Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézz le kakucsra, szinte az összes CBR-es a lábtartót karcolja.
Semmi baj nincs a motorok gyári gumijaival, de ti nem tudjátok elképzelni, hogy ezeken gyárilag nem Dunlop D208 vagy stb van, hanem IRC gumi, ami csúszik.
Én anno a Simson-nal is folyton lábtartót karcoltam! Igaz, a cbr-rel még nem sikerült...
Nem egy ismerősöm van akinek sikerült a lábtartóig lerakni a kis cbr-t.Sztem cbr 125-el könnyebb lerakni.Alacsonyabban van vagy nem tom.
neken a Hungaroring Hring 1.59.5
Megnézném én azt hogy te a 125 el mikor éninti meg a motor lábtartó az utat max ha esel én szoktam pályázni elég sokat és nagyon nagyon nehezen ment hogy néha néha elérje egy kicsit amugy a gumira visszatérve egy amatőr 1.alkalommal nyugodtan mehet utcai gumival mert ugy sem tudja annyira megdöntemi jopár pályázás után mehet a slick de abban is a michelin az olyan mint a radír de legalább tapad.
hát azért nekem vannak kivetnivalóim a gyári gumival szembe!nek kicsit csúsztam vele 30 nál sikerült eldobnom a vasat annyira megdöntöttem és az eleje megcsúszott !mondjuk azt hottá kell tenni hogy a lábtarto karcolt és már fel is hajllott rendesen!ugyhogy...
majd megy az enyémmel
Anyagi okok miatt, első gumit is vennem kéne.
Tényleg hol lax merre szoktál motorozni? ha kedv van akkor valamikor meg lehetne ejteni egy gurulást
áá ha megyek vele többet le nem szedtek róla
Ellopnád az enyémet felőlem menni mehetsz vele
sziasztok!
van köztetek itt cbr 125-ös aki tiszavasvári-tiszalök környéki?
csak érdekel mert már találkoztam 2-vel nem is egyszer
kész szurkolótáborom lesz
az álmom kiskorom óta egy 600RR repsol replicában de beérem bármilyen színűvel most már csak legyen mondjuk ellopom a tied
ja és HAJRÁ MARCS !

én is még amatőr vagyok :)
én se megyek nyugi max ha kitudok menni akkor is csak nézőként talán
vezettél már nagyobb motort is pl tesó gépe?milyet szeretnél a 125 után?
idővel.. sok idővel...
Igy fog menni akkor gratulálok neked remélem sikerül csak ne ess elég ha az eső esik
esni nem szeretnék máshogy meg egyenlőre nemhiszem hogy bármi leérne
Remélem hogy megeteted a gumi peremét vagy a lábtartót sikerül megkoptatnod bár ez nekem sem megy de azért csak erőltetem
jó vicc vagy a sajátomét? azt könnyű lesz hisz még nincs
Aztán nekem Kakucson megdönteni án a körrekordot
miért nem tudsz?
tudom tudom remélem kész lesz a mocija