied ez az oldal vagy ez a topic?Nagyon semmi közöd hozzá hogy én melyikbe írok asszem.De legyetek boldogok ámítsátok egymást hogy kié mennyit megy lejtőn...
Úgylátom ez végsebesség témában újra előkerülnek a nagyítók,kivéve a Kiskaldi.Ezúttal kihívok mindenkit egy versenyre azok közül akiknek 120nál többet megy a vasuk egyenes úton. Kíváncsian várom kimer kiállni az én vasammal ami csak115-t megy!
De most komolyan, itt arról volt szó, hogy mennyit mehet...hát nekem pl gyári áttétellel 6ban 145nél tiltott lejtőn, akkor elvileg annyit megy, de senki nem mondta, hogy neki normál körülmények között 150et megy....
Nem tudom mit kell itt osztani az észt... Nem egyedül voltam cbr 125-el. Birel ott loholt mögöttem mikor balcsiról jöttünk haza. 140et megy. Ha nem hiszed kérdezd meg Őt is...
téma lezárva.
oltogatni lehet a saját topikodba menni.
KÖSZÖNJÜK!
Jah persze!145 höz nem 15 le kellene haggyuk már ezt a nagyítgatást...120-125 ha ráhasalsz azt kész.mentem már cbr el (uj szériással) fasza kisgép nekem tetszik semmi bajom vele és nem szítom ezt a 2t-4t vitát de a 125 ös 2t utcaik mennek 160-170 eket
30 le-vel akkor egy fel olyan erös gép hogy menne 150et?
ez mindig így szokott lenni Amúgy az enyémnek ha olyan kedve van néha 120ig sőtt 120fölé is megy hajolás nélkül. de 140-145 a vége teljesen ennek a motornak. de van nekem ily olyan, hogy csak 110 a vége ha kicsi szembeszél van már...
én amúgy 65kg vagyok
Az enyém a 98kg-mommal 115-t megy egyenes úton szélcsendben semmi lejtő,semmi hátszél semmi plexi mögé bújás!De 2.8liter volt az eddigi leggnagyobb mért fogyasztásom! Érdekes mások írják,mondják:130-140-150km/h de ha összefutok valakivel akkor hirtelen az övék is csak 115körül megy mint az enyém!
1ébként holnap jön ki a kárfelmérő. am most vettem észre h még a tank is behorpadt-.-. de mondta a kárfelmérő h most nemtudja mit csináljon, mert az autós teljesen másképp irta le a balesetet pff.. ugyh holnap megyek be a rendörségre, akkor lesz bent az a rendőr aki kijött helyszinelni. jah meg bementem ma a kórházba h írjanak papírt a sérülésemről, bent vártam 2 órát kb (háti igen a magyar egészségügy...), kaptam egy tetanuszt, úgyh ez a nap is fasza volt (azért bánom h nem mentem be egyből a baleset napján a kórházba).
Meg az hogy megvéd?Azért mert ir egy kommentet?És az hogy fodrász vagyok ahhoz mi közöd?Vagy mi vele a bajod?Amugy meg azt hogy én bárkinek is valamit mondtam volna rólad ami sértő erre nem emlékszem...