Elég régen írtam már ide mivel időm se nagyon engedi, meglehetősen ritkán ülök a gép előtt... Mivel itt a nyár, igyekszem dolgozni és szeretném a mocimat kicsit felturbózni (teljesítményre).
Mit tudnátok nekem ajánlani és ha lehet akkor árakat is írjatok nekem!
Ami kellene rá sztem:
- levegőszűrő
- sportkipufogó
- fogaskerék
Ha valakinek vannak jó ötleteit azokat szívesen ölvasnám
Mi van emberek? Mindenki motoron ül csak én dolgozok vakulástól mikulásig? Nagyon kihalt a fórum mostanság.
Én holnap után cseréltetem a hátsó gumim. nem nagyon változtattam maradt a METZELER SPORTEC M1 és a 120as szélesség. Most 120/70es gumi van rajta, de csak 120/65öst kaptam. mind1, 2mmel lesz alacsonyabb mint a gyári guma. a mostani gumi meg füstbe fog szállni, mert már eléggé tükör radial volt így is
Még 1 kérdés. Ezekkel a "vékony" gumikkal hogy vagytok megelégedve mert hát nem túl vastagok. Normálisan tapad kanyarban meg minden oké velük? vagy nem? :D
nekem 110es utazóval eszik 2.8-3körül. gyári áttétellel nyitott kipufogó rendszerrel és direkt szűrővel. nem sértegetésből, de aki motorozik az tudja, hogy költséges dolog. a is benzin egyre drágább. szóval ha spórolni akar az ember ennyi erővel ne is motorozzon nem?
Csáó.
Azt szeretném kérdezni hogy a motornak mennyi az utazósebessége(lánc áttétellel ha kérhetem) és hogy kb. mennyit eszik? Ez utóbbi a fontosabb. Köszi.
A végsebességről meg csak annyit, hogy Birellel jöttünk hazafelé a Tihanyi túráról. 6%os lejtőn kis szembe szélnél 65klómmal kis hátizsákkal a hátamon 140et ment. 10500at pörgött a gyári áttétellel és nem is tudott volna tovább menni semennyivel sem. szóval relatív kinél mennyi a végsebesség...Mi a túra alatt 110-120akkal toltuk végig és meg se nyekkent neki. Hűséges kis jószág. Én nagyon szeretem
mert az expreszről néztem a képet és ott ugyonerről az emailról egy tdrt is hirdettek...azé vok kivi h a tijed-e...de ha kell adok linket és nézd meg lécci..mert én azt a motort akarom megvenni http://www.expressz.hu/auto/mo...
Elég régen írtam már ide mivel időm se nagyon engedi, meglehetősen ritkán ülök a gép előtt... Mivel itt a nyár, igyekszem dolgozni és szeretném a mocimat kicsit felturbózni (teljesítményre).
Mit tudnátok nekem ajánlani és ha lehet akkor árakat is írjatok nekem!
Ami kellene rá sztem:
- levegőszűrő
- sportkipufogó
- fogaskerék
Ha valakinek vannak jó ötleteit azokat szívesen ölvasnám