Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd szombaton rakom csak be. át kell alakítani a foglalatot, hogy a h4es izzó belemenjen és akkor belemegy a xenon. ha már előtte ki volt reszelve a foglalatba a h4esnak a 2alsó lába akkor csak berakod és szeva. a trafót nemtom hova fogom még elrakni. ötleteket várom ha meglesz rakok fel képeket.
amúgy a fejidom jobb felét is megrendeltem 14746 ft
Én vettem bele direkt 35/35öset, nem akartam nagyobbat beletenni.

Mennyi volt a szett?Képet majd teszel fel?Át kellett valamit alakítani?
na nálam nem voltak ilyen gondok. mikor megvettem mind 2 tompítottam ki volt égve. kicseréltem és azóta is műkszik. igaz baloldalra már beraktam egy H4est. neked hány wattosak vannak benne?
Amúgy ma megvettem a xenon szettet. a tompított xenon a refi halogén szál benne. mind 2 oldalra lesz. remélem sokáig bírni fogja
Én is ezen gondolkoztam, amikor mindig kiment az első lámpám...bemérve tökéletes feszültséget adott az enyém, szerencsére amióta halogén izzóim vannak, azóta nem égett ki.

Szét van szedve a blokkom, váltótengely kettétörve....legalább 10nap, mire lesz belőle valami....
Énis ezen gondolkodtam...Majd meglássuk mára elég volt 2x(!) leszedni a fejidomot meg az egész kocerájt...
Nem szállt el véletlenül a feszültségszabályzód? Az nem normális dolog, hogy így csapkodja ki az izzókat!
Kivert 2 nap alatt 4db izzót a müszerfalban...
sziasztok

van egy hasznalt cbr 15 gyári hátsógumim használt.
közepén kopot de 3 mm van rajta még oldalai zsír uj szörösek .
akinek kell pályára vagy gumifüstre kiro.
tel : 20/579-9529 vagy email nbalazs_86@freemail.hu
ár 5000 ft vagy 20 euro
akit érdekel irjon vagy hivjon nem volt defektes gumi zsir
Sziasztok! Nem todtok véletlenül CBR 125R -re oldalidomot? meg bal oldali tükörtartó konzolt? vagy ezeket honnan lehetne beszerezni olcsón? a legjobban a piros érdekelne
szia hátsó felnim van . mi kell még?hívj fel . aszámom 06704540337
Én inkább 120/70 vagy 120/65-öt ajánlok mivel összehúzza a gumit a felni, és ezért magassab is lessz a pereme.Nekem most került rá egy Metzeler z4 120/70 es (8e volt) és így körülberül ugyanakkora a pereme vagy talán magasabb. Sok sikert a vásárláshoz!
Hehe... Neem dehogy csak lehet kicsit félreérthető voltam
zavar vagy mi? tudtommal ez egy motoros fórum de ha tévedek...
Valaki igen rá van gerjedve erre a kakucsra...
holnap valaki kukucs kakucs? Norba?
Hello srácok és csajok!

Na úgy látom nekem megérett az idő egy hátsó gumi cserére! Milyen gumit tudtok nekem ajánlani? Lehetőleg az ára is elérhető legyen (20-25e FT körül) a másik szempont hogy én azon gondolkodom hogy 120/90es gumi kéne hátra esetleg 130/90-es de az már elég nagy sztem.... Szóval ha valaki tud vmi jó gumimárkát, típust ajánlani az írja meg nekem! Előre is köszönöm!
Amúgy mennyi a ciberébe egy kuplunglamella?
már vele beszéltem!
vagy a fényezett idomokat adja külön vagy egybe!
Na emberek mit találtam
cbr 125 komplett idomszett
sajna cask1ben eladó,de hátha valakit így is érdekel. Nekem mondjuk a hátsó sárvédő rész kellene csak meg a fejidom jobb fele kellene, de nem hiszem, hogy eladná alkatrészenként
Na akkor nem vagyok egyedül....
frigyi járt így asszem
Hát 16500km után, semmi pálya, semmi gumiégetés.....
Normális használat mellet?
Srácok!

Eltört a kuplungtengelyem, szóval nincs váltó.
Járt már így valaki? Mi a teendő? A garancia azt mondták, hogy legalább 1 hónap...
Csak én jártam így?
mert könnyen visszaélhetnek vele azért