Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha úgy van amit mondasz akkor nagy erőkkel mérték a bokrot baszod XD amúgy mindenki azt mondja, hogy irányba állnak és az útnak párhuzamosan ha mérnek. majd meglássuk mi lesz. de akkor is jó lenne tudni a biztosat
Általában a kocsival irányával azonosan mérnek... akkor is lehet hogy a szembejövőt...
Persze van ilyen is! Tudom nagyon jól! De mennyi? 10%...

Kaldi hát valamiből meg kell élniük... nem véletlenül oda álltak meg...
Pont mooooost? Mikor mehetnénk túrázni áááá....
ott már nincsen lakó övezet. árok van az út mellett végig mind 2 oldalt. csak szar minőségű az út és azért van kinn a tábla. de a felezővonal körüli rész nagyon baba és lehet neki húzni
de akkor is parázok, hogy lefényképeztek. szal valakinek ismerős?
Ez nem teljesen van így. Persze nem ismerjük az útszakaszt, és lehet hogy teljesen igazad van, de én már nagyon sokszor találkoztam olyannal, hogy kinnt van 30as vagy 40es tábla és fullosan semmi értelme mert nagyobb sebességnél is abszolút biztonságosan lehet közlekedni, csak a kedves rend őrei mivel máshoz nem nagyon értenek hát beállnak alá és szedik be a zsét.
Köszi!

Kaldi 110 nem sok egy picit a 40-hez képest? nem hiszem, hogy hülyeségből van kint... és ha 110nél kiszalad egy kisgyerek mit csinálsz?
valakinek van olyan ismerőse aki megtudja lesni a trafipax fotókat? mert azt nagyon megköszönném.
nagykátára ahogy beérünk cegléd felől 1 k.baszott focus merőlegesen az útnak seggel állt és minden ajtó nyitva volt(remélem csak a f@rkukat verték és nem fényképeztek) benn a susnyásban, de én 2x is elhúztam mellette a 40es táblánál 110el mire észrevettem ,hogy ott áll
szóval ha lefényképezett akkor eladó a motorom
siófokon a kikötő jó motoros szempontból Tihanyban jártam már tényleg szép
én már leérettségiztem tegnap háhá éljen a vakáció de nektek azért sok sikert még
10w-40es is jó de full szintetikusat rakj bele, hogy magasabb fordulaton is szépen fusson! ;)
hali! elfelejtettem milyen olaj kell a cbr 125 r -be! esetleg az 5W-40-es jó bele? vagy 10W-40 -es kell?
Elfelejtettem a legfontosabbat!
A déli part full egyenes, de szó szerint de az északi parton azért van 1-2 jó kanyar! ;)
Sok szerencsét, én is arra készülgetek...
De utána ezerrel motorozás!
Én mint Balcsis srác azt mondom, hogy Tihany inkább mert északi parton nagyobb a tolongás!
Főleg be lehetne nézni Balatonfüredre ahol minden van, csajok, ibiza, arabok! Múltkor elmentünk állatikirály! Siófokon meg a reggeli RTLKLUB-on nincs kívül azért annyira nem jó! De este fasza, Flörtbe meg egyéb helyek!
Szerény véleményem! De ha össze szeretnétek akár velem is gurulni jövő hét szombat jobb lenne! Mert most érettségi ezerrel, tanulás, hétfő, meg ilyesmi...
Tölem vetted a h4-est is Jövőhéttől dolgozok aszthiszem csak vasárnap jó...De majd megdumáljuk MSN-en.
Nagyon szép a kilátás, szép a környéke is, és maga Tihany is nagyon szép, voltál már? Kirándulás szempontból persze, strandolni inkább siófok, de főleg inkább zamárdi :)
miért pont Tihany? Siófuck jobb sztem de ez persze egyéni vélemény
a H4es izzós dolgaidat ne feszegessük okés? A vasárnap nem hiszem, hogy jó lenne.
kehet csak jövő szombat lesz belőle, de akkor 100% és Tihanyba néznénk el
Igen!

Szerintem ma már nem lesz netközelben! vagy kitudja...
Igen? Jó akkor talizhatnánk valamerre. Aztnemtudom merre megyünk kiaskaldi az irányadó őtkell kérdezni...
Hova jöttök a balcsira?
Csak mert balcsis sárc vagyok! xD
Ha Kiskaldi ráér megyünk. Mert?
Jöttök balcsira?
Na mivan keménykedsz a h4-el? Enyimbe is azvan cirka 4hónapja bár még mindig a fák tetejét világítja de azt jó erősen...
Balcsival hogyállunk vasárnap go?
Jójó, köszi szépen!