ha lenne pénzem nagyobbra akkor szenvednék ilyennel? meg ha lenne pénzem megvenném a malossi kittet
de lehet nem lesz belőlle semmi, mert megnéztem 1 k.szott dugóért 30rongyot kérnek el. beleszámoltam, hogy 15-20között lenne henger hengerfejjel akkor az már 50 és szelepeket meg venni meg a síkoltatás szelep fészkek felmaratása. akivel beszéltem azt mondta, hogy tuti, hogy jobb lenne mint a malossi kit és még kevesebből is kijönnék, de 70körül állna meg a dolog. szóval megint csak felejtős
sebaj nyerek a lottón és veszek egy R6ost meg 1 benzinkutat
A tuning mindenképpen zsebbenyúlós dolog, és szerintem jobban jársz, ha eladod a cbr-t és veszel egy nagyobb motort. Ez csak az én véleményem, de persze a te motorod, azt csinálsz vele amit akarsz.
csak is akkora erő lesz ebben a kis méregzsákban, hogy szét tépje a gépet
beszéltem több emberrel is akinek a 165ös malossi tuning kitt volt benne és nem lett semmi baja a motornak tőle. Nem lett egetrengetően nagy változás sem csak nyomatékosabb lett és 2 személlyel motorozhatóbb lett. végsebesség szinte nem változott.
nekem sem az a cél, hogy 160at menjen hanem, hogy kicsit nyomatékosabb legyen és ne bele essek 1 előzésbe hanem tudjak rendesen előzni vele.
Jó tudom, hogy ha ezekkel tisztába voltam miért 4t 125öst vettem , de 2tvel akkor sem járkálnák ha ingyen kapnám a motort
És akkor majd úgy jársz mint rokonom a Kawasaki KZ 550-esével hogy akkora erő volt benne ezektől a tuningoktól hogy a hajtókar kikönyökölt a blokkból! Nem kívánom de bennevan!
Sziasztok
Ki mennyire van képbe a kis cbr hengerével meg hengerfejével? Mert kicsit meg kellene hergelni a gépet, de nem vagyok hajlandó 100ezret kiadni a 160as henger szettért...
Azon gondolkodtam, hogy szerezni kéne 1 125ös hengert és felfúrni az utolsó lehetséges méretig, hengerfejben a szelepfészkeket felmarni nagyobbra és nagyobb szelepeket belerakni.
Szerintetek?
Nézd meg a levegő szűröt és tisztisd ki " mert valsz. az a gond " ha nem cseréltél még. Én is kitisztitottam azonnal ment a moci 300 -at de ne mond senkinek
wáááá, 110nél nagyon nem akar többet menni a picim! ez miért lehet?valaki? tavaly nyáron 120at simán ment! pedig nem is híztam tavaly óta! 46 kg alatt azért ez kevés teljesítmény nem?
A múltkor még 20 rugó volt :) . Amúgy nem akarom a haverod megsérteni (aki árulja), de 15nek a feléért ilyen honda zászlóból le lehet gyártatni 5dbot :) csak jó helyre kell menni. Na én nem akarom rontatni az üzletét, csak szvsz. nem ér meg ennyit, nincs rá akkora kereslet, hogy bárki adjon érte ennyi lóvét. De ne legyen igazam! Te meg ne vedd magadra, hisz nem te árulod.
üdv
de lehet nem lesz belőlle semmi, mert megnéztem 1 k.szott dugóért 30rongyot kérnek el. beleszámoltam, hogy 15-20között lenne henger hengerfejjel akkor az már 50 és szelepeket meg venni meg a síkoltatás szelep fészkek felmaratása. akivel beszéltem azt mondta, hogy tuti, hogy jobb lenne mint a malossi kit és még kevesebből is kijönnék, de 70körül állna meg a dolog. szóval megint csak felejtős
sebaj nyerek a lottón és veszek egy R6ost meg 1 benzinkutat