Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó napot mindenkinek!

Elég régen írtam már ide mivel időm se nagyon engedi, meglehetősen ritkán ülök a gép előtt... Mivel itt a nyár, igyekszem dolgozni és szeretném a mocimat kicsit felturbózni (teljesítményre).

Mit tudnátok nekem ajánlani és ha lehet akkor árakat is írjatok nekem!

Ami kellene rá sztem:
- levegőszűrő
- sportkipufogó
- fogaskerék

Ha valakinek vannak jó ötleteit azokat szívesen ölvasnám
Mi van emberek? Mindenki motoron ül csak én dolgozok vakulástól mikulásig? Nagyon kihalt a fórum mostanság.
Én holnap után cseréltetem a hátsó gumim. nem nagyon változtattam maradt a METZELER SPORTEC M1 és a 120as szélesség. Most 120/70es gumi van rajta, de csak 120/65öst kaptam. mind1, 2mmel lesz alacsonyabb mint a gyári guma. a mostani gumi meg füstbe fog szállni, mert már eléggé tükör radial volt így is
Jó választás!
Sziasztok Fiúkák!

Fej és oldal idomot keresek, nincs valakinek félre téve, vagy esetleg valahol eladót?

Köszike
Okés. Azért kérdezgettem mert télen kategóriát váltok és nagyon úgy néz ki hogy CBR 125 lesz.
Jók ezekkel a gumikkal is a tapadási körülmények.
Jobb mint egy széles! Körbe motorozott vele többször a ROCKY-is! Bár ez az én tehetségemnek köszönhető!
fullosan jó ne fossá
Még 1 kérdés. Ezekkel a "vékony" gumikkal hogy vagytok megelégedve mert hát nem túl vastagok. Normálisan tapad kanyarban meg minden oké velük? vagy nem? :D
Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne, hogy nekem CBF 125-ös mocim van. Valakinek esetleg erről egy vaskosabb dokumentációja van?
A Roleff Ghost rider bőr ruháról mi a véleményetek?
nekem van 1 csomó. felvettelek msnre majd átlököm
Valakinek nincs esetleg egy szerelési útmutatója? gépen vagy linket pls :)
Az már egész jó. Köszi szépen. :)
Stoppie már nekem is sikerült, igaz az véletlen volt De legalább nem szálltam bele hátulról a haverba
Nekem 14-es első lánckerékkel 100-110 között bírja, és 2,89-et eszik.
nekem 110es utazóval eszik 2.8-3körül. gyári áttétellel nyitott kipufogó rendszerrel és direkt szűrővel. nem sértegetésből, de aki motorozik az tudja, hogy költséges dolog. a is benzin egyre drágább. szóval ha spórolni akar az ember ennyi erővel ne is motorozzon nem?
Csáó.
Azt szeretném kérdezni hogy a motornak mennyi az utazósebessége(lánc áttétellel ha kérhetem) és hogy kb. mennyit eszik? Ez utóbbi a fontosabb. Köszi.
köszi fiúk mindent..
csácsá
A végsebességről meg csak annyit, hogy Birellel jöttünk hazafelé a Tihanyi túráról. 6%os lejtőn kis szembe szélnél 65klómmal kis hátizsákkal a hátamon 140et ment. 10500at pörgött a gyári áttétellel és nem is tudott volna tovább menni semennyivel sem. szóval relatív kinél mennyi a végsebesség...Mi a túra alatt 110-120akkal toltuk végig és meg se nyekkent neki. Hűséges kis jószág. Én nagyon szeretem
Ajj nem hiszem el. Olvassatok már vissza 1 kicsit, max 1 oldalt kell visszalapozni, és látjátok, hogy most vette, szóval nyílván nem ő hírdeti!
mert az expreszről néztem a képet és ott ugyonerről az emailról egy tdrt is hirdettek...azé vok kivi h a tijed-e...de ha kell adok linket és nézd meg lécci..mert én azt a motort akarom megvenni http://www.expressz.hu/auto/mo...
Értem.. És amúgy összetörted? vagy miért nincs hasidom meg egy másik fejidom van?
raplha figy érdekelne h az expreszen is te hirdeted még most is?