Bocsi! De amikor én próbáltam az istenért nem ment 110 km/h fölé a 74 kilóm alatt! Relatív! Ez az a motor aminél igencsak számít, hogy mi a plusz súly! De ismerek olyat is akinél 140 km/h volt a vége! De végre tervezni ?
Ez egy CBR, másik fejidommal, és hasidom meg oldalidom nélkül, lehet, hogy össze volt törve, és így olcsóbb.
A végsebesség meg relatív. Gyárilag vagy más áttétellel, alattam vagy egy 100kilós ember alatt.
Nekem az 54 kilóm alatt, ha ráfekszek és 14-es első lánckerékkel 11500as fordulaton 135öt megy.
Hali.
Beszereltem én is, H1S1-es asszem az izzó neve.
Szerintem nincs sok különbség, csak ezt legalább nem vágja ki, meg talán szebb a fehér fénye, meg jobban világít 1 kicsivel.
Nekem 60/55 w-os volt benne 2hónapig. Majd szereztem 35/35 w-osokat. Teljesen azaz teljesen ugyanolyan erősen világít mint a 60/55w-os. Eggyik sem olvasztja meg a foglalatot de 1000x-erösebb mint a gyári...ÉS nem ég ki olyan gyakran. Olcsóbb, erősebb, beszerelni 30p. Megéri.
Hali!
Azt írtátok, hogy H4es izzót raktatok a gépbe. Az nem 60/55ös? Nekem HS1-et vagy milyet adtak volna, 2szer annyi áron, mert a H4es az nagyobb teljesítményű, és megolvad a foglalat, nem?
Csak volt eszem ha megúsztam nemde? AM nemis közúton ott elég rusnya főleg 2személlyel ...Erdő-be menekültem... Amúgy ha leeresztésről beszélünk ma reggel indultam melóba a hátsó gumi full lapos...csak nem ért annyit a defekt spray Gyorsan nyomtam bele 3bart még tartja.
Már nem eladó :D