Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akar vki Zamárdiba jönni srácok és csajok?
Hello! Újra meg kéne szervezni egy Kakucsozást, akik hétfőn voltak és azok is akik akarnak jönni, jöjjenek át R125 topikba, aztán beszéljük meg az időpontot.
Igaz, hogy nem Fejér, de Tatabánya nincs olyan messze.
http://egrus.uw.hu/
Egrus Művek
szép, szép. olyan ducati monster-es kinézete van, kép alapján. lehet én is benézek majd szászhoz vmikor
Ma bemenetm a Honda-Szászhoz megnézni az új 250-es VTR-t ráültem és "KÉNE"! Csak1290000Ft és így ilyenem nem lesz sajna.
Ha lenne társam akk én is szívesen mennék Zamárdiba srácok és csajok
cya mit csinálsz szombaton? Zamárdi jó lenne minnél több embert megismerni
Esetleg ha érdekel valakit, szolnokon 1 srác készít saját kezűleg dobot. Igaz nem fejér megye, de sztem megéri megnézni. :)
20-25 ropi attól függ milyen formába kérded.
Majd adok 1 telefonszámot, csak még nekem is el kell kérnem.
Nagymotorra is csinál dobot kb mennyi?
És akkor mi marad nekem?
Ha kész lesz, majd akkor beszéljünk róla.
ha occó nekem is kell
Nekem most csinálnak 2őt, mert adtam anyagot, és 2 is kijön belőle. Ha kész lesz, akkor majd dobok róla képet meg videót, ha érdekel majd megbeszéljük. l.csaba91@freemail.hu
marcs itt van?
hi all
Milyen volt kakucs srácok?
Hali emberek!

Nem tud vki vmi fasza sportdobot cbr 125-re? Lehetőleg Fejér megyében de ha weboldalt ad azt is megköszönném...
Ugyanaz.
Szia nem jössz Zamárdiba 18.án?
hy
sztem bittos ő volt mert az egyik egy pont ijen színű volt:P
Délutánra megyünk olyan 1-2 között érünk oda
Szia
Lehet egyik haveromat láttad.
Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem hogy a 2004-es CBR erősebb mint az újabbak? Minden oldalon 15 LE-nek írják ezt az évjáratot.
Üdv!
Hali!

Én mennék de nem tudom mikor lesz ott "valami"?
Marcs mikorra mész? :)

Sry, h úgy eltüntem majd elmesélem.
Hello. Érdeklődnék hogy hétfőn mikor mentek kakucsra, mert ha nem lenne probléma csatlakoznék hozzátok. msn címet adnál és ott megbeszélhetnénk részletesen.