Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért b***nék rá?Ma megyek a felniért a gumit is rádobjuk elejét is összerakjuk aztán kész és megyek is.
csak minél hamarabb jelentsd be, mert nehogy ráb*sszál...
Ellopták aznap mikor fizut kaptam...De rá**szott mert a pénzt a motorba raktam Csak bekéne jelenteni stb. A motor mostmeg eléggé darabokba.Nemtudom mennyi dő alatt kapok idéglenes jogsit személyit.
Mert mi van a jogsiddal meg a személyiddel?
Kakucson voltam már vagy 3*-4* (nem pályázás hanem gokartoshoz pénzért ) és gyorsan lentvoltam kertek alatt...ÉS szép utak visznek oda. A pálya meg egész jól nézett ki tuti jó lehet csak egy a bibi éppen se jogsim nincs se személyim...Remélem addigra lessz de lehet anélkül is nekivágok.
nem bizony másrészt meg utazóban én olyan 120al szoktam menni mert ott még nem pörög olyan sokat, viszont a kocsik lazán letúrnak ennyinél..
Igen, de pikk pakk lennvagy. Mi is kurva gyorsan leértünk, pedig mi Szentendréről indultunk Z3-al, és meg is álltunk egyszer a kútnál. Nincs tökölés városba, lámpa, autós, rendőr stb. Ha sietni kell, jobb a pálya, persze mindenkinek más fekszik.
Ha lenne rendszámom se mennék autópályán...Még akkor se ha lesz rajta esetleg egy hengerszett...Nem az az élvezet...
én szoktam menni és soha nem megyek sehol autópályán.. kakucsra végig az 5ösön a legegyszerűbb bár én alsónémedit soxor kikerülöm mert szoktak filmet forgatni a 3 lábúval pár 100m -rel arrébb meg állnak a motoros rendőrök
Addig jó, nem kell matrica, nincs gyorshajtás miatt bírság :D
Valaki jön Kakucsozni Pest megyéből és nem autópályán?Mert rendszám nélkül...
A kedd jó gumma is megvan (Metzeler z4 vagy vmi iesmi )
Hát nem...sebaj
Nekem is le szokott érni de csak pályán utcán csak a tégdem de mikor a 1000k7 volt meg ott még a vállam is leért de tudod csak akkor mikor(estem)
a lényegen nem változtat
Igen, mert elzakóztam, azért ért le
de az nem én vóóóóótam he ha már itt tartunk neked is leért....
Ha valamikor szeretnél egy 1000 motorozni akkor csak szólj gyakorolhatsz az enyémmel
Volt azért lábtartó koptatás ne tagadd...

....Kirinek folyamatosan leért....
(Bocs, már itt se vagyok)
áááá... majd egyszer talán
Milyen volt a ring volt lábtartó koptatás?
elvileg kedden megyünk (28.a)
Mentűlisan Najó mára ennyi alszok egy kicsit
Remélem azért eltudjátok olvasni, most nemvagyok mentűlisan az igazi
Nem mindegy honnan veszed a gumit. Ha utánaérdeklődsz és jó helyről ezen akár 10-20 e is lehet spórolni, igaz nem mindegy mijen a márka de erre a motorra azért nemkell 30-40 e ft os gumi.(Szerintem) Igaz nekem pályán is asz eleje kezd el hamarabb scúszni amiből árt volt hasalás is még a legelején amikor még nem szoktam meg, nektek is? Kakucsozás hogyment aki volt? Kövire énis megyek.