Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudd, hogy a biztosítónak nem csak a motoron keletkezett károkat kell megtéríteni, hanem a ruhádban, siakban keletkezetteket is! És tessék szépen minden kifizettetni! Legjobban akkor jársz, ha betolod a Honda kereskedésbe a törött motor, olyan helyre, ahol intézik a biztosítást, és szépen kéred a teljes rendbetétel, az összes sérült alkatrész cseréjével, ők meg intézzenek mindent a biztosítóval. És jobbulást!
az enyém is eladó:
cbr 125
Nekem van egy eladó állítólag a karbisok jobban mennek végre én úgy hallottam.
egyébként városba történt főúton..
http://kepfeltoltes.hu/view/090902/balesetcbr125_www.kep
feltoltes.hu_.jpg
tudom béna lett a rajz, de hát ennyit tudok paintbe :D
én egyenesen haladtam a külső sávba, amikor az autos beakart kanyarodni a belső sávból jobbra a régi kórház bejáratához hogy abba a körforgó formájú részbe megforduljon.
egyszerűen nem értem hogy milyen joggal akarja rám verni a balesetet, amikor egyértelműen ő volt a hibás
itt se mondanám hogy én vok a hibás, igazából elég bonyolult a dolog most. a rendőr ki lett hívva, a nőt meghallgatta a rendőr először, és mondta h ő volt a vétkes. tőlem kérdezték h teszek-e feljelentést, kérdeztem hogyha nem teszek akkor is nekem fizet-e a biztosító, azt mondtak h igen, az autós meg saját költségből állja a kárát. lefényképezték a sérüléseket az autón és a motoron, aztán elmentek a betétlapot kitöltöttük. ma vittem el a lapot, erre olyat írtak rá h 50-50%-ba voltunk hibásak. rendőrségre bementünk volna kikérni a dolgokat, de azt mondták h még nem kaptak semmit hétfői balesetről (mondták h vagy nem történt rendőrségi intézkedés v még nem volt idejük megírni...), viszont pénteken bent lesz az 1ik rendőr aki kijött a helyszínre, úgyh bemegyek a tanúval, aztan megkérdem h most mi van...
am ennél még bonyolultabbaz ügy, csaknem megyek bele a részletekbe inkabb
Hello cbr-esek motort szeretnék venni cbr 125 néztem a karbis és az inyektoros nem tudodm hogy mennyt megy végre minda kettő ez meg tudnátok nekem mondani
Mert minden más motoros beszéli a hülyeséget.
Előre is kösz
én ugy jártam hogy elöttem befordultak index nélkül!még tavaly!de a faszikámat hozták ki hibásnak!a motort meg a biztosító felvete technikai totálkárnak!és vehettem 1 ujat!amugy eladó még mindig a kis hondám!:)
na csajszi! mikor talizunk?
hmm
na akkor elég pórul jártál!jó a rosszban, hogy nem nyár elején történt!
jah es a kipuffogon van végig egy karc, nagyjából kb ezek
meg a fékkar is durván megörbült, nah meg a kormányvég is elkopott elég rendesen
bal lábtartókonzol teljesen letörött, bal hátsó lábtartó is sérült, meg kb a motor egész bal oldala, aztan jobb oldalra dölt a motor (ezen az oldalon kapta a legtöbbet :S), ott 2 index eltörött, jobb lábtartó is elbaszodott, tükör, meg idomok sincsenek jo állapotba, akkor az illesztések telejsen szétcsusztak a motornál, müszerfalnál is megvan repedve az a müanyag cuccos ami körülveszi, meg nincs a helyén, pöckök meg teljesen elpattantak az idomoknál. nah meg van valami gond a kormánnyal, mert eddig ha teljesen balra fordítottam volt kb fél centis hely, most meg hozzáér a tankhoz....
nekem nagyjából nem lett bajom, mert sisak, kesztyü és protektoros dzseki nélkül nemmeek motorozni, kisebb horzsolasok, meg a jobb lábamon van egy tenyérnyi másodfokú égés, amit a kipuff v a blokk okozott gondolom.

akk van még a motor fejidomján is egy repedés, meg jobb oldalt kb lebírom szedni a fejidomot :S
hát igen, ez tipikus!egyrészt alapból mindig a motoros a hibás a baleseteknél, ez így van elkönyvelve! egy ismerösömet is elcsapta egy kocsi, de ott ő se volt hibás elvileg, de ott is kihozták azt h ő is hibás volt! amúgy mocidnak lett baja?
Egyik osztálytársam XD valami képzeletbeli világba él
egyeseknek van bőr a pofáján mi?
hétfőn elütött az autó, ma viszem be a kitöltött papírt, aztan a biztositocscsaj elkezdi h nemmondhatná meg, de az autos azt irta a papírra h 5km/h-val jött belém oldalról , felhívtam a szemtanut, aki az autos mögött ment autoval, aztan mondta h 30-40-el ment elötte az az autos.... jah meg volt pofája beirni az autosnak h 50-50%-ban voltunk hibásak a balesetbe, amikor en egyenesen mentem a külső sávba, ő meg a belső sávból akart jobbra bekanyarodni.
am nem azért de ha 5-el hajt belém oldalról a lábtartónál, akkor miért tört ketté a lábtartókonzolom ? szerintem elég erős anyagbol van az hogy ennyitöl ne törjön az le. nah meg 5-el hogy megy egy autoval, még az alapjárati sebesség is több mint 5 sztem...
egyébként ha valakinek volt mar olyan h az autos elbaszta, az az msnjét adja meg plz
Van már rutinom! Egy oldalnézetből megmondom ám!
Honda reklám XD
itt találtam épp most a vidit. 0:19nél 1 pillanatra látszik a kis cbr is:)
minden esetre érdekes reklám
ki az az észlény?
add már meg az msnjét
megmutathatná melyik az a cbr ami 125ös és 160at megy szerintem még a 165ös tuning hengeres cbr sem megy 160at XD
Egy kis segítség kéne gumi ügyben. Le szeretném cserélni mind2 gumit és tanácstalan vagyok, hogy milyet válasszak. A motort csak utcán használom, jelenleg elől 100/80as, hátul 130/80as van raja, de szerintem kissebb kéne. Mit ajánlatok mekkorát rakjak fel? Köszi
sejtettem :)
az ő álitása szerint a simson is 120at megy... xD
nade mennyen akkor :D
ez egy nagy kamu!enyémnek 120-130 a vége, de inkább a 120! az ismerősödnek csak a szája nagy
Helló!
Egy őszinte ember megmondaná, hogy egy gyári CBR 125-nek mennyi a végsebessége? Azért kérdem mert ismerősöm azt állitja h 160al ment véig a városba vele
akkor mégis látjuk :XD
na jóóó, ne cseszegesssetek már! Hidegben is ki szoktam hozni egy egész telet nem lehet kibirni moci nélkül