Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! A kisebb fúvóka mennyire befolyásolja a gyorsulást?
nem tudom milyen led van neked benne. látni kéne. De biztos, hogy neked még nem a gyári izzók vannak benne?
Jól mondja Csabika. Az enyémbe ledek vannak. Ő is ki akarja cserélni a gyári izzókat ledekre.
Nincs abban semmilyen led!
Olyan izzók vannak benne mint a helyzetjelzőben, még a műszerfalat sem kell szétszedni csak hátulról kihúzni belőle! A műszerfal két oldaláról leveszed a két kis idomot majd a műszerfal 2 csavarját kitekered ( csati széthúz, km spirál leteker) és simán kiveszed az egészet !
Ilyen az izzó benne!
Köszi szépen!
Hali Kaldi!

Segíts már nekem, úgy emlékszem, hogy te szedted szét nemrég a műszerfalad, mert ledet cseréltél benne.
Tegnap este kiégett a km-órámban a felső led, és meg szeretném csinálni.
Milyen féle ledet kéne vennem, hogy ugyanolyan szine legyen mint a többinek? Hogy kell kicserélni? Leírnád az egészet pontosan nekem?
Köszönöm szépen!
Hali!
minket is jelentgetnek orrbaszájba :(
ismerős .....
csak engem állandóan feljelentenek :S
állandóan betelefonálnak a rendőrségre is
kurva motort meg a hangját már mindenki utálja :(
persze engem nem, csak a motort
110 120 körül bekacsázott a kormány, és alámfordult, átestem a motoron, aztán egy 60-70 m-t csúsztam. Utánna a motor beleállt egy bokorba az fogta meg. Persze hogy csak 2 utcával arrébbra mentem, melegbe ezért rövidgatya, póló, még a kesztyűmet se vettem fel. Nagy szerencsém van, ekkora tempónál még ottis maradhadtam volna, de még csontom se tört, pedig biztos erősebb az a kormány mint bármelyik csontom, és ha az sikeresen megtört akkor a csontom se állt volna ellen az ütésnek. Szegény elég ramaty állapotba van a jobb oldala sérült. Ha valaki tud hazsnált alkatrészeket kérem szóljon!
akkor van 1 pár rajongód

www.danger.hu (drága hely)
www.nagyvas.hu

itt vannak tükrök
hogy sikerült baszod, meg hol? :o
nem semmi, kapott rendesen, jobbulást...

Honnan tudok rendelni vékonyabb visszapillt? lehetőleg magyar oldalról.
tegnap vmelyik faszarc lelopta az egyiket, meg leeresztette a gumijaim hajnal 4kor, a tököm televolt, de már mind1, örülök hogy nem szabdalták meg a gummákat.
Hát nekem nagyszerencsém volt...úgymond apróságokkal megúsztam, de még ezis elég kellemetlen.
A vállam ugrott ki, zúzódott a felkarom, vállam, agyrázkódás, meg egy jópár nagy seb...főleg ezek a kellemetlenek, de most nemérdekel, hogy mim fáj, csak a motor érdekel, hogy rendbejöjjön
Na srácok!
Csütörtökön volt 4 hete, hogy eltört a váltóm.
Ma vehettem át a motort, és hallgassatok rám, nagyon vigyázzatok a gépre, ami itt folyt az nem valami jó.
Na de most megyek is motorozni.
Azért reméljük hogy neked nem lett komoly bajod ha már ilyen "nagy" tempónál eldobtad a gépet!
pont ezt mondtam én is csak el is magyaráztam, hogy hogyan jut el odáig
Sziasztok!
Nem tudtok valami helyet, ahol használtan kapok alkatrészeket a motorkához? Tegnap sikeresen eldobtam 120-nál a gépet és eléggé megtört a gép elég sok alkatrész kellene hozzá, de akinek van valami vagy tud valamit írjon. Legfontosabbak: első fékkar, kormány jobb oldala, jobb lábtartó...
Nincs is ilyen Mito... Ez a név minden egybe...ilyenek vannak:
Cagiva Mito Denim-ez a gyári 160as
Cagiva Mito SP - (Sport Pro)más henger,hengerfej,felnik
Cagiva Mito Limited Edition-Oldalidomok lyukacsosak,légbeömlő a lámpák felett,forditott teló
Olyan amit leirtál olyan nem létezik ez egy Limitált szériás gép tegnap találkoztam vele Madarason beszéltem is a gazdájával...A kipuffbol meg ki van égve a gyapot azért van szar hangja
le kell venni a tankot és ott van alatta
utas ülést leveszed. leveszed a vezető ülését. a faridom tank alá nyúló részénél kiveszed mind 2 oldalról az 1-1 nagyfejű csavart. kihajtod a tankot tartó 13mas fejű csavart. kicsit felemeled a tankot és lehúzod a 2 szürke csövet, meg a vákumos benzincsapnál ami van 2 cső(a csöveket nehogy felcseréld. inkább fesd őket össze) aztán széthúzod a szintjelző csatiját és lent a tank. onnaltól meg csak le kell szedni a légszűrőház fedelét ami azt hiszem 5 vagy 6 csillagfejű csavar összesen.
Sziasztok! Ha már valaki cserélt vagy takarított levegőszűrőt a cbr-en akkor írja már le ,hogy férek hozzá!Köszi!
Hát Tetudod. Cseréljünk!
DE! :) Cagiva Mito SP Denim 125 Limited Edition. Nézd meg apróhírdetések közt, még fent van, ilyen kék neonos kép van kirakva. De nekem akkor sem tetszett... :S
De ugye nem 25-ös mito-ról szálltál át? És nem EVO II-ről? Mert az gyönyörűű és a hangja is csodálatos. Dehát ezt sokkal olcsóbb fentartani tény...
Köszönöm az infókat!
Azért, mert... Igazából nem tetszett a mitonak a hangja. Jolly moto kipuff volt rajta és szinte zokogott 5-felett, már süvített... Egyszóval a hangja miatt, na meg a fogyasztás, meg ahogy kinéz
Meg hát négyütemű és a szervízben azt mondták, hogy megbízhatóbb a négyütemű motor mint a társa, ráadásul az alkatrész ellátottsága is jobb, mert a mitonak hát hogy mondjam...:D Elég gyér...