Nézz szét a www.r17.hu -n, itt találsz gumikat, és árakat is, valamint ha ott rendeled, le is postázzák.
Olajat én Castrol-t használok, 10W50es racing olajat.
Némmá kivanitt Akkor csak a CiBeRére raktad a voksot Én most megyek gummát venni hátsót 6-9 rugóba fog fájni kb.(Bridgestone) 120/70.Egy garnitúra kb. 20-25 ropi.Msn-en még lécci egyszer írjá má vissza necsak hívogass vazze.
akkor mondok valamit. nekem 8ért hegesztenék meg a fejidomom jobb felét és 7et mondtak a fényezésre. matrica meg megin plussz macera és utánna járás. 18ért zsír új fejidomot veszek szal kb 1ezrest spórolnák meg, de nem érdekel. inkább veszek 1 újat és nem szívok vele és tuti stimmel a szine is meg nem lesz az, hogy nem stimmel a matrica sem, nem lehetett pontosan úgy meghegeszteni.
idomheggesztés
ősszel belém jött egy sprinter, robogó eleje darabokra tört mint a púúzle, ismerős megcsinálta heggesztés festés 35ezer és szinte az egész motort kellett... szval én tuti nem vennék új idomot
kár ebayezni sztem. inkább itthon rendeldbe márkakereskedésbe. Egyik ismim is így járt csak az övé fehér. Asszem olyan 60-70körül megvoltak az alkatrészek. Meg akkor tuti megvannak a fülek meg szerelők megcsinálják rendesen. most a f@sz tudja ebayen mit küldenek .... na mind1 nekem ez a véleményem
hasidom, bal oldalidom, fejidom ami tuti sérült. viszont lehet a jobb oldalidomot is cserélni kell, mert mielőtt levetettük az egész csálén állt és lehet az is sérült illesztési pontokon, de holnap többet fogok tudni mondani... és köszi a segítséget!
Sajnálom legalább megállt vólna... Utánanéztem picit magyarországon se drága annyira deha Németországból rendelsz ebay-ről talán olcsobban megúszod...A post nem annyira vészes onnan...Nagyából szerintem 40e körül jössz ki min. De ez nagyon csak rámondtam mert nemtudom mi kell pontosan...Írj mindent és probálunk segíteni.Még Honda szervíz van a közelbe ottis megkérdezem és össze kell hasonlítani hogy lehet olcsobban megúszni...
Sajnos Éppen nagyszülőknél mentem, mikor egy baloshoz értem. Az út másik oldalára javítás miatt táblák voltak kitéve. Szemből pedig -elég gyorsan- érkezett vmi fehér mikrobusz szerűség. Eléggé átjött a sávomba, így 3 eset vált lehetségessé.
1, Elcsapom a kocsi bal első részét és nagy bumm.
2, Kikerülöm, majd próbálok bekanyarodni, de akkor az út szélén a kavicsos rész lett volna gebasz
3, Kivezetem a fűre és próbálok minél kisebbet esni.
A harmadikat választottam, kieresztettem a fűre, de mivel nem a fák között akartam kikötni, megpróbáltam visszajönni az útra... ezután az első kép az, hogy földet érek. Átestem a motoron. Bal eleje elég ramaty, faridomon csak kis nyom látszik, nem vészes. Alig tudtam hazajönni, mert a műanyag beleért a kormányba, és alig lehetett balra fordítani. Leszedtük az idomokat, perpill streetfighter stílus. Szóval bal oldal idom, hasidom, és minden bizonnyal fejidom is kell. Én megúsztam azzal, hogy van 1 seb a jobb térdemen, meg a sarkamon (közbe a bal lábam fáj ) Sisakon is látszik szóval szerencse, h a füves részen estem, nem az aszfalton... és mindig jobb mintha elkaptam volna a kocsi elejét (ami szépen elment, semmi, hogy jól vagyok-e, kell-e segítség).
Olajat én Castrol-t használok, 10W50es racing olajat.