Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

36ezer
én bízok a szerelőmben...
Nézz szét az NSR topikban....
Heló! szeretnék venni egy Honda NSR 125 R-t használtan.
Milyen évjáratot ajánlottok?
14800. Neked?
Amúgy azon gondolkoztam, hogy meg kéne néznez a sarukat. Aprilia-kon szokása, h kicsit meg kell mozgatni a sarukat, egy kis kontakt spray, és már normálisan is, amúgy meg össze-vissza.
kinek hány km van benne?
Én szerintem átlagban senkinek se szokott felmenni addig.
Normális szokott lenni, mert szinte minden motornak addig szokott felmenni, de a CBR 125-nek szerintem ott szokott lenni, amit beszéltünk, az első csík felett.
Jól mondta a szerelőd, mert pl Aprilia-knak, meg sok motornak addig szokott felmenni.
miért?
Hát igen, normális, de nem ennél a motornál.
nekem is csak addig ment mindig, de egy ideje szokott fentebb menni, de a pirosat soha nem éri el, mondjuk szerelőm szerint ez a normális
Nekem nem szokott ingadozni, az első csík felett szokott lenni egy kicsivel.
Én úgy tudom, hogy 104°C-nál kéne kapcsolnia, de szinte sose megy fel addig.
szia
ha jól emlékszem 105°-110°-nál kapcsol be, azt nem tudom h mutató szerint hol van
neked is ingadozik a mutató?
szaisztok srácok!
Ma reggel sikerült eladni a mocimat, egyik szemem sír a másik nevet.
550-rt ment el 2 évesen és 2200 kilóméterrel
A következő gazdája valószínüleg pályamotornak fogja használni.
Egy baj van csak, hoyg a ruhám meg ittmaradt, ha valakit érdekel eladó! Shox bőrruha, összecibzároszható!
Na röviden ennyit akartam. Sziasztok!
Nemtudja valaki véletlenűl hogy mikor "kellene" bekapcsolnia a hűtőventilátornak? (Pl. hanyas rublikánál?) Köszi!
Előfordult velem.... ellenőrizd a sarukat... nekem legalábbis ez volt a probléma...
hello
nálatok volt már ilyen gond?... (ma történt velem)
elmentem tankolni, aztán amikor indítottam volna el a motort elszállt az egész... mintha nem lett volna akksi a motorba.
utána hiába forgattam a kulcsot nem volt gyujtás xd.
aztán betoltam a motort 1-esbe, kibasztam a kuplungot és beindult, azóta jó. mitől lehetett ez? valakinek valami 5let?
veletek még nem fordult elő ilyen?
fiuk lányok jön valaki?
Azóta meg van hajtva a rendszámtábla?
hát én picit gyorsan hajtottam és 1évre eltiltottak a nagy A jogsitól.... ebbe az a vicc h nekem olyanom nincsen... meg mivel nem voltam még 18 (8napon múlott) így nem kelet kifizetnem a 80 ezres bírságom na de nektek ne legyen ilyen se!széles utat császtok!:)ja amugy 90 helyet 172
Ha szabályosan megy és nem próbál meg elmenekülni, lehet még olcsóbban megúszta volna...
én úgy tudom hogy erre csak hivatkozni lehet meg különféle kérelmeket írni hogy a büntetést mérsékeljék, de olyan biztos hogy nincs hogy elengedik az egészet mert még nincs 18 és nincs keresete.

Tavaly történt, hogy haverom apja 500as csopperét elkötötte hoyg hazavigye a nőjét. Visszafelé halmozottan követett el dolgokat, mégpedig:
- nem adott elsőbbséget
- megpróbált menekülni a rendőr elől (csopperral! HAHA )
- ezáltal többel ment mint 50
- és nem volt jogsija

a végeredmény az lett hogy vmi ügyvéd ismerőssel írkáltak mindenféle levelet hoyg tanuló és nincs keresete, de így is 50 000-re megbaszták.
vki nem jön ma le kakucsra?
nem tudom már ki mesélte mikor én is ilyen miatt paráztam de neki elengedték az egészet mert tanuló és kiskorú és nincs önálló keresete.... nyugi
A rend őrei nem értenek semmihez hozzáfűzném, h tegnap találkoztam unokatesómmal, aki rendőr és szilárd meggyőződése, hogy az A1 kategória korlátozása csak annyi, hogy 11 kW... Olyan két hete haveromat megállították unokatesóm kolléganői és az egyik megkérdezte a másiktól, hogy az A1 korlátozása 250 ccm ugye? :/ Tudnék még mit mesélni... :D
Szülőkre terhelik? vagy kevesebbet kapsz... valaki írta már ide...
várjatok! hogy is van az, hogy valaki nem büntethető még iskolába jár és nincs önálló keresete? Mert ugye július 21.e messze van még addig hivatalosan nem számítok csak fiatalkorúnak. Valaki mintha már írta volna ezt a dolgot. nem tudjátok, hogy ez hogy van?