Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a képen az én motorom!
Már nem eladó :D
nah de nemtudjátok honnan tok rá szerezni oldal és hasidomokat...de repsol kéne abból is mert nem akarom átfújni..
Szerintem Ralph8 motorja!
Na leírom az enyémnek ennyi km/h a vége,de van benne mode kapcsoló,csúszókuplung és persze még színnel is levan fojtva szóval menne többet is.
még senki se számolta ki?
én meg 70vok...oszt akk menyit megy?xd számoljtok ki...:P
am engem érdekelne a norbi által külddött moci
Bocsi! De amikor én próbáltam az istenért nem ment 110 km/h fölé a 74 kilóm alatt! Relatív! Ez az a motor aminél igencsak számít, hogy mi a plusz súly! De ismerek olyat is akinél 140 km/h volt a vége! De végre tervezni ?
kösz az értelmes válaszokat..
Nekem is az egyik kedvenc kérdésem,ha meg kérdik mennyi a vége.Olyankor mondok valami oltári nagy hülyeséget és elhiszik.
Ne de komolyan ez a végsebesség szöveg kiakasztó! Mintha az egy folyamatos tempó lenne!?
Ez egy CBR, másik fejidommal, és hasidom meg oldalidom nélkül, lehet, hogy össze volt törve, és így olcsóbb.
A végsebesség meg relatív. Gyárilag vagy más áttétellel, alattam vagy egy 100kilós ember alatt.
Nekem az 54 kilóm alatt, ha ráfekszek és 14-es első lánckerékkel 11500as fordulaton 135öt megy.
MI? Végsebesség? Minek az? De ez komoly kérdés egy motoros fórumon? Amúgy a neve CBR 125 R, de lehet, hogy Pistinek hívják!
Sziasztok... Valaki meg tudná mondani nekem ennek a motornak a nevét, és azt hogy ezeknek a motoroknak kb mennyi a végsebessége? köszönöm előre is..
Okés!
Köszönöm előre is :)
Amúgy valami túrára szívesen mennék vele...
Bajod nem hiszem, hogy lesz vele, de mi tudunk segíteni, ha még is!
Régóta erre vágytam...szal ha baja lenne, én akkoris kitartok mellette
Tuti meg leszel elégedve a géppel!
Szia!
Üdv a CiBeRe tulajdonosok között.
Sziasztok!
Ma tettem szert egy kis cbr-re, remélem sokáig kitart mellettem :D
Képek adatlapomon (y)
Hali.
Beszereltem én is, H1S1-es asszem az izzó neve.
Szerintem nincs sok különbség, csak ezt legalább nem vágja ki, meg talán szebb a fehér fénye, meg jobban világít 1 kicsivel.
Nekem 60/55 w-os volt benne 2hónapig. Majd szereztem 35/35 w-osokat. Teljesen azaz teljesen ugyanolyan erősen világít mint a 60/55w-os. Eggyik sem olvasztja meg a foglalatot de 1000x-erösebb mint a gyári...ÉS nem ég ki olyan gyakran. Olcsóbb, erősebb, beszerelni 30p. Megéri.
Hali!
Azt írtátok, hogy H4es izzót raktatok a gépbe. Az nem 60/55ös? Nekem HS1-et vagy milyet adtak volna, 2szer annyi áron, mert a H4es az nagyobb teljesítményű, és megolvad a foglalat, nem?
Csak volt eszem ha megúsztam nemde? AM nemis közúton ott elég rusnya főleg 2személlyel ...Erdő-be menekültem... Amúgy ha leeresztésről beszélünk ma reggel indultam melóba a hátsó gumi full lapos...csak nem ért annyit a defekt spray Gyorsan nyomtam bele 3bart még tartja.