Ellopták aznap mikor fizut kaptam...De rá**szott mert a pénzt a motorba raktam Csak bekéne jelenteni stb. A motor mostmeg eléggé darabokba.Nemtudom mennyi dő alatt kapok idéglenes jogsit személyit.
Kakucson voltam már vagy 3*-4* (nem pályázás hanem gokartoshoz pénzért ) és gyorsan lentvoltam kertek alatt...ÉS szép utak visznek oda. A pálya meg egész jól nézett ki tuti jó lehet csak egy a bibi éppen se jogsim nincs se személyim...Remélem addigra lessz de lehet anélkül is nekivágok.
Igen, de pikk pakk lennvagy. Mi is kurva gyorsan leértünk, pedig mi Szentendréről indultunk Z3-al, és meg is álltunk egyszer a kútnál. Nincs tökölés városba, lámpa, autós, rendőr stb. Ha sietni kell, jobb a pálya, persze mindenkinek más fekszik.
én szoktam menni és soha nem megyek sehol autópályán.. kakucsra végig az 5ösön a legegyszerűbb bár én alsónémedit soxor kikerülöm mert szoktak filmet forgatni a 3 lábúval pár 100m -rel arrébb meg állnak a motoros rendőrök
Nem mindegy honnan veszed a gumit. Ha utánaérdeklődsz és jó helyről ezen akár 10-20 e is lehet spórolni, igaz nem mindegy mijen a márka de erre a motorra azért nemkell 30-40 e ft os gumi.(Szerintem) Igaz nekem pályán is asz eleje kezd el hamarabb scúszni amiből árt volt hasalás is még a legelején amikor még nem szoktam meg, nektek is? Kakucsozás hogyment aki volt? Kövire énis megyek.
....Kirinek folyamatosan leért....
(Bocs, már itt se vagyok)