Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldogot. :)
Kaldi!
Nem megy szarabbul a CBR a 120as gumival?
Boldog szülinapot valakinek
Boldog szülinapot az 1ik kedves CBR-es társunknak!
Hello!

Érdeklődnék, hogy milyen alkatrészeid vannak még cbr125r-hez, mert nekem kellene első hátsó felni, gumikkal meg még néhány apróság.

Ha van ilyen alkatrészed légyszíves írd meg nagyon megköszönném.

Köszönöm előre is.

Üdvözlettel:
Norbi
esélyt sem adnék hosszabb élet tartamra a motornak. garantáltan kinyírná bejáratás és jó pár hajkurászás után a főtengelyt.
Szerinted ezt elbírná a főtengely meg a hajtókar? Nem kéne nagyobb átalakítás neki?
akkor összegezzük:
neked kell a hasidom (a jobb és bal fele valamint a középső takaró műanyag), 2 oldalidom, komplett fejidom(jobb, bal fele, lámpa, fejidom tartó és a műszerfal körül lévő takaró műanyag) hát ez Ebay-ről is költséges lesz, de mindjárt körbenézek, hogy mi mennyibe fáj és összegzem neked
elkezdtem nézelődni a német ebayon... olyat találtam, hogy
190es hengerszett
190ccm már tuti elég lenne a cbrnek, hogy ne akarja az ember tuningolni és ne elégedetlenkedjenek vele
Keress valakit, aki tud ebay-ről rendelni, ott találsz jó cuccokat.
Mellesleg a CBR gyári idomjai szalonból se drágák, egy fejidom a tiédre(injektoros, 2lámpás) 18ezer, ami nem számít drágának.
Őőőő...nekem nem azért kéne az új fejidom, mert a régi nem jó..hanem mert csak tank és faridomom van ...és 2007es a moci...és azt gondolom h ez a fej és oldalidom kell rá...nem tom h lehet olyan motorral járkálni aminek csak kényszerből van rajta az a streetfighter műanyag szar... mert ha még jó is lenne...(nekem nem tetszik )
köszi kihagynám
METZELER SPORTEC M-1 120/65ös méretű
Látod Kaldi... Norba szeretné ha picit tapadnál rá!
Ez milyen Guma Kaldi? :)
Egy pici tapadásnak én is örülnék.
kár kár, de ha megegyeznének akkor sem érné meg átalakítani. Ha idáig kibírta ilyen kinézetű motorral utána is is
most volt lehetőségem kipróbálni hosszú úton is az új gumit Szokatlan a tükör radiálhoz képest. Kanyarban van olyanon is már, hogy TAPADÁS . idáig ha 2esbe vettem be 1 kanyart nagyobb fordulaton és oda húztam simán megtudtam csúsztatni a minden erölködés nélkül a hátulját. mostmár nem olyan 1szerű a dolog
2007től van a új fejidommal, ami olyan mint a 2007es fireblade. repsolost azóta nem csinálnak. max 2009es hrc-t kapsz, de az drágább mintha tavalyi fényezéssel vennéd (pl enyém)
Egyébként kár, hogy az új fejidomos cbr-nek máshol vannak az illesztései mint a réginek! Bár engem nem zavar! :P
Bocsika kicsit tévedtem
mert hirtelen azt littem h csak a 2008nak van ilyen ölése
mindegy is hagyjuk
Sziasztok
Már régebben is írtam, hogy nincs e véletlen valakinek elfekvőbe egy oldal és egy fejidom (de lehetőleg nem repsol)...

Még annyit segítsetek már hogy hanyas évjáratú az a cbr aminek olyan a lámpálya mint a 2008asnak...asszem volt 2005-2006 körül is olyan fajta nem?
(Lehet rosszul tudom, ha igen javítsatok ki )

Ja meg még valami...egy kicsit vissza olvasgattam és láttam feltöltve egy repsolos gépet..amiről azt kérdezték mennyi a végsebessége ...és azt most nem tom de nem az is 2008as? ..de helet h az a fajta amire én gondolok (a 2005-2006os..nem biztos.. annyira nem vagyok jártas a hondák terén )

Köszi
Majd ha kész lessz csinálj már pár képet!
nincs kép róla de semmi különös... hát várpalotán a yamahások mert oda járok aztán úgy volt hogy teljesen új lesz rajta de elég volt levágni és feljebb hozni meg rendeltem mini indexeket előre hátra
muti! kösz! ki csinálta meg? :P
huhú végre levágtunk ebből az óriás rendszámtartóból
Julius 28 kakucs!gyertek!