akkor összegezzük:
neked kell a hasidom (a jobb és bal fele valamint a középső takaró műanyag), 2 oldalidom, komplett fejidom(jobb, bal fele, lámpa, fejidom tartó és a műszerfal körül lévő takaró műanyag) hát ez Ebay-ről is költséges lesz, de mindjárt körbenézek, hogy mi mennyibe fáj és összegzem neked
elkezdtem nézelődni a német ebayon... olyat találtam, hogy 190es hengerszett
190ccm már tuti elég lenne a cbrnek, hogy ne akarja az ember tuningolni és ne elégedetlenkedjenek vele
Keress valakit, aki tud ebay-ről rendelni, ott találsz jó cuccokat.
Mellesleg a CBR gyári idomjai szalonból se drágák, egy fejidom a tiédre(injektoros, 2lámpás) 18ezer, ami nem számít drágának.
Őőőő...nekem nem azért kéne az új fejidom, mert a régi nem jó..hanem mert csak tank és faridomom van ...és 2007es a moci...és azt gondolom h ez a fej és oldalidom kell rá...nem tom h lehet olyan motorral járkálni aminek csak kényszerből van rajta az a streetfighter műanyag szar... mert ha még jó is lenne...(nekem nem tetszik )
kár kár, de ha megegyeznének akkor sem érné meg átalakítani. Ha idáig kibírta ilyen kinézetű motorral utána is is
most volt lehetőségem kipróbálni hosszú úton is az új gumit Szokatlan a tükör radiálhoz képest. Kanyarban van olyanon is már, hogy TAPADÁS . idáig ha 2esbe vettem be 1 kanyart nagyobb fordulaton és oda húztam simán megtudtam csúsztatni a minden erölködés nélkül a hátulját. mostmár nem olyan 1szerű a dolog
2007től van a új fejidommal, ami olyan mint a 2007es fireblade. repsolost azóta nem csinálnak. max 2009es hrc-t kapsz, de az drágább mintha tavalyi fényezéssel vennéd (pl enyém)
Sziasztok
Már régebben is írtam, hogy nincs e véletlen valakinek elfekvőbe egy oldal és egy fejidom (de lehetőleg nem repsol)...
Még annyit segítsetek már hogy hanyas évjáratú az a cbr aminek olyan a lámpálya mint a 2008asnak...asszem volt 2005-2006 körül is olyan fajta nem?
(Lehet rosszul tudom, ha igen javítsatok ki )
Ja meg még valami...egy kicsit vissza olvasgattam és láttam feltöltve egy repsolos gépet..amiről azt kérdezték mennyi a végsebessége ...és azt most nem tom de nem az is 2008as? ..de helet h az a fajta amire én gondolok (a 2005-2006os..nem biztos.. annyira nem vagyok jártas a hondák terén )
nincs kép róla de semmi különös... hát várpalotán a yamahások mert oda járok aztán úgy volt hogy teljesen új lesz rajta de elég volt levágni és feljebb hozni meg rendeltem mini indexeket előre hátra
Nem megy szarabbul a CBR a 120as gumival?
Érdeklődnék, hogy milyen alkatrészeid vannak még cbr125r-hez, mert nekem kellene első hátsó felni, gumikkal meg még néhány apróság.
Ha van ilyen alkatrészed légyszíves írd meg nagyon megköszönném.
Köszönöm előre is.
Üdvözlettel:
Norbi
neked kell a hasidom (a jobb és bal fele valamint a középső takaró műanyag), 2 oldalidom, komplett fejidom(jobb, bal fele, lámpa, fejidom tartó és a műszerfal körül lévő takaró műanyag) hát ez Ebay-ről is költséges lesz, de mindjárt körbenézek, hogy mi mennyibe fáj és összegzem neked
190es hengerszett
190ccm már tuti elég lenne a cbrnek, hogy ne akarja az ember tuningolni és ne elégedetlenkedjenek vele
Mellesleg a CBR gyári idomjai szalonból se drágák, egy fejidom a tiédre(injektoros, 2lámpás) 18ezer, ami nem számít drágának.
Egy pici tapadásnak én is örülnék.
most volt lehetőségem kipróbálni hosszú úton is az új gumit Szokatlan a tükör radiálhoz képest. Kanyarban van olyanon is már, hogy TAPADÁS . idáig ha 2esbe vettem be 1 kanyart nagyobb fordulaton és oda húztam simán megtudtam csúsztatni a minden erölködés nélkül a hátulját. mostmár nem olyan 1szerű a dolog
mert hirtelen azt littem h csak a 2008nak van ilyen ölése
mindegy is hagyjuk
Már régebben is írtam, hogy nincs e véletlen valakinek elfekvőbe egy oldal és egy fejidom (de lehetőleg nem repsol)...
Még annyit segítsetek már hogy hanyas évjáratú az a cbr aminek olyan a lámpálya mint a 2008asnak...asszem volt 2005-2006 körül is olyan fajta nem?
(Lehet rosszul tudom, ha igen javítsatok ki )
Ja meg még valami...egy kicsit vissza olvasgattam és láttam feltöltve egy repsolos gépet..amiről azt kérdezték mennyi a végsebessége ...és azt most nem tom de nem az is 2008as? ..de helet h az a fajta amire én gondolok (a 2005-2006os..nem biztos.. annyira nem vagyok jártas a hondák terén )
Köszi