Sziasztok! Én új vagyok a fórumon, de most jutottam el odáig, hogy valami érdekeset is tudjak írni. Van egy 2006-os 125-ös cbr-em, most járok 6000km-nél. Tegnap raktam rá egy 166-os Athena hengerszettet. A kipufogóm a gyári, de hátsó dob kiherélve. Mindent magam szerelek. Az első lánckereket 15-ről 17-re cseréltem. Sajna még nem kűldhetem, de első benyomásra jóval erősebb lett. Ilyen áttétellel ezzel a hengerrel 6-ban is gyorsul. Sajna a gyári cuccal 80-90-körül már meggondolandó, hogy előzz-e.
Ezt szerettem volna megoldani. Majd írok ha már többet tudok mondani, hogy megéri-e az átalakítás. 90.000 volt a szett, 1200 a lánckerék. Jó motorozást mindenkinek! Ha lesz kérdés, megpróbálok minél előbb válaszolni
Az nem az enyém!
Az enyém még nem volt megbontva annyira sose.
Azért keresem, mert halogén izzót rakok bele, és nem akarom a gyári vezetéket szétvágni, ezért venni akarok 1 másikat, és onnastól akarom cserélni a vezetéket.
Nincs képe véletlen valakinek arról a csatlakozóról, ami a lámpából kijövő 3vezetéket kapcsolja össze tovább az akksi fele?
Elvileg a kormány fele kell lennie.
Sziasztok.
Valaki megtudná nekem mondani, hogy egy 125-ös 4t CBR-be mekkora a gyári karburátor főfúvóka méret, mert az előző tulaja átvariálta és 92-es van most benne amitől nem pörög ki 8ezer fölé, erőlködik.
Hello folks!
Régen voltam erre, és most is csak azzal a bejelentéssel teszem tiszteletemet, hogy eladó cbr 125 r motorom 2007-es, 9600 km. Volt két óvatlan csúszásom kis sebességnél, de sem idomnak, sem motornak nem lett baja, csak a kormányvégnek, de annak sem komoly.
A motor jó állapotban van, olyan mint amikor kigurítottam a szalonból, nem hajtottam szét és gondosan ápoltam.
Tuning nincs és nem is volt rajta.
Csak most, csak nektek 600 ezer forintról lehet alkudni. ;) :D
minek akarod szétkapni? ez nem 2ütemű motor, hogy csak úgy ki tudd szedni a fojtást szedni belőle. a 4üteműeket leginkább gyujtás elektronikával fojtják le magyarul ha nincs fojtatlan elektronikád szart sem érsz... ha azt akarod, hogy jobban menjen cseréld le a kipufogó rendszered, direkt szűrő és kész.
ha nagyon bele akarsz folyni a tuningolásba akkor nézd meg ezt a német oldalt itt van minden a kis CBRhez link
csáó az én első felnim is hegesztve lett 2 helyen is és csak repedve volt de mond meg nekem h hegesztette meg ugy h nem pattogott le a festék másik meg h ugy hegesztenek h lekaparják a festéket drótkefével hegesztés előtt bocsika nem kötözködöm csak érdekelne a technika amugy nemvolt drága!
még annak idején írta valaki hogy ha sikerült megcsinálni a felnit akkor majd írjam le milyen lett.
nos ma lett meg, Érdre vittem, és kitűnő munkát végzett, olyan jól megcsinálta hogy senki se mondaná meg róla hogy javított felni, tudom ajánlani mindenkinek .
14K Ft volt, hátsó és első felni javítás (első felnit még hegeszteni is kellett, mert megvolt repedve, de még a hegesztésnek sincs semmi nyoma :) )
mindent összevetve, ajánlom mindenkinek akinek a jövőben hasonló gondja lesz mint nekem, mert nagyon precízen dolgozik és sztem nem is drága
Sajna nem tudom megmondani, én suliban voltam, és anyuéknak adtam oda a pénzt, ők vették..Debrecenben valahol, annyit tudok.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, nagyon puha gumi, nagyon jól tapad. Eddig 2ezer km-t tettem bele, és nem nagyon látszódik rajta, hogy kopott volna.
nem feltétlen az R17 oldalán akarom megvenni a gumit, csak onnan linkeltem. 1ébként megvagy elégedve vele?
am te hol vetted? mert valószínüleg ilyet fogok venni, csak kb hétfőre megkéne lennie, és eddig ahol kérdeztem ott azt mondták h nincs raktáron
Nekem is ContiGO van.
Tesóm gumisnál dolgozik, és azt mondta, hogy az R17-nél román gumikat árulnak...nekem a 110/70es Contigo 20volt, de az nem román.
Srácok!
Valaki meséljen már a K&N szűrőről. Kinek milyen a gép vele? Meg arról is meséljetek már, hogy nem kaphat 1 kicsit keveset a gép gyárilag?Mi lenne, ha a tűt egyel arrébb raknám a szűrő mellé?
Ezt szerettem volna megoldani. Majd írok ha már többet tudok mondani, hogy megéri-e az átalakítás. 90.000 volt a szett, 1200 a lánckerék. Jó motorozást mindenkinek! Ha lesz kérdés, megpróbálok minél előbb válaszolni